.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

2013: Για πρώτη φορά φυσικός Ηλεκτρομαγνητικός Παλμός(EΜP);;


[Τα ακόλουθα σύμφωνα με το πώς τα αντιλαμβάνομαι προσωπικά, με τη βοήθεια όλων όσων έχω διαβάσει ή έχω δει στην τηλεόραση].
Mέσα στο 2013, θα γίνουν οι μεγαλύτερες ηλιακές καταιγίδες της ιστορικής περιόδου με τεχνολογία ηλεκτρομαγνητική, ξεπερνώντας το ρεκόρ του 1859....


Υπάρχει σχετική επίσημη προειδοποίηση της αμερικανικής ΝΑΣΑ. Θα είναι πιθανό ,όπως είδα σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, να υπάρξει, για πρώτη φορά, η φυσική δημιουργία ηλεκτρομαγνητικού παλμού (E.M.P.).
Στο σημείο που θα εστιαστεί αυτή η πρωτοφανής ηλιακή καταιγίδα, ο φυσικός ηλεκτρομαγνητικός παλμός της θα είναι ίδιας ηλεκτρομαγνητικής ισχύος με τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό που προκαλείται τεχνητά από έκρηξη μικρής πυρηνικής βόμβας 100 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Καμμιά υλική ζημιά,κανένας θάνατος,απλώς,στο σημείο που θα εστιαστεί, θα διακοπούν το ρεύμα, οι Η/Υ, το Διαδίκτυο, οι τηλεπικοινωνίες, όλα τα μικροτσίπ θα χαλάσουν, και τα τοιαύτα, για λίγα 24ωρα (η διακοπή ρεύματος 72 ωρών δημιουργεί και διακοπή της ύδρευσης μεγαλούπολης).

Ως προς τη διακοπή ρεύματος τώρα είμαστε πιο ευάλωτοι στις ηλιακές καταιγίδες απ' ο,τι παλαιότερα, λόγω της προόδου στη μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος σε μεγάλες αποστάσεις, που έχει ως «παρενέργεια» τη μείωση της ασφάλειας έναντι των ηλιακών καταιγίδων.

Επίσης παλαιότερα δεν υπήρχαν τόσα πολλά μικροτσίπ, που η έστω και προσωρινή, καταστροφή τους, αναστατώνει.
Τέλος, ειρήσθω εν τη παρόδω, αν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποτολμήσουν επίθεση στο Ιράν, ίσως επιλέξουν τη χρονική στιγμή του αποκορυφώματος της ηλιακής καταιγίδας...

Επίσης αν εστιαστεί στη Δυτική Ευρώπη, ίσως επηρεαστεί αρνητικά η βιωσιμότητα του ευρώ και της ΟΝΕ, που ούτως ή άλλως κρέμονται από μια κλωστή...

Του Θωμά Ακρωτηριανάκη

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ