.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο ΟΗΕ η "Ατζέντα 21" και η Νέα Τάξη - Βίντεο


Πολυ ο λόγος τον τελευταίο καιρό για την "Ατζέντα 21" ειδικά μάλιστα μετά από ένα περίεργο spot του προβάλει ο ΟΗΕ και μπορείτε να δείτε παρακάτω....

Στο βίντεο που ακολουθεί μία ηλικιωμένη γυναίκα αναφέρει ότι η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στην αύξηση του πληθυσμού της γης και πιο συγκεκριμένα στον «αριθμό των νέων ανθρώπων που γεννιούνται».
Ως πρόφαση για τη δικαιολόγηση της προώθησης της "Ατζέντας 21" είναι να «δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν μία καλή ζωή».
Η διαφήμιση δείχνει ηλικιωμένους και μεσήλικες ανθρώπους να επαναλαμβάνουν ότι έχουν ζήσει μία καλή ζωή.. και αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να σταματήσουν να ζουν δηλαδή;
Ο λογικά και καθαρά σκεπτόμενος άνθρωπος βλέπει ωμά πια το τι προετοιμάζουν οι νεοταξίτες για τον πληθυσμό της γης αλλά όπως λέει και ο Ησίοδος δεν έχουν υπολογίσει την οργή του Θεού ! Το σύμπαν είναι νοητό και καμία δύναμη ειδικά αυτή του χρήματος δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.
Πρόσφατα ο Ted Turner (Ιδρυτής του CNN ) απάντησε σε ερώτηση που το έγινε ....«Οι κύριοι στόχοι μου θα ήταν η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού σε περίπου 100 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και εξάλειψη της βιομηχανικής υποδομής. Τότε θα δείτε την άγρια ​​φύση, πλήρη σε κάθε είδος να επιστρέφει σε όλο τον κόσμο».
H Ατζέντα 21 δεν είναι παρά μόνο οι προτάσεις των εκπροσώπων της "Νέας Τάξης" οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα στον 21ο αιώνα όπως
α) Παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος μέσο κοινού νομίσματος, δηλαδή οικονομική δικτατορία.
β) Κατάργηση εθνικής κυριαρχίας
γ) Κατάργηση ατομική ιδιοκτησίας.
δ) Αναδιάρθρωση των οικογενειών.
ε) Δημιουργία δυο τάξεων, Ελίτ και δούλων - (εργατικών χεριών)
Απώτερος σκοπός είναι ο αθόρυβος, δίχως πόλεμο, αφανισμός του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη σε ποσοστό που φτάνει το 90%! Πρόσχημα, για την επίτευξη των παραπάνω, είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια (σύμφωνα πάντα με την Αgenda 21 και το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του ΟΗΕ (UNEP).
Δείτε τώρα τι έχει πει σε ένα: Video ΣΟΚ : Ο Bill Gates εξηγεί γιατί πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης
Τα συμπεράσματα και οι τυχόν συμπτώσεις με την κατάσταση που βιώνει σήμερα η Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες ανά τον κόσμο επαφίενται στη κρίση του καθένα ξεχωριστά.

Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

Δείτε και το επίμαχο βίντεο του ΟΗΕ

Puffnsumreefer

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ