.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τώρα μας τα λένε, μετά τις εκλογές… Ότι μας πάνε για έξοδο απ' το ευρώ… (βίντεο)

.
Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου, τι είπε ο λαλίστατος κ. Χατζησωκράτης εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, χθες το βράδυ στην ΝΕΤ και στην εκπομπή της.... Έλλης Στάη “NET Week.”
Θυμίζουμε για την ιστορία ότι ο κ. Χατζησωκράτης συμμετείχε ενεργά στις συζητήσεις για τον καθορισμό του κειμένου της προγραμματικής σύγκλισης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, κυνισμό θα έλεγα εγώ, για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση που η κυβέρνηση αποτύχει να διαπραγματευθεί…

“Η κυβέρνηση αν αποτύχει να μπορέσει διαπραγματευθεί ουσιαστικά... είναι τόσο δεδομένα έτσι… ότι τα πράγματα θα αντιμετωπισθούν και ότι στο ευρώ θα παραμείνουμε……”

TheArestos

Μόνο που ο κ. Χατζησωκράτης αυτά μας τα λέει κατόπιν εορτής, μετά τις εκλογές… δεν μας τα έλεγε πριν για να ξέρουμε όλα τα σενάρια και όλες τις πιθανότητες…

Πριν τις εκλογές μας έλεγαν και τρομοκρατούσαν τον κόσμο ότι ο Καμμένος και τα αντιμνημονιακά κόμματα θα μας βγάλουν απ το ευρώ… Ενώ αυτοί θα μας σώσουν..
Το περίεργο είναι ότι οι λοιποί καλεσμένοι τόσο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης βουλευτής της Ν.Δ, όσο και ο κ. Ν. Ανδρουλάκης εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, δεν είπαν κουβέντα….
Λογικά θα έπερεπε να αντιδράσουν λέγοντας π.χ : τι είναι αυτά που λές κ. Χατζησωκράτη… γιατί δημιουργείς πανικό… ποιος σας το είπε αυτό κλπ…
exomatiakaivlepo.blogspot.gr

Το είδαμε εδώ