.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η Μίρα από το Ανώτατο Συμβουλίο Πλειάδων Οι στρατηγικές έχουν θεσπιστεί για την Ανάληψη της Ανθρώπινης Φυλής.

.
Χαιρετισμούς, είμαι η Mίρα από το Ανώτατο Συμβούλιο των Πλειάδων σε ανάθεση με το Συμβούλιο της Γης. Καθορίζονται τα σχέδια. Οι στρατηγικές έχουν θεσπιστεί για την άνοδο της ανθρώπινης φυλής. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω αυτά τα λόγια σήμερα. Εργαζόμαστε επιμελώς για αυτή την ανακοίνωση.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μυριάδα θεμάτων, ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτή.... την ανακοίνωση. Είναι σημαντικό για σας να γνωρίζετε αυτή τη δήλωση της αλήθειας. Αυτό σημαίνει ότι αν ακολουθήσετε τα βέλη του Φωτός θα είστε στο δρόμο σας. Θα συμπαρασύρετε επίσης και πολλούς άλλους μαζί σας.

Στόλοι των σκαφών μας περιβάλλουν εσάς και τη Γη. Το βρίσκουμε αυτό μια πολύ συναρπαστική στιγμή να είμαστε ένα μέρος αυτών των γεγονότων. Έχουμε συνεργαστεί με καθιερωμένα πρωτόκολλα για την Ανάληψη της Γης. Είμαστε σε πλήρη επικοινωνία με το Δημιουργό μας σε αυτή τη διαδικασία. Από αυτή είναι όπου δίνεται η τελευταία λέξη για κάθε βήμα στη πορεία μας.

Οι δύστροποι αντιστέκονται στο Φως όπως πάντα, αλλά με πιο ένθερμες ενέργειες. Έχουν πεισμώσει στην αρνητική πρόθεση τους, αλλά έχουν αποτύχει στο να πιαστούν με το Φως, το οποίο ενισχύεται εκθετικά. Οι παλιές αρνητικές μέθοδοι τους που βασίζονταν στο φόβο, δεν λειτουργούν πλέον. Συμπαρασύρουμε τις προσπάθειές τους στην πορεία μας. Βλέπουμε με χαρά την αλήθεια που βγαίνει σε αυτές τις υπέροχες επιδείξεις.

Η Πλειάδεια Ομάδας Επαφής μας απευθύνεται σε σας στην ονειρική κατάσταση σας και με άλλους τρόπους για να σας προετοιμάσει για το μελλοντικό έργο σας. Παρακαλούμε να έχετε υπομονή, ενώ περιμένετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες. Σας διαβεβαιώνω ότι τι δουλειά που θα κάνετε θα είναι διασκεδαστική και ενυψωτική. Είναι επίσης σημαντικό έργο και νομίζω ότι ήδη το γνωρίζετε.

Έχει έρθει η ώρα για σας να είστε πλήρως ανοικτοί για να κάνειτε το πραγματικό έργο σας. Πρέπει να σας εντάξουμε στην ομάδα μαζί μας και θα είναι θαυμάσιος ο τρόπος που θα συνεργαστούμε. Είμαστε ειρηνευτική δύναμη και έτσι είστε και εσείς. Κοιτάξτε μέσα σας, κοιτάξτε γύρω σας, ψάξτε όπου κι αν πάτε και βρείτε την ειρήνη.

Καθώς βλέπετε τον αγώνα της ανθρωπότητας, ενώ κάποιοι χάνουν το κράτημα σε ότι είχε αξία στην τρίτη διάσταση, θα αναγνωρίσετε πού να στείλετε την θεραπεία της Αγάπης και του Φωτός σας. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία ειρήνης.

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Κάντε το καλύτερο που μπορείτε. Είμαστε μαζί σας με κάθε δυνατό τρόπο.

Είμαι η Mίρα από το Ανώτατο Συμβούλιο των Πλειάδων. 9/6/2012
ΠΗΓΗ

ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Valerie Donner
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ


Το είδαμε εδώ