.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι «γνωστοί-άγνωστοί» και οι ανεύθυνοι πολιτικοί...

κατέστρεψαν τον Τουρισμό για το 2012

Τα αποτελέσματα των πράξεων των «γνωστών - αγνώστων» και των ανεύθυνων πολιτικών που διέσυραν την χώρα διεθνώς με ακατανόμαστες εκφράσεις που υπονόμευαν το κύρος της.... χώρας, θα πληρώσει φέτος ο Ελληνικός Τουρισμός και η Ελληνική οικονομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις με βάση τις προκρατήσεις, για το καλοκαίρι θα πρέπει να αναμένεται πτώση έως και -30% στην κίνηση από την Γερμανία την Αυστρία και την Ολλανδία και -15% από την Βρετανία την Ιταλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τις ΗΠΑ με αποτέλεσμα η φετινή τουριστική περίοδος η οποία αναμένεται ότι θα είναι η χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά.
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο ευάλωτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας και πόσο εκτεθειμένη είναι η ελληνική οικονομία σε μία μικτή ομάδα ταραχοποιών που μπορούν μέσα σε μερικές ημέρες να διαλύσουν το θετικό κλίμα που έχει χτιστεί μέσα σε μήνες.
Από την άλλη πλευρά η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει την έλλειψη στοιχειώδους παιδείας για θέματα ασφάλειας από την ελίτ της χώρας η οποία ασθμαίνοντας προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα προσλαμβάνοντας συμβούλους για να ανατρέψουν το κλίμα.
Η τραγική αλήθεια είναι ότι μία μέρα μόνο επεισοδίων εν μέσω καλοκαιριού από τους «γνωστούς - αγνώστους» στο κέντρο της Αθήνας είναι αρκετή για να δημιουργήσει προβλήματα στον Ελληνικό τουρισμό και οικονομία. Δυστυχώς η Ελληνική ελίτ με την φοβία της να αντιμετωπίσει τους επαγγελματίες ταραχοποιούς, τους μετέτρεψε σε παράγοντα διαμόρφωσης της εικόνας της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Το είδαμε εδώ