.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με Τουρκικό …φερετζέ

οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν;;;

Mε Τουρκικές σημαίες στη στολή τους κυκλοφορούν οι Aμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν, για να αποφεύγουν επιθέσεις των Ταλιμπάν! Αυτό υποστηρίζει Tουρκική εφημερίδα, και ότι το.... είπε ο Αρχηγός της CIA κ. David Petraeus κατά τη συνάντηση του με τον Τούρκο Πρωθυπουργού κ.Ερντογάν, προσθέτοντας ότι… μόνο η Τουρκία μπορεί να ανακόψει τις δολοφονίες Aμερικανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.
Τον ισχυρισμό αυτόν αναφέρει η εφημερίδα Takvim, ενώ φέρει τον κ Petraeus να προσθέτει ότι πολλοί Αμερικανοί στρατιώτες φέρουν Τουρκικές σημαίες για να αποτρέψουν επιθέσεις εναντίον τους.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αρχηγός της CIA »παρακάλεσε την Τουρκία για βοήθεια», ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία Αμερικανών στρατιωτών που φέρουν την Τουρκική σημαία στις στολές τους.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η ξαφνική επίσκεψη του Αρχηγού της CIA κ. David Petraeus και του Διευθυντή των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών (DNI) κ. James Clapper στην Τουρκία οφείλεται στην ανάγκη που έχουν οι ΗΠΑ από την συνδρομή της Τουρκίας για το Αφγανιστάν. Αρχικά έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί μυστική η επίσκεψη.
Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο κ. David Petraeus ήταν ο Διοικητής των Αμερικανικών Δυνάμεων στο Ιράκ το 2003 όταν Αμερικανοί κομάντος συνέλαβαν Τούρκους στρατιώτες στο βόρειο Ιράκ και τους φόρεσαν κουκούλες.

Το είδαμε εδώ