.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στο Άγιο Όρος το Πάσχα ο Β. Πούτιν

ΤΙ ΖΗΤΑ Η "ΑΛΕΠΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;

Διαβάστε το σχόλιο...
Πάσχα στο Άγιο Όρος θα κάνει ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρώσος Πρόεδρος επισκέπτεται την περιοχή, αφού.... κατά το παρελθόν έχει βρεθεί πολλές φορές στο Περιβόλι της Παναγιάς.
Ο Πούτιν έρχεται στην Ελλάδα λίγες εβδομάδες μετά την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ, τον οποίο είχε συναντήσει στη Ρωσία πριν φυλακιστεί στον Κορυδαλλό.
Δεν έχει γίνει ωστόσο, γνωστό αν ο Ρώσος πρόεδρος θα επιλέξει να μείνει στο ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα ή σε κάποια άλλη μονή της Αθωνικής Πολιτείας.
Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα έρθει στην Ελλάδα με Σινούκ…

Το είδαμε εδώ

Ε-ΡΟΔΙΟΣ ΣΧΟΛΙΟ:
ΤΙ ΖΗΤΑ Η "ΑΛΕΠΟΥ" ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;
Την περασμένη εβδομάδα είδαμε πάρα πολλούς μικροσεισμούς στην περιοχή του Αγίου Όρους. Μήπως ήταν δορυφορική έρευνα εντόπισης υδρογονανθράκων;;; Και αν τα αποτελέσματα ήταν θετικά... Μήπως έρχεται να συζητήσει, για την υπογραφή σύναψης συμφωνίας, απάντλησης πετρελαίων με πρόφαση το Ορθόδοξη Ανάσταση;;; Το Άγιο Όρος, να μην ξεχνάμε, ότι είναι ημιανεξάρτητος περιοχή και διέπεται από άλλους νόμους, και δικό του αυτοδιοίκητο. Αποτελεί επίσης χώρο αφορολόγητου (tax - free), μετά την αφαίρεσή του από τα Δωδεκάνησα.
Ο Βλαδίμηρος δε θέλει να μείνει έξω από το "παιχνίδι" του Αιγαίου και τα πετρέλαιά του. Δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ίσως βρήκε λύση με το Αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους;;;