.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1984

Πληροφορήστε τους πολίτες
(βίντεο)

Οι «απόλυτα κρυμμένοι» συνωμότες στην πολιτική, στη θρησκεία, την εκπαίδευση, τη διασκέδαση και τα μέσα ενημέρωσης εργάζονται για μια Αμερική, - ιδιοκτησία των τραπεζιτών, έναν πλανήτη, - ιδιοκτησία των.... τραπεζιτών και μια παγκόσμια κυβέρνηση -- ιδιοκτησία των τραπεζιτών!
Η αγάπη για την πατρίδα και τη φυλή σας, όπως και για τα παιδιά σας θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε γι' αυτό που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αμερικής και εξ αιτίας του οποίου δεν υποφέρετε τόσο εσείς, όσο θα υποφέρουν οι επόμενες γενεές. Η τοκογλυφία και οι φόροι θα συνεχίσουν να αποσπούν όλο και μεγαλύτερα κομμάτια από τα ετήσια εισοδήματα του λαού και θα τα βάζουν στις τσέπες των τραπεζιτών και των πολιτικών τους πρακτόρων Οι αυξανόμενες «κυβερνητικές» ρυθμίσεις στόχο έχουν να αποτρέψουν τους πολίτες από τη διαμαρτυρία και την αντίσταση προς τον έλεγχο τους.
Η Αμερική δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί ποτέ από την δικτατορία την οποία ελέγχουν οι τραπεζίτες, όσο ο λαός αγνοεί ποιοι είναι οι μυστικοί ηγέτες. Οι μυστικοί χρηματοδότες που ελέγχουν τις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου και τις περισσότερες πηγές πληροφοριών φαίνεται να μας έχουν «βάλει γερά στο χέρι».
Ένα μονό πράγμα φοβούνται: αφυπνισμένους πατριώτες, πολίτες εξοπλισμένους με την αλήθεια και γεμάτους εμπιστοσύνη και Ελπίδα για την Ελευθερία..

SOS: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ellhngreek

Το είδαμε εδώ