.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μία αλήθεια για τους ''περίεργους'' ήχους...

που ακούγονται σε όλο τον πλανήτη
Βίντεο

Αφύπνιση συνείδησης : Το καλοκαίρι είχα σε βίντεο αυτούς τους θορύβους... Το βίντεο χάθηκε (!) αλλά το άκουσαν μερικοί που έπρεπε να το ακούσουν. Ο ήχος που έβγαινε ναι μεν ήταν ανατριχιαστικός, αλλά μου φάνηκε πως τον δημιουργεί η ίδια μας η γη... Από τότε μέχρι τώρα (2012) αυτός ο ήχος άλλαξε και έχει γίνει φρικιαστικός. Δεν ξέρω το γιατί, ούτε έχω κάτι άλλο να σας πω. Για πρώτη φορά.... τον άκουσα τον Αύγουστο του 2011.
Τώρα δείτε κάτι πολύ περίεργο, που δεν το είχαμε προσέξει και το έκανε ο φίλος Giannhs Idol .
ΟΙ ΗΧΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ" (ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).
Μια ταινία του Steven Spielberg.

War of the Worlds (2005) trailer

danielcastelobranco

Και παρατηρήστε την απίστευτη ομοιότητα με τους ήχους που ακούγονται σχεδόν σε όλο τον πλανήτη!

War of the Worlds: Tripod Horn


61btod

War of the Worlds (2005) - EPIC Tripod's sound !!!

pkmovies92

ο νοών νοείτω και τα σχόλια δικά σας!
Ευχαριστούμε τον Giannhs Idol για την πολύτημη βοήθειά του.

Σχ. σ.Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Για όσους έχουν δεί την ταινία, και για όσους προκειται να την δουν, εχω μία επισήμανση να κάνω. Δύο φορές μέσα στην ταινία αναφέρεται ότι για να σωθούν τα δύο παιδιά και ο πατέρας πρέπει να πάνε σε μία συγκεκριμένη πόλη όπου η πόλη σηματοδοτήται με ταμπέλα μιλιο-απόστασης. Την πρώτη φορά η απόσταση είναι 5 μίλια και τη 2η ειναι 1,5 μίλι από την πόλη. Και το όνομα της πόλης.... ΑΘΗΝΑ (ATHENS) . ***ΕΚΠΛΗΞΗ;;;***. Τρίποδες που εκινούντο, αναφέρονται στην Ελληνική Μυθολογία. Αυτοί που είχαν τους τριποδες ήταν ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ (o θεός τεχνουργός) και ο ΑΠΟΛΛΩΝ (ο θεός Ήλιος). Η όλη ταινία είναι ένα κωδικοποιημένο μήνυμα.
Ο πατέρας εργάζεται σαν μηχανικός αυτοκινήτων, ο γιος, Μιχαήλ, επιπόλαιος και επαναστάτης, ενάντια στον πατέρα και η μικρή κόρη, η Ραχήλ, είναι συνέχεια υπό την προστασία του πατέρα. Αν θέλετε ξαναδείτε την ταινία.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Το είδαμε εδώ