.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χρήση ναρκωτικών κάνουν 200.000.000....

άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη

Σύμφωνα με μία νέα Αυστραλιανή έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet», σχεδόν 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν χρήση ναρκωτικών. Με πιο απλά λόγια, ένας στους 20 ανθρώπους, ηλικίας 15-64, είναι χρήστης κάποιας ουσίας.
Από αυτούς, οι χρήστες κάνναβης έφταναν.... τα 125-203 εκατομμύρια, οι χρήστες αμφεταμινών τα 14 έως 56 εκατομμύρια, περίπου 14-21 εκατομμύρια κάνουν χρήση κοκαΐνης, ενώ 12-21 εκατομμύρια χρησιμοποιούν οπιοειδή (ηρωίνη και μορφίνη).
"Χρυσές δουλειές" για τα Ναρκοκαρτέλ...Εξυπηρετούν,.... την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που επιθυμεί η N.W.O...
Οι συγγραφείς της μελέτης υπογραμμίζουν ότι η κάνναβη προκαλεί ελάχιστους θανάτους, μολονότι κάποιοι χρήστες μπορεί να πεθάνουν σε ατυχήματα: «Οι κυριότερες αρνητικές συνέπειες της κάνναβης είναι η εξάρτηση και ίσως ψυχωτικά ή άλλα ψυχικά προβλήματα».
Με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το 2004 αποδόθηκαν σε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών 250.000 θάνατοι.
Την ίδια χρονιά, οι θάνατοι από κατάχρηση αλκοόλ έφτασαν τα 2,25 εκατομμύρια και οι θάνατοι που συνδέονται με το κάπνισμα τα 5,1 εκατομμύρια!
Στη μελέτη δεν περιλαμβάνονται στοιχεία για τη χρήση ecstasy, LSD, στεροειδών αναβολικών και για κατάχρηση νόμιμων φαρμακευτικών ουσιών.

Το είδαμε εδώ