.

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ "NHA TRANG" ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

Σαρώνει το σουβλάκι στο Να Τρανγκ
(Nha Trang) του Βιετνάμ

Εδώ και ένα μήνα λειτουργεί το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, πάει πολύ καλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Γιώργου Τσακόγια και μάλιστα.... πολύ καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος.
Βρεθήκαμε αυτές τις ημέρες εκεί και δοκιμάσαμε και εμείς το Ελληνό - Βιετναμέζικο σουβλάκι.
Την πίτα ο Γιώργος την φτιάχνει μόνος του (άλλωστε που να βρεθούν πίτες στο Βιετνάμ, όπου η κουζίνα είναι τελείως διαφορετική).
Επίσης να επισημάνουμε ότι η Ελληνική κουζίνα και κυρίως το σουβλάκι είναι παγκοσμίως γνωστό στους ξένους τουρίστες που επίσης κατακλύζουν το Να Τρανγκ. Πολλούς που ρωτήσαμε το έχουν ήδη δοκιμάσει στην χώρα μας όταν είχαν ταξιδέψει που σημαίνει ότι το γνώριζαν εκ τον προτέρων.
Αρκετοί όμως είναι και οι Βιετναμέζοι που το λάτρεψαν ως φαγητό.




travelnikos.blog

Το είδαμε εδώ

Ελληνες στην άκρη της Γης

ΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΝΙΑ
ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

«Η τύχη µου µ’ έφερε εδώ,στην Παταγονία της Χιλής , στο νοτιότερο σηµείο του κόσµου. Η Ελλάδα, ωστόσο, παραµένει στην καρδιά µου, είναι η πατρίδα µου! Γι’ αυτό, άλλωστε, και διδάσκω αφιλοκερδώς τη γλώσσα µας στους λιγοστούς ντόπιους µε µακρινές Ελληνικές ρίζες. Με ενδιαφέρει ο Ελληνισµός να προχωρά!». Είναι η µοναδική αµιγώς Ελληνική οικογένεια που κατοικεί στα Στενά του Μαγγελάνου.... Στη Νότια Αµερική, στην πόλη Πούντα Αρένας, απέναντι από τη Γη του Πυρός, 3.000 χιλιόµετρα από το Σαντιάγο, πρωτεύουσα της Χιλής. Εστω κι αν απέχει είκοσι τέσσερις ολόκληρες ώρες αεροπορικώς, µέσω Νέας Υόρκης, από την Ελλάδα, η κυρία Αθηνά Στεφαδούρου-Οικονόµου τη γενέτειρά της, την Αθήνα, δεν την ξεχνά. «Εκεί γεννήθηκα και µεγάλωσα ώς τα έντεκά µου, µε τον Καλύµνιο πατέρα µου και τη Ρωσίδα µητέρα µου. Και σήµερα, στα εβδοµήντα τρία µου, εξακολουθώ να είµαι περήφανη που είµαι Ελληνίδα!
Θυµάµαι ακόµα τις συµµαθήτριές µου στο σχολείο να θεωρούν µεγάλη υπόθεση που είχαν δίπλα τους µια κοπέλα από µια χώρα µε τέτοια ιστορία και πολιτισµό – φως ολόκληρου του κόσµου! Γι’ αυτό κι από την αρχή της παρουσίας µου εδώ µε δέχτηκαν µε καλό µάτι. ∆εν µε πείραζαν όπως τους υπόλοιπους ξένους…
», λέει στα «ΝΕΑ».
Εγκαταστάθηκε αρχικά στο Μπουένος Αϊρες, όταν έφυγε οικογενειακώς, το 1949, από τον Υµηττό. Εκεί, στην Αργεντινή, τελείωσε το γυµνάσιο και την Εµπορική Σχολή. Εκεί γνώρισε τον έµπορο Σπύρο Οικονόµου, σηµερινό σύζυγό της. «Παντρευτήκαµε µόλις δέκα µήνες µετά τη γνωριµία µας, το 1955, εγώ στα 17 µου κι εκείνος στα 25 του. Εκτοτε, τα τελευταία 56 χρόνια, µένουµε πια στην Πούντα Αρένας, εδώ ζουν και οι δύο απ’ τις τρεις κόρες µας και τα εγγόνια µας. Παλαιότερα διατηρούσαµε και πολυκατάστηµα µε υφάσµατα, ρούχα κι άλλα εµπορεύµατα, όπου εγώ κρατούσα τα βιβλία…», ανατρέχει.
Τρία χρόνια τώρα,η κυρία Στεφαδούρου έχει αναλάβει εθελοντικά τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας. Μαθητές της είναι τα µέλη της µικρής Ελληνικής κοινότητας, που συστάθηκε το 2008 µε πρωτοβουλία της πρέσβεως στο Σαντιάγο, Χρυσούλας Καρυκοπούλου, και του συντονιστή Συµβουλίου Απόδηµου Ελληνισµού της περιφέρειας, Νικηφόρου Νικολαΐδη. «Καµιά δεκαριά είναι σήµερα εδώ οι Ισπανόφωνες οικογένειες που µέλη τους είναι Ελληνες ή Ελληνίδες τρίτης ή τέταρτης γενιάς, µε σύζυγό τους από τη Χιλή. Οι περισσότεροι δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα. Κι όµως, µία φορά την εβδοµάδα, συνήθως κάθε Παρασκευή, αφιερώνουν ώς και δυόµισι ώρες γι’ αυτόν τον σκοπό!», περιγράφει.
Αλλοι δουλεύουν σε ξένες ή Ελληνικές εταιρείες και άλλοι έχουν δηµιουργήσει δικές τους επιχειρήσεις


Το είδαμε εδώ

ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δύο Έλληνες αυτοκτονούν
κάθε μέρα από τα χρέη

Διαστάσεις επιδημίας λαμβάνει πλέον το φαινόμενο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, με κύρια αιτία τα ασφυκτικά οικονομικά προβλήματα που πνίγουν χιλιάδες Έλληνες. Η οικονομική κρίση είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο κύριος παράγοντας εκτίναξης των αυτοκτονιών τον τελευταίο χρόνο σε αριθμούς πρωτόγνωρους για τα Ελληνικά δεδομένα.
Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μια αύξηση που ξεπερνάει το 25% μέσα σε μια χρονιά, με τις μισές περιπτώσεις αυτοκτονιών να σχετίζονται με την ανεργία, την φτώχεια και τα χρέη.
Τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην.... εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δείχνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το πρόβλημα. Το 2007 καταγράφηκαν 328 αυτοκτονίες. Το 2008 ο αριθμός των δηλωθέντων αυτοκτονιών ανήλθε σε 366, ενώ το 2009 έφτασαν τις 391.
Ο απολογισμός για το 2010 δείχνει ότι ο αριθμός των αυτοχείρων έφτασε τους 500, ενώ το πρώτο τρίμηνο του 2011 τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για 150 αυτοκτονίες σε ολόκληρη τη χώρα.
Αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί, τότε στο τέλος του χρόνου θα μιλάμε για δύο αυτοκτονίες Ελλήνων κάθε μέρα.
newsbeast.gr

Το είδαμε εδώ

ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ

Ούτε οι Τούρκοι θέλουν πυρηνικό
εργοστάσιο δίπλα στη Ρόδο

H πλειοψηφία των Τούρκων (64%) αντιτίθεται στο πρόγραμμα της κυβέρνησης για την κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων εκτιμώντας ότι η Τουρκία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί πυρηνική τεχνολογία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε η εφημερίδα Χουριέτ.
Μόνο το 6,6% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η πυρηνική τεχνολογία για μη στρατιωτική χρήση θα ωφελήσει.... τη χώρα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρίας A&G που διεξήχθη για λογαριασμό της Greenpeace, στις αρχές Απριλίου σε εθνικό αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.469 ατόμων ηλικίας 18 ετών και άνω.
Η αντίθεση των ερωτηθέντων (τουλάχιστον 70%) είναι ακόμη εντονότερη στις περιοχές όπου αναμένεται να κατασκευαστούν οι δύο πρώτοι αντιδραστήρες, στη νότια και τη βόρεια Τουρκία.
Το 86% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί να κατοικεί κοντά σε έναν πυρηνικό σταθμό, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα αυτής της πρώτης δημοσκόπησης για τα πυρηνικά που διενεργήθηκε στην Τουρκία.
Η ισλαμικών καταβολών κυβέρνηση της Άγκυρας έχει αποφασίσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για την κατασκευή τριών πυρηνικών εργοστασίων την προσεχή πενταετία, παρά την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.
Άγκυρα και Μόσχα υπέγραψαν συμφωνία το 2010 για την κατασκευή ενός αντιδραστήρα στο Άκουγιου της νότιας επαρχίας της Μερσίνης, στις ακτές της Μεσογείου, προκαλώντας την οργή των οικολογικών οργανώσεων που προειδοποιούν για τους κινδύνους στη σεισμογενή περιοχή.
Διαπραγματεύσεις διεξάγονται παράλληλα με την Ιαπωνία για την κατασκευή ενός δεύτερου πυρηνικού εργοστασίου βόρεια επαρχία της Σινώπης.
newsit.gr

Το είδαμε εδώ

ΓΥΜΝΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!
ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η παράδοση των αρχαίων Ελλήνων να αγωνίζονται γυμνοί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφει στους “Γυμνούς Ολυμπιακούς” που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (30/04) και την Κυριακή (1/05) στην Αυστραλία.
Μέχρι στιγμής έχουν.... δηλώσει συμμετοχή πάνω από 500 άτομα, ενώ οι συμμετέχοντες προέρχονται από όλο τον κόσμο.
Θα λάβουν μέρος δε, εντελώς γυμνοί, σε διάφορα αθλήματα όπως το τρέξιμο, το άλμα κ.α.
Θα πραγματοποιηθούν όμως και άλλοι αγώνες, όχι τόσο παραδοσιακοί, όπως ο διαγωνισμός για την “ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων!”
Οι οργανωτές δηλώνουν ότι στόχος τους “είναι η διασκέδαση και όχι τα μετάλλια.”
Οι "Γυμνοί Ολυμπιακοί" θα διεξαχθούν στο Εθνικό Πάρκο της Νούσα, στην πολιτεία του Κουϊνσλαντ, 130 χιλιόμετρα βόρεια του Μπρίσμπαν.

Το είδαμε εδώ

ΔΕΛΦΟΙ - ΚΑΣΤΑΛΙΑ - ΑΡΙΘΜΟΣ Φ (video)

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ Φ
- ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ-

Η σχεση του αριθμού Φ (χρυσής τομής) και η σχέση του με τους Δελφούς. Η Ελλάς, Ολυμπίων Απογόνων, γαία γόνων Ελλανίων, με 12 Δια-δρόμους... 12 Τρόμους
Τοποθεσία: ΔΕΛΦΟΙ, ο "ομφαλός" της Γης
Η Χρυσή Τομή Φ δηλώνει την αναλογια που ισούται περίπου με 1:1,618. Θεωρείται ότι δίνει αρμονικές αναλογίες, και για τον λόγον αυτον έχει χρησιμοποιηθεί στην Αρχιτεκτονικήν και την Ζωγραφική τόσο κατά την Αρχαία Ελλάδα όσο και κατά την Αναγέννηση.
Σημειώσατε: Αριθμός Φ = 1,618. Η λέξις ΑΠΟΛΛΩΝ ισούται με 1061. Η λέξις ΑΡΤΕΜΙΣ ισούται με 656.
ΑΠΟΛΛΩΝ/ΑΡΤΕΜΙΣ = Φ (1061/656 = 1,618 περίπου). Η συνέχεια στο video....


Kassandreia

Το είδαμε εδώ

ΣΤΗΝ ΑΧΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ατλάντιοι εναντίον της Αθήνας

Ο Διόδωρος Σικελιώτης αναφέρεται στον Άτλαντα, στον οποίο έδωσε η τύχη τα μέρη, που είναι δίπλα στον ωκεανό. Ο Άτλαντας ονόμασε τους κατοίκους των τόπων εκείνων Ατλαντίους και το ψηλότερο βουνό του τόπου ονόμασε Άτλαντα. Τελειοποίησε την αστρολογία, αφού υπήρξε ο πρώτος που έμαθε στους ανθρώπους τη θεωρία της σφαιρικότητας του Σύμπαντος. Ο Άτλαντας έκανε πολλά παιδιά, μα ο Έσπερος διακρίθηκε για την δικαιοσύνη, την ευσέβεια και τη μεγάλη φιλανθρωπία του. Επίσης ο (Διόδωρος Σικ.) μας λέγει: «Υπάρξαι δ’Ατλαντί και θυγατέρας επτά, τας κοινώς μεν από του πατρός καλουμένας Ατλαντίδας, ιδία.... δ’ εκάστην ονομαζομένην Μαίαν, Ηλέκτραν, Ταυγέτην, Στερόπην, Μερόπην, Αλκυόνην και τελευταίαν Κελαινώ. Ταύτας δε μιγείσας τοις επιφανεστάτοις ήρωσι και θεοίς αρχηγούς καταστήναι του πλείστου γένους των ανθρώπων, τεκούσας τους δι ‘αρετήν θεούς και ήρωας ονομασθέντας, οίον την πρεσβυτάτην Μαίαν Διί μιγείσαν Ερμήν τεκνώσαι, πολλών ευρετήν γενόμενον τοις ανθρώποις παραπλησίως δε και τας άλλας Ατλαντίδας γεννήσαι παίδας επιφανείς, ων τους μεν εθνών, τους δε πόλεων γενέσθαι κτίστας».
Οι Ατλάντιοι, όμως, στη συνέχεια (οι επόμενες γενεές) στράφηκαν στην δοξασία του Κρόνου (η ασέβεια και η πλεονεξία διέκρινε τους Ατλάντιους την εποχή εκείνη του κατακλυσμού και της καταστροφής της ηπείρου τους).
Οι άνομοι και ασεβείς Ατλάντιοι εισέβαλαν στη Μεσόγειο για να υποδουλώσουν τους ευεργέτες τους Έλληνες και ν’ αρπάξουν την υπόλοιπη Γνώση και τα Μεγάλα Μυστικά της Ζωής και του Σύμπαντος («Την Ουρανίαν οδόν», που αναφέρουν ο Ερμότιμος και ο Μέλισσος απ’ την Σάμο). Οι Ατλάντιοι γεμάτοι αλαζονεία και υπεροψία ξεσηκώθηκαν εναντίον της Αθήνας και ένας καταστρεπτικός πόλεμος έγινε μεταξύ των δύο πλευρών (αφού χρησιμοποιήθηκαν «υπερόπλα») με αποτέλεσμα ένα φοβερό κατακλυσμό, τρομερούς σεισμούς κλπ. Μερικοί από τους Ατλάντιους διέφυγαν της πέραν του Ατλαντικού ηπείρου, δηλαδή της Αμερικανικής, αφού προειδοποιήθηκαν από συνετούς ιερείς της Ατλαντίδας.
Υπάρχουν φυλές Ινδιάνων στην Κεντρική και Βόρεια Αμερική, οι οποίοι θεωρούν πως είναι απόγονοι των Ατλάντων. Όπως συνέβη και με τους περίφημους Τελχίνες της Ρόδου, οι οποίοι έσωσαν πολλές ζωές στην Αιγηίδα, πηγαίνοντας στην Αίγυπτο.
Ο Απολλώνιος Μόλων στο έργο του μας αναφέρει για τον «κακό λαό» των Ατλαντίων, ο οποίος, αφού κατήργησε την πατρώα θρησκεία, λάτρευε τον «Λίθινο Όφι», ονομαζόταν «Λαός του Πύθωνος» και οδήγησε στον ηθικό ξεπεσμό τους κατοίκους της Ατλαντίδας, ξεκίνησε δε την εκστρατεία προς υποδούλωση των Ελλήνων και των υπολοίπων λαών της Μεσογείου με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα.
Από την τρομερή εκείνη καταστροφή σώθηκαν ορισμένοι απ’ τους Έλληνες, που ήταν ευσεβείς και προνοητικοί, όπως σώθηκαν και άλλοι άνθρωποι, που διεκπεραιώθηκαν απέναντι στην Εσπερία (Αμερική), κάποιοι στην Ασιατική ήπειρο, ενώ εκείνοι που διασώθηκαν απ’ το «Λαό του Πύθωνος» (στο παρελθόν ο Απόλλων είχε φονεύσει τον Πύθωνα) κατά την εισβολή των Ατλαντίων στη Μεσόγειο αιχμαλωτίστηκαν απ’ τους Αιγύπτιους, οι οποίοι ήταν πιστοί σύμμαχοι των Ελλήνων.
Ο Πορφύριος ο Τύριος στο έργο του μας πληροφορεί για τους «άνομους, ασεβείς και υπερήφανους Ατλάντιους», που αιχμαλωτίστηκαν απ’ τους Αιγυπτίους, ότι με την πάροδο των αιώνων οι Ατλάντιοι εκείνοι (του Πύθωνος) απέκτησαν κάποια δικαιώματα κι ελευθερίες, αλλά δεν λησμόνησαν πως ήταν μοχθηροί κι εκδικητικοί, με αποτέλεσμα να σκέφτονται πώς να εκδικηθούν τους Αιγύπτιους και τους Έλληνες, που τους κατανίκησαν σ’ εκείνο τον φοβερό πόλεμο. Κάποτε δε έφτασαν στο σημείο να ενωθούν μέσω επιμειξιών με άλλους, που βρίσκονταν στην Αίγυπτο και ήταν ληστές, λεπροί κλπ.
Το αποτέλεσμα ήταν να δολοφονούν αξιωματούχους και Ιερείς των Αιγυπτίων κλπ., έως ότου αποφασίστηκε η εκδίωξη τους από την Αίγυπτο… Αυτά μας λέει ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Πορφύριος ο Τύριος, ένας από τους τελευταίους Αρχαίους Έλληνες Σοφούς.
Sirius5

Το είδαμε εδώ

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΘΜΟ

Προειδοποίηση Μόσχας σε Άγκυρα
για την φαραωνική διώρυγα

Η Ρωσία εξέφρασε τον "έντονο σκεπτικισμό της για το έργο της σύζευξης της θάλασσας του Μαρμαρά μα την Μαύρη Θάλασσα" και προειδοποίησε την Άγκυρα "να σεβαστεί την Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία διέπει τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων". Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Τουρκία Βλαντιμίρ Ιβανόφσκι είπε στην Χουριέτ ότι "Η Ρωσία εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς προβλέπει το έργο και στην ουσία.... διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί από Ρωσικές εταιρείες.
"Για να υπάρξει ένα σχόλιο, θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για το έργο. Αλλά ακόμη και το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Βρισκόμαστε στο στάδιο της συλλογής πληροφοριών ", δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης,οποίος έθεσε και ένα λογικό ερώτημα. Πως θα αποδόσει οικονομικά ο ισθμός που εξήγγειλε να διανοίξει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας;
«Περισσότερα πλοία που περνούν σημαίνει περισσότερα έσοδα από τα τέλη διέλευσης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να είναι κερδοφόρα μία επένδυση. Αλλά αν είναι ελεύθερη διέλευση μέσω του Βοσπόρου, τότε γιατί ο καθένας θα χρησιμοποιήσει αυτό το κανάλι; " είπε ο Ρώσος πρεσβευτής . "Όπως βλέπετε, είμαστε σήμερα αντιμέτωποι με περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις."
Γιατί η Ρωσία έχει πρόβλημα με το Φαραωνικών διαστάσεων έργο που εξήγγειλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν; Γιατί ενώ βάσει της Συνθήκης του Μοντρέ του 1936 η Τουρκία υποχρεούται να εγγυάται την ελεύθερη διέλευση των πλοίων σε καιρό ειρήνης. Περιορίζει βέβαια σημαντικά το πέρασμα των μη Τουρκικών πολεμικών πλοίων. Οι όροι της σύμβασης ήταν η πηγή διαμάχης για χρόνια, κυρίως όσον αφορά τη στρατιωτική πρόσβαση της Σοβιετικής Ένωσης προς τη Μεσόγειο.
Η Ρωσία θεωρεί ότι με τη νέα διώρυγα, η Τουρκία θα απεμπλακεί από τις υποχρεώσεις της της Συνθήκης του Μοντρέ και σταδιακά θα κλείσει τελείως το Βόσπορο για "περιβαλλοντικούς" λόγους και θα αφήσει μόνο την διώρυγα Μαρμαρά-Μαύρης Θάλασσας, ελεύθερη για την ναυσιπλοϊα. Κατ'αυτό τον τρόπο θα είναι πλέον στην διακριτική της ευχέρια το ποιος θα περνάει και ποιος όχι, ενώ θα επιβάλει και δυσβάσταχτα τέλη διέλευσης. Εκτός αυτού μεγάλα σκάφη όπως το εικονιζόμενο καταδρομικό κλάσης "Kirov", το περίφημο "Πιότρ Βελίκιν" θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Άγκυρας σε ότι αφορά την είσοδο και έξοδο από την Μαύρη Θάλασσα.

Το είδαμε εδώ

ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ (video)

Υποσυνείδητα μηνύματα υπάρχουν παντού!

Όταν βλέπεις ένα προϊόν το οποίο έχει υποσυνείδητα μηνύματα, τότε δεν το καταλαβαίνεις εσύ ο ίδιος σαν χαρακτήρας, αλλά το υποσυνείδητο σου το οποίο φτιάχνει μια εικόνα μες στο μυαλό σου, η οποία αποθηκεύεται και μπορεί να σου εμφανιστεί μετά από πολύ καιρό όταν πας για ψώνια, ή ακόμα και στα όνειρα σου να βγει μπροστά και να σου ανοίξει την όρεξη για κάποιο προϊόν.
Στην εικόνα του Logo των Ολυμπιακών αγώνων του 2012. Εύκολα διακρίνεται η λέξη Ζion (Σιών).....
Για τα μαθηματικά τώρα εάν ξέρεις την θεωρία φυσικά και είσαι γνώστης, βλέπεις πως πρέπει να δουλέψεις το λάθος, ναι, το αντιλαμβάνεσαι!
Τα.... βλέπουμε στις διαφημίσεις,στα κινούμενα σχέδια,στα έργα,στα παιχνίδια,περιοδικά κτλ,ξέρετε τι προωθούν περισσότερο από κάθε τι άλλο;;;
Σεξ, Βια, και Λεφτά!!!!
Σεξιστικά Υποσυνείδητα Μηνύματα σε παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων
Τέτοια υπουλία δεν είναι δυνατόν να γίνει από απλούς ανθρώπους...
Πάντα χρειάζεται "εξωτερική βοήθεια".
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ!
Σεξιστικά Υποσυνείδητα Μηνύματα μέσω φαινομενικά αθώων σκίτσων!!!
Μουσικά μηνύματα και εικόνες που υποθηκεύoυν τον ανθρώπινο νου.
‘Gay Days’, σατανισμός, υποσυνείδητα μηνύματα και στη Disney.....
Σε αυτά τα βίντεο θα δείτε μερικά παραδείγματα από αυτά που υπάρχουν εκεί έξω.
Όμως σύντομα θα πληρώσουν τα καθάρματα που έχουν σακατέψει τα πάντα...
Δείτε τα βίντεο....

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ α
wakeupgreece

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ β

anastasiosel888

Illuminati Cartoons & Subliminal Messages
HellenicGuardline

Υποσυνείδητα Μηνύματα σε αθώα σκίτσα
knossopolis

Υποσυνείδητα Μηνύματα (Μερος 1ον)

KostasHIPHOP

Υποσυνείδητα Μηνύματα (Μερος 2ον)
KostasHIPHOP

Τα είδαμε εδώ

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΗΡΕΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ

Θρίλερ στον Καφηρέα με Τούρκους
και Αμερικανικό ταχύπλοο


Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε
πριν λίγο στο στενό του Καφηρέα, όπου ένα ταχύπλοο σκάφος με Αμερικανική σημαία, αλλά με πλήρωμα ... με δύο Τούρκους εξέδωσε σήμα κνδύνου επειδή δηλητηριάστηκαν από τα καυσαέρια του κινητήρα του σκάφους!
Στο σημείο (3 ναυτικά μίλια βόρεια του Καφηρέα) έφτασε ελικόπτερο Super Puma και.... παρέλαβε τους δύο Τούρκους. Στις 16.10 μτο ελικόπτερο προσγειώθηκε στην Ελευσίνα και οι δύο Τούρκοι στο νοσοκομείο.
Τα ερωτήματα είναι αρκετά. Τι γύρευαν στον Καφηρέα, σημείο εισόδου και εξόδου του στόλου στο Βόρειο Αιγαίο οι δύο Τούρκοι με το ταχύπλοο και μάλιστα με Αμερικανική σημαία. Τι είδους δηλητηρίαση υπέστησαν και χρειάστηκε να ζητήσουν διάσωση;

Το είδαμε εδώ

ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ!!!!!

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΣΤΗΝ
ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ

"ΟΠΟΥ ΓΗ, ΠΑΤΡΙΣ," έλεγαν και έπαιρναν την στράτα για την ξενιτιά για να βρουν μια καλύτερη ζωή στα πέρατα του Πλανήτη μας, τα δύσκολα χρόνια και γι' αυτό , τώρα "όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Έλληνα". Μαζί τους έπαιρναν, μέσα στην καρδιά τους, την Ελλάδα σε όλο της το Μεγαλείο. Έπαιρναν , την Ιστορία της, τα ήθη και τα έθιμα και την θρησκεία τους, καθώς και τις αναμνήσεις της ιδιαίτερης πατρίδας τους, την εργατικότητά τους, και την εφευρετικότητά τους. Δημιούργησαν, και κάλεσαν κι άλλους και έφτιαξαν μικρές Ελληνικές κοινότητες σε.... όλα τα κράτη του κόσμου. Όταν δε ήταν ημέρα γιορτής μαζεύονταν όλοι και γλένταγαν, άλλοτε φτωχικά και άλλοτε πλουσιοπάροχα.Οι απανταχού Έλληνες την ημέρα της Ανάστασης γλεντάνε. Γλεντάνε παραδοσιακά όπου κι' αν βρίσκονται, γιατί η ημέρα της Λαμπρής, είναι κάτι σαν την Αναγέννηση - Ανάσταση του Έλληνα.
Βρήκαμε φωτογραφίες του εορτασμού της Λαμπρής απο την ομογένεια της Λίμα, πρωτεύουσας του Περού, στην Λατινική Αμερική.
Λες και βρίσκεσαι κάπου στην Ελλάδα...

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ


ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ή PISCO(τοπικό ποτό)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΒΕΛΙΣΤΕΣ


ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ...





ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΒΕΛΙΕΣ

ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ...



ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΚΡΑΣΙ,
ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...







ΜΕΤΑ ΧΟΡΟΣ... ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ!!!





ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΑΥΛΑ...



ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...






Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...



ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ "ΠΕΦΤΕΙ" ΣΤΗ ΛΙΜΑ, ΑΛΛΑ
ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...


ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ
Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο Asociación Helénica Lima Perú

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

OTAN ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ....

Φυσικό αέριο: η Τουρκία διακόπτει
τις προμήθειες προς την Ελλάδα

Διακόπτει η Τουρκία τις πωλήσεις φυσικού αερίου προς την Ελλάδα, καθώς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όλο το αέριο που μεταφέρεται από το Αζερμπαϊτζάν για να καλύψει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανώτατο Τούρκο αξιωματούχο, η Τουρκία θα σταματήσει την πώληση, σε ετήσια βάση, 750 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων αζέρικου φυσικού αερίου προς την Ελλάδα, έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει.... τις προμήθειες για εσωτερική κατανάλωση.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ntvmsnbc, ο ίδιος αξιωματούχος αποκάλυψε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν.
«Οι τελικές υπογραφές αναμένονται το επόμενο διάστημα. Μετά τις υπογραφές η Τουρκία θα συνεχίσει να αγοράζει 6,6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν, αλλά οι εξαγωγές της προς την Ελλάδα, που ξεκίνησαν το 2008, θα σταματήσουν και η Ελλάδα θα προμηθεύεται φυσικό αέριο απευθείας από το Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο αξιωματούχος.
«Όταν υπογραφεί η τελική συμφωνία, το Αζερμπαϊτζάν θα μπορεί να πουλά φυσικό αέριο απευθείας στην Ελλάδα μέσω των Τούρκικων αγωγών. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερούμε. Η Τουρκία θα λαμβάνει τέλος μεταφοράς», κατέληξε.
econews.gr

Το είδαμε εδώ

Το μοναστήρι Skellig Michael.

Το μοναστήρι «φάντασμα» (video)

Ένα ερειπωμένο μοναστήρι βρίσκεται στην κορυφή ενός πολύ μικρού νησιού στον Ατλαντικό Ωκεανό. Λένε ότι είναι 1400 ετών είναι γνωστό ως το μοναστήρι Skellig Michael. Συγκεκριμένα είναι στα.... δυτικά της Ιρλανδίας αλλά είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει κανείς να πάει εκεί.
Δείτε τα videos:


advwench


superbonanza


headless1916

Το είδαμε εδώ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012;;;;

Μαζική εισβολή εξωγήινων
σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα;;;

Σε δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι στη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ρωσίας Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από Αμερικανικούς δορυφόρους, μιας "πλάτους μιλίων, μαζικής εισβολής αρμάδας εξωγήινων.... σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα", η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει (με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων), τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά....
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι οι ΗΠΑ έχουν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την NASA σε οτι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχουν ρίξει το βάρος τους στην κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (η Αμερική μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή διαστημικού όπλου με ακτίνες λέιζερ).
Η αλήθεια είναι οτι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια συστηματική, έντονη και πιθανόν προγραμματισμένη ενημέρωση περί εξωγήινης απειλής και καταστροφής το 2012.
Θυμηθείτε την ξαφνική έκτακτη ανακοίνωση της NASA, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, και μας είπε οτι ανακάλυψε εξωγήινη ζωή σε μια λίμνη της Αμερικής....
Θυμηθείτε τον πλανήτη Νίμπιρου/Χ, που λένε συνέχεια ότι μας πλησιάζει....
Θυμηθείτε και τα απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν ξαφνικά για την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, και δεκάδες άλλα παρόμοια θέματα....
Άραγε πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα, οργανωμένη απο τους ίδιους τους "μεγαλοκυβερνήτες", (όπως και η κατασκευασμένη οικονομική κρίση), προκειμένου να μας εκφοβίσουν και να υποταχθούμε-ενωθούμε στην παγκόσμια κυβέρνηση και στον παγκόσμιο ηγέτη που τόσο έντονα επικαλούνται οτι χρειαζόμαστε;;;;
Άραγε πρόκειται περί αληθινών εξωγήινων σκαφών, κι αποτελούν την εκπλήρωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη;;;; (άλλωστε απο τον ουρανό θα έρθουν οι άγγελοι της Αποκάλυψης, και στον ουρανό θα γίνει η μεγάλη μάχη των καλών και κακών δυνάμεων, όπως λέει η Αποκάλυψη).
Οι σκέψεις είναι πολλές που κάνει ο καθένας μας, όμως το σίγουρο είναι οτι κάτι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, κάτι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και θα αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας δώσει τη δύναμη να το βιώσουμε ορθά, όποιο κι αν θα είναι αυτό το "ιστορικό παγκόσμιο γεγονός".
act-blogers.blogspot.

prepare for interplanetary war


liveleak.com

Το είδαμε εδώ