Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ (βίντεο)


ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Το έχω πει πολλές φορές ώστε έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέει. Ο Κολοκοτρώνης μας το είχε πει στην Επανάσταση του 1821. "Έλληνες ό,τι κάμομε θα το κάμομε ,..μονάχοι!!!" δέν έγινε όμως από εμάς έγκαιρα αντιληπτός. Πρέπει να την φάμε την.... παπάρα για να μάθουμε.
Γιατί τέτοια δημοσιότητα στους λόγους του, ενώ άλλοι πιο καταξιωμένοι δεν έχουν την ανάλογη δημοσιότητα;;; Ποιοι τον έβαλαν να μας μιλά σε κάθε ΜΜΕ;;;
ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, ΜΑΤΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΕΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΤΛ.
Για όσους θεωρούν ασήμαντο πράγμα ότι το ΕΠΑΜ έχει σαν σύμβολο το Φρυγικό Σκούφο και απαντάνε αδιάφορα,"ε και τι με αυτό;;;" πρέπει να ξέρουν ότι η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ την οποία πάντα χρησιμοποιεί η Μασονία είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο/κώδικας που δρα στο υποσυνείδητο των θυμάτων της - ακόλουθοι του ΕΠΑΜ. Μέσω των συμβόλων περνάνε παραπλανητικά μηνύματα του τύπου "ισότης - αδελφότης - ελευθερία" πολύ πιο αποτελεσματικά στο μυαλό των ανθρώπων από ότι αν τα παρουσίαζαν με ένα ευθύ τρόπο.

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ


psy2014

Το είδαμε εδώ