.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

[VIDEO] Nigel Farage : “Υαινες της Ευρώπης....

επιβάλατε Ανδρείκελο στην Ελλάδα!

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ορίζετε Δικτατορίες;!
Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση: «Εδώ είμαστε στο χείλος μιας οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής και στην αίθουσα σήμερα έχουμε τους τέσσερις άνδρες που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι. Και όμως, μόλις ακούσαμε τις πιο θαμπές, και πιο τεχνοκρατικές ομιλίες που έχω ακούσει ποτέ.
Είστε όλο αρνητικοί. Με κάθε αντικειμενικό μέτρο που.... πήρατε το Ευρώ είναι μια αποτυχία. Και ποιος ακριβώς είναι ο υπεύθυνος, ποίος είναι ο πιο πολύ υπεύθυνος από όλους σας; Η απάντηση είναι κανείς από εσάς, γιατί κανείς από εσάς δεν έχει εκλεγεί. Κανείς από εσάς δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμότητα για τους ρόλους που κατέχετε αυτή την στιγμή, μέσα σε αυτή την κρίση.
Και σε αυτό το κενό, έστω και απρόθυμα, έχει παρεμβληθεί η Άνγκελα Μέρκελ. Και τώρα ζούμε σε μια Γερμανοευρωπαϊκή κυριαρχία - κάτι που το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, υποτίθεται ότι θα το είχε σταματήσει. Κάτι, που αυτοί που προηγήθηκαν από εμάς, κατέβαλλαν στην πραγματικότητα ένα βαρύ τίμημα σε αίμα για την πρόληψή του. Δεν θέλω εγώ να ζήσω σε μια Ευρώπη που κυριαρχείται από την Γερμανία αλλά ούτε και οι πολίτες της Ευρώπης.
Αλλά και εσείς έχετε παίξει κάποιο ρόλο, γιατί όταν ο κ. Παπανδρέου «σηκώθηκε» και χρησιμοποίησε τη λέξη «δημοψήφισμα» - ή ο κ. Rehn, εσείς το περιγράψατε ως «παραβίαση της εμπιστοσύνης», και οι φίλοι σας εδώ μαζεύτηκαν σαν αγέλη από ύαινες, περικύκλωσαν τον Παπανδρέου, και τον «αφαίρεσαν» για να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση «μαριονέτα». Αυτό ήταν ένα απολύτως αηδιαστικό θέαμα.
Και δεν ήσασταν ικανοποιημένοι μόνο με αυτό, αποφασίσατε ότι ο Berlesconi έπρεπε να φύγει. Έτσι, «αφαιρέθηκε» και αντικαταστάθηκε από τον κ. Monti, έναν πρώην Ευρωπαίο Επίτροπο, ένα συνεργάτη και αρχιτέκτονα αυτής της Ευρώ-καταστροφής και έναν άνθρωπο που δεν ήταν καν μέλος του κοινοβουλίου.
Και αρχίζει να γίνεται το όλο θέμα, μυθιστόρημα της Agatha Christie, όπου προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτόν που θα είναι το επόμενο άτομο που πρόκειται να «ανατιναχθεί». Η μόνη διαφορά είναι, ότι ξέρουμε ποιοι είναι οι εγκληματίες. Θα πρέπει όλοι να λογοδοτήσετε, για ότι έχετε κάνει. Θα πρέπει όλοι να απολυθείτε.
Και πρέπει να πω, κύριε Van Rompuy. Πριν από 18 μήνες, όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, έκανα λάθος για σένα. Είπα ότι θα ήσασταν «ο σιωπηλός δολοφόνος της Εθνικής Δημοκρατίας των κρατών », αλλά όχι πια, είστε μάλλον «θορυβώδης» ¨Ετσι δεν είναι;;; Εσείς, ένας μη εκλεγμένος από τον λαό, πήγε στην Ιταλία και είπε: «Αυτή δεν είναι η ώρα για εκλογές, αλλά ώρα για τις δράση». Ποιος, για τ’ όνομα του Θεού, σας δίνει το δικαίωμα να λέτε τέτοια πράγματα στον Ιταλικό λαό;;;!!!!

Farage: What gives you the right to dictate to the Greek and Italian people?


europarl

Το είδαμε εδώ