.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η συνωμοσία της Σχολής Ευελπίδων....

φέρνει πιο κοντά τις εκλογές!

Η συνωμοσία στην Σχολή Ευελπίδων σε βάρος του 22χρονου Εύελπι και ο βιαστικός τρόπος που το αντιμετώπισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος, αλλά και το περιεχόμενο της ανακοίνωσής του, κατά ένα περίεργο τρόπο, φέρνει πιο κοντά τις εκλογές! Σε συνδυασμό βέβαια με την ολοκλήρωση του πρώτου βασικού στόχου αυτής της κυβέρνησης της λήψης της 6ης δόσης.
Στη Ν.Δ. έχουν αρχίσει και διαπιστώνουν ότι.... όσο θα παρατείνεται ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου, πέρα από την συμφωνηθείσα ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, τόσο θα υπάρχει φθορά στο κόμμα της Ν.Δ. που δεν της αναλογεί, αλλά κυρίως η Ελλάδα θα είναι πρακτικά ένα ακυβέρνητο καράβι όπου θα ευδοκιμούν οι κάθε λογής συνωμοσίες από τους κατέχοντες οικονομική και μιντιακή εξουσία.
Και ως τέτοια φθορά εκλαμβάνεται η υπόθεση του ψευδοπραξικοπήματος και το στήσιμο της συνωμοσίας που έκαναν σκοτεινά κέντρα με ισχυρές απολήξεις στα ΜΜΕ. Μετά από ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης στη Ν.Δ. έχουν σχηματίσει σαφή άποψη ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά αυτά που αναφέρουν τα δημοσιεύματα περί δήθεν "χουντοσταγονιδίων" και ότι πρόκειται απλά για προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να πλήξει τη Ν.Δ. στο σκληρό πυρήνα των ψηφοφόρων της.
Μεταξύ των ψηφοφόρων ή των εν δυνάμει ψηφοφόρων του κόμματος έχει ηχήσει εξαιρετικά αρνητικά η θέση και η δήλωση Αβραμόπουλου το βράδυ του Σαββάτου για το δημοσίευα σε κυριακάτικη εφημερίδα που υιοθετούσε ολόκληρη της πασοκική επιχειρηματολογία και δικαιολογούσε τον αποκεφαλισμό του συνόλου των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων των Ε.Δ..
Και υπάρχει και το επιβαρυντικό γεγονός ότι ο Δ.Αβραμόπουλος προχώρησε στην δήλωση χωρίς καν να περιμένει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ. Μάλιστα η δήλωση που εξέδωσε το ΓΕΣ το βράδυ του Σαββάτου ήταν 100% ψευδής («σκληρός» κομματικός οπαδός του ΠΑΣΟΚ ο νυν Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Ζιαζιάς) αφού αναφερόταν σε ολοκλήρωση ΕΔΕ η οποία μόλις είχε αρχίσει!
Οι αντιδράσεις στο πρόσωπο του Δ.Αβραμόπουλου από την βάση ήταν τεράστιες προς το κόμμα που προβληματίστηκε από την έκτασή τους. Άλλωστε οι εν ενεργεία αξιωματικοί, οι απόστρατοι και τα μέλη των οικογενειών του αποτελούν έναν συμπαγή πυρήνα 600.000 ψηφοφόρων ο οποίος στην συντριπτική του πλειοψηφία κινείται στα δεξιά της Ν.Δ.
«Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση» έλεγε υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Ν.Δ. «είναι ότι και το ΛΑΟΣ που φαίνεται ότι είχε ενεργό συμμετοχή στο στήσιμο της συνωμοσίας, έχει μεγαλύτερες απώλειες από αυτή την υπόθεση» .
Κατ’αυτό το συγκεκριμένο γεγονός αντιμετωπίζεται ως «πιθανή εκλογική φθορά» για τη Ν.Δ. υπέρ των Κομμάτων των Αποστράτων.
Έτσι μετά και από αυτή την υπόθεση ο πρόεδρος της Ν.Δ., Aντώνης Σαμαράς, ο οποίος αγνοούσε τελείως το θέμα μέχρι που εξέδωσε την ανακοίνωση ο Δ. Αβραμόπουλος αποφάσισε ότι «Πρέπει να πάμε γρήγορα σε εκλογές». Για να μην μπορεί να κάνει το κάθε στέλεχος «ότι του κατέβει» χωρίς συνέπειες…

Το είδαμε εδώ