.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Καλλιθέα επισκέφθηκε χθες, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς, όπου έγινε δέκτης θερμής υποδοχής από πολίτες της περιοχής και φίλους του Κινήματος.
Στην ομιλία που πραγματοποίησε ο κ. Δημαράς, στο Δημαρχείο της Καλλιθέας αναφέρθηκε στην καθυστέρηση εξεύρεσης μιας πολιτικά αποδεκτής λύσης-πρότασης που θα εγγυηθεί το μέλλον του τόπου, επισημαίνοντας πώς η.... Κυβέρνηση σήμερα δεν έχει τη λαϊκή και τη δημοκρατική συναίνεση για να δρομολογεί τέτοιες ενέργειες.
Ο κ. Δημαράς διατύπωσε με σαφήνεια την πεποίθησή του ότι, η Χώρα μας έχει περάσει από την εποχή της επικράτησης των μονοκομματικών κυβερνήσεων στον αστερισμό των συνεργασιών και τη νέα πολιτική, πολιτισμική πρόταση της συνεννόησης πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. Αλλιώς, η Δημοκρατία μας δεν υπάρχει, καταλύεται, είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και συνέχισε λέγοντας ότι: «Η Δημοκρατία μας έχει διολισθήσει σε ολιγαρχία και δυστυχώς ακόμη χειρότερα σε Κοινοβουλευτική δικτατορία».
Αναφερόμενος στις πολιτικές διεργασίες των τελευταίων ημερών, ο κ. Δημαράς χαρακτήρισε τους δύο αρχηγούς των κομμάτων εξουσίας ως αναξιόπιστους και τις ενέργειες της Κυβέρνησης ως παλινωδίες συνοδευόμενες από ανακολουθίες και ψέματα. Οδηγούν τη χώρα με τις πολιτικές τους επιλογές σε εμφυλιακές καταστάσεις, είπε ο κ. Δημαράς, ενώ διέκρινε ότι η σύσταση της νέας κυβέρνησης συνιστά την απαρχή μιας νέας δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατική λειτουργία.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς καταλήγοντας στην ομιλία του, προέβη στην ανακοίνωση της ομόφωνης απόφασης του Κινήματος, για αυτόνομη συμμετοχή στις εθνικές εκλογές με ανεξάρτητους συνδυασμούς σε όλη τη χώρα.
Είμαστε στη διάθεσή σας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Φιλελλήνων 7, 10557 Αθήνα
Τηλ: 2103226445 - 2103226259
Ε-mail: arma.press@gmail.com
Web.Site: www.panellinioarmapoliton.gr

To λάβαμε με e-mail