.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Φοροδιαφυγή,και διαφθορά

χρησιμοποιήθηκαν από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων
(βίντεο)

Το έχουμε πεί,το λέμε συνέχεια και θα το λέμε μέχρι να ξυνπήσουν μερικοί αδιάφοροι και να συνετιστούν μερικοί ασυνείδητοι. Όλα τα προβλήματα που επικαλούνται, τα έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, τα άφηναν να επεκτείνονται μέχρι το βαθμό που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους! Τώρα τα χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να περάσουν τη νέα κατάσταση, δηλαδή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα ακριβώς! Αυτοί που.... πάνε να μας σώσουν είναι αυτοί που μας βύθιζαν τόσα χρόνια μέσα στη λάσπη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής των μεγάλων! Τώρα δείτε πώς προσπαθούν να προσφέρουν τη λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι (όχι ανίκανοι αλλά με σχέδιο), δημιούργησαν! Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο!
Διαδώστε το και τρίψτε το στη μούρη των ανθελλήνων που προσπαθούν να ξεπουλήσουν και να υποδουλώσουν τη χώρα και τους πολίτες της! Ο Παπαδήμος υπάλληλος της Νέας Τάξης! Μεγαλοφοροφυγάδες και διαφθορές ήταν μέσα στο παιγνίδι για την οικονομική υποδούλωση. Όχι πως δεν το ξέραμε αλλά όσο βγαίνουν στη φόρα από διάφορες χώρες τόσο επιβεβαιωνόμαστε. Έτσι εξηγείται το μένος τους να τα φορτώσουν όλα στο λαό και να επιτεθούν στους εργαζομένους, καθιστώντας τους υπεύθυνους μάλιστα! Εκεί αποσκοπούν και προπαγανδιστικές εκπομπούλες τύπου "Go Greek For a Week" που θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν από τη στυγνή αλήθεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Και έχουμε και τα Ελληνικά παπαγαλάκια τύπου Ράδιο Αρβύλα να μας το διαφημίζουν περίτρανα! Οι μάσκες έπεσαν! Βρείτε τόπο να κρυφτείτε!
"Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ ... ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑ ...... ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ....."......

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ RT! ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ!)

HellenicGuardline


Το είδαμε εδώ