.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Chembusters και Οργονίτες (video)

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ
ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

Με την παραπομπή του "Πλάτωνα" είδα τους φίλους μου Ίωνα και Ήλιο να έχουν προχωρίσει σε δημοσίευση οδηγιών κατασκευής chembusters και οργονίτη στην Ελληνική γλώσσα. Είναι γνωστό πως ο Ίωνας είχε διδάξει σε αρκετά άτομα τον τρόπο κατασκευής οργονίτη και θαρρώ πως ήταν πρωτοπόρος σε αυτό τον τομέα. για τη χώρα μας Επίσης υπάρχει το Ελληνικό site "οργόνη" που επίσης δίνει πολύτιμες συμβουλές - λινκ υπάρχει.... από καιρό στην υπο-σελίδα "chemtrails", ωστόσο αναδημοσιεύω εδώ το κείμενο του ήλιου από το esoterica. Καιρός να περάσουμε στη δράση λοιπόν...
Ήλιος 2012:
"Λένε ότι οι πιο σημαντικές ανακαλύψεις γίνονται στα πιό απίθανα μέρη.
(...) Αντιγράφω λοιπόν όλο το κείμενο όπως ο ίδιος -ο Ίων Μάγγος- το παρέθεσε στο Facebook:.
εικ.1
Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ μας.Αν εχετε αγανακτησει μετα απο 11 χρονια συστηματικου ψεκασματος των ουρανων μας με χημικα και οχι μονον, απο τα αθορυβα υπερηχητικα Boeing και απο τα Orbs ηλεκτρικης αντιβαρυτητος. Τοτε φτιαξτε ενα CB (ChemBuster). Εχει ακτινα δρασεως 20 χλμ. και ενα ανα νομο ειναι το ελαχιστο. Με τρια σε τριγωνο ανα νομο εχετε το τελειο αποτελεσμα. Η πρωτευουσα του νομου να περικλειεται στο τριγωνο. Χρειαζεται να ακουμπα στο χωμα. Επισης το στηριζετε με τρια σχοινακια απο καπου για να μην πεσει απο τον αερα. Το μονο που απαιτειται ειναι πολυ κεφι , μερακι και λιγα εργαλεια. Οσο για το κοστος στοιχιζει οσο ενα καλο γευμα τεσσαρων ατομων σε καλο εστιατοριο. Τα CB τα εφευρε ο Don Croft (βλεπε: http://www.worldwithoutparasites.com/, http://www.ethericwarriors.com/ http://www.worldwithoutparasites.com/, http://www.ethericwarriors.com/).
Εδω σας παρατιθενται οι οδηγιες των Bali Gifters(http://www.baligifter.org/CbTutorial.html).
Οι οδηγιες αφορουν ενα χαμηλου κοστους CB το οποιο θα καθαρισει τα chemtrails και θα αποκαταστησει την υγεια των ουρανων σας. Επισης θα αποκαταστησει την φυσιολογικη βροχοπτωση στο μερος σας και το ηπιο φυσιολογικο κλιμα. Οι βροχοπτωσεις πλεον ειναι φυσιολογικες και οχι καταρακτωδεις, οι οποιες παρασυρουν το χωμα. Εξουδετερωνει την ραδιενεργεια σε μεγαλη αποσταση. Εαν γινει πυρηνικη εκρηξη οπουδηποτε στον πλανητη και ειστε κοντα, θα ακουσετε εναν πολυ ισχυρο ξερο κροτο. Θα παρατηρησετε επισης την απιστευτη ευφορια που νοιωθουν τα ζωα κοντα του. Αυτα ισχυριζεται ο εφευρετης του. Σε σας εναποκειται να τα κρινετε.
Υποτιθεται οτι ο αναγνωστης εχει πειρα κατασκευης των TB η TowerBusters (http://www.youtube.com
/watch?v=EwBF7vTEoyE, υποσχεθεί πλήρεις οδηγίες για να φτιάξετε ένα CB.
Βρήκα λοιπόν στο Facebook έναν πλήρη οδηγό δια χειρός Ίωνα Μάγγου, που εξηγεί πολύ σωστά τη
http://www.materiaetherica.com/tutorials/tb.html) .
Αυτα ειναι μικροι οργονιτες *** στο μεγεθος cookies τα οποια εξουδετερωνουν την κακη συνιστωσα της ακτινοβολιας των κεραιων κινητης τηλεφωνιας, αρκει να τοποθετηθουν στο εδαφος κοντα στις κεραιες, η ακομη και 100 μετρα μακρυα. Αυτο ισχυει για την εξοχη. Το καλυτερο ειναι 3 η 7 κοματια περιμετρικα. Συμφωνα με τον Don Croft.
Οι χαλκινοι σωληνες ειναι η κυρια επιλογη στην κατασκευη των CB. Ομως η πειρα εδειξε οτι το αλουμινιο δουλευει εξ ισου καλα και ειναι σημαντικα φθηνοτερο. Τεσσερα αλουμινενια CB στοιχιζουν οσο ενα χαλκινο.
Θα χρειαστειτε :

* Ενα πλαστικο κουβα η πλαστικο κουβα απο χρωματα περιπου 25 εκατοστα υψος και 20 εκατοστα διαμετρο.
* Εξι αλουμινενιες σωληνες Φ28mm με μηκος 2 μετρα, εικονα 1.
* Εξι τερματικες ταπες (καλυματα) αλουμινιου.
* Εξι κρυσταλους καθαρου χαλαζια, (clear quartz) τουλαχιστον 5-6 εκατοστα μηκος και αρκετα λεπτοι για να γλυστρανε μεσα στον σωληνα με ανεση. Εννοουμε μεγιστο πλατος στο φαρδυτερο σημειο τους περιπου 2 ποντους.

Αυτοι οι κρυσταλλοι κανονικα πρεπει να ειναι "διτερματικοι", δηλαδη με μυτη και απο τις δυο πλευρες. Αν ειναι διτερματικοι πρεπει η θετικη ενεργειακα ακρη να κοιταει προς τα πανω. Αυτο ομως απαιτει γνωσεις και εμπειρια. Οποτε ειναι καλυτερο να χρησιμοποησετε "μονοτερματικους" δηλαδη με μια μυτη, καθοσον η μυτη τους ειναι παντοτε η θετικη ενεργειακα ακρη. Αφηστε, που ειναι οι μονοι που θα μπορεσετε να βρειτε στην χωρα μας.
Ενα κουβα με ψιλα ρινισματα αλουμινιου. Εδω προσοχη, τα ρινισματα πρεπει να ειναι ψιλα και καθαρα. Δηλαδη εαν περιεχουν σαπουνολαδο η νερο, πρεπει να τα πλυνετε με υγρο πιατων σε ενα κουβα και να τα στεγνωσετε τελειως. Αλλοιως θα εχετε προβλημα, γιατι θα δημιουργηθουν φυσαλιδες και η κατασκευη θα αχρηστευθει.
Περιπου εξι η εφτα κιλα πολυεστερα και αντιστοιχο καταλυτη, για οσους εχουν ξαναδουλεψει πολυεστερα και ξερουν τι κανουν. Επισης ο πολυεστερας απαιτει αριστο εξαερισμο και συνισταται να γινει η κατασκευη στο υπαιθρο απο καποιον που γνωριζει.
Αλλοιως ειναι προτιμωμενη αντιστοιχη ποσοτητα εποξικης ρητινης δυο συστατικων σε συσκευασια κιλου. Ομως πρεπει να ειναι η πλεον λεπτορευστη που θα βρειτε και πρεπει να επειμεινετε πολυ σε αυτο.
Δυο κομματια κοντρα πλακε θαλασσης περιπου 9 χιλιοστα παχος και διαστασεις 20 χ 20 εκατοστα. Επισης 2 διαβητες για να μαρκαρετε τις τρυπες.
Ενα πριονι για ξυλο, ενα ηλεκρικο τρυπανι με το αντιστοιχο πολυτρυπανο (καμπανα) που ανοιγει τρυπες σε ξυλο 28 χιλιοστων. Και αν βρειτε και ενα που να ανοιγει τρυπες 80 περιπου χιλιοστων, θα ηταν ευκολια.
Επισης γυαλοχαρτο, σπαγγο, αλουμινοταινια, μονωτικη ταινια καλης ποιοτητος, βαζελινη η παρκετινη, ενα πλαστικο δοχειο η κουβαδακι με χωρητικοτητα 1,5 εως 2 λιτρων. Και ενα μικρο ξυλαρακι για να ανακατευετε την ρητινη.
Κοψτε τους σωληνες στα 2 μετρα μηκος απο το αρχικο των 3 μετρων, γιατι ετσι πωλειται. Για αυτο χρειαζεστε ενα φτηνο κοφτη σωληνων. Με το γυαλοχαρτο η με λιμα φατε οτι προεξεχει για να ειναι λειες οι ακρες.
Βαλτε τις ταπες στην μια πλευρα και στην ενωση με τον σωληνα αρκετη αλουμινοταινια καλα τεντωμενη, ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να περασει η ρητινη μεσα. Η θερμοκρασια που αναπτυσει η ρητινη ειναι 110 -120 βαθμους Κελσιου.
Προετοιμαστε τους δυο αποστατες απο κοντρα πλακε θαλασσης ως εξης :
Οπως στην εικονα 2 θα σημειωσετε τα κεντρα για τις εξι τρυπες που κατοπιν θα τις ανοιξετε με τρυπανι και το εργαλειο που αναφεραμε. Αφου ανοιξετε τις τρυπες, "φατε" τις για να περνανε καλα οι σωληνες.
Τον επανω αποστατη καντε τον οπως στην φωτογραφια 3. Αυτος εχει σκοπο να κρατει τους σωληνες παραλληλους μεταξυ τους. Ο επανω αποστατης θα φαινεται οποτε προσεχετε περισοτερο το φινιρισμα του. Επισης τον περνατε ενα βερνικι η μπογια εξωτερικου χωρου ωστε να αντεχει τα στοιχεια της φυσεως καλυτερα.Κοψτε τον κατω αποστατη οπως φαινεται στη εικονα 4.
Ο κατω αποστατης συγκρατει τις βασεις των σωληνων ενω δουλευετε με τον οργονιτη. Προσπαθηστε να κοψετε οσο περισσοτερο κοντρα πλακε μπορειτε, χωρις να εξασθενησει. Φυσικα θελει μια τρυπα 8 -9 εκατοστα στο κεντρο. Δεν χρειαζεται τοσο καλο φινιρισμα γιατι θα γεμισει οργονιτη.
Φροντιζεται οι σωληνες να περασουν σφιχτα στους δυο αποστατες και οι κατω ακρες των σωληνων ειναι καλα σφραγισμενες με τις ταπες και την αλουμινοταινια. Τοτε ειστε ετοιμοι να γεμισετε τον κουβα με οργονιτη.Πασαλειψτε το εσωτερικο του κουβα με βαζελινη η παρκετινη, ωστε να μπορεσετε να τον βγαλετε οταν στεγνωσει η εποξικη ρητινη και τελειωσετε.
Τοποθετειστε τον κουβα σε επιπεδο εδαφος και φτιαξτε ενα στρωμα οργονιτη δυο εκετοστων. Οσοι χρησιμοποιησετε εποξικη ρητινη δυο συστατικων βαλτε την μιση ποσοτητα ρητινης και καταλυτη αντιστοιχα για αυτο το σταδιο. Πρωτα ριχνετε λιγη ετοιμη ρητινη και κατοπιν ιση ποσοτητα ογκου ρινισματα, τα πατατε καλα με ενα ξυλαρακι ωστε να γεμισει ολη η ρητινη. Επαναλαμβανετε το ιδιο σε διαστημα 2 λεπτων πριν αρχισει να πηζει.
Σταθεροποιηστε ((εαν δεν εχετε τιποτα καλυτερο χρησιμοποιειστε την πλατη μιας καρεκλας και δεστε τους με χοντρους σπαγγους)) τους σωληνες με τους αποστατες και τοποθετετηστε τα καθετα στο κεντρο του κουβα. Φροντιστε οι σωληνες να ειναι καθετοι και παραλληλοι.
Οταν γινει αυτο ειστε ετοιμοι να βαλετε τον υπολοιπο οργονιτη στον κουβα γυρω και αναμεσα στους σωληνες με τον τροπο που περιγραψαμε νωριτερα. Λιγη λιγη την ρητινη και ενδιαμεσα το ρινισμα πατωντας το να καθησει καλα, χωρις κενα.Προσοχη θα βαζετε ενα κιλο ρητινη και ρινισμα την ημερα η καθε 12 ωρες. Αν τα βαλετε ολα μαζι θα βρασει ολο το μιγμα και θα καταστραφει. Επισης θα παραμορφωθει ο κουβας.
Τωρα οι κρυσταλλοι πρεπει να καθησουν στον πατο της σωληνας και καθετα. Θα πρεπει να κανετε για τον καθενα ενα "φυσιγγι" (εικονα 5η), απο διαφανη πλαστικο σωληνα η σκληρο αρμαφλεξ. Προσεξτε η μυτη του θα ειναι επανω και μεχρι θα φτανει ο σωληνας. Επισης τον πατο του πρεπει να το κανετε οντως σαν φυσιγγι. Δηλαδη θα κολλησετε ενα κοματι κομενου πλαστικου σωληνα η αρμαφλεξ.
Βεβαιωθειτε με δοκιμη οτι τα "φυσιγγια" με τους κρυσταλλους γλιστρουν ευκολα στους σωληνες.
Αφου εχει πηξει ο οργονιτης, ξαπλωστε οριζοντια το CB. Βαλτε με προσοχη τους κρυσταλλους στους σωληνες. Μετα σηκωστε σιγα - σιγα ωστε να γλιστρησουν μαλακα μεχρι τον πατο, εικονα 6.
Αυτη η μεθοδος σας επιτρεπει να αντικαταστησετε τους κρυσταλλους στο μελλον, οταν "κουραστουν". Επισης θα καλυψετε το πανω μερος των σωληνων με πλαστικες ταπες και αν δεν βρειτε με διαφανες ναυλον και ταινια για να μην γεμιζει νερο.Τωρα το CB σας ειναι ετοιμο για στησιμο.
(Υπόλοιπες εικόνες που αφορούν το παραπάνω κείμενο)

εικ.2


εικ.3


εικ.4


εικ.5
Για την αντιγραφη Ιων Μαγγος

*** ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ. Οι οργονίτες είναι η πιο πρόσφατη συνέχεια της έρευνας του Βίλχελμ Ράιχ (1897-1957), που πειραματίστηκε για χρόνια με μια ενέργεια που ονόμασε οργόνη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ράιχ η οργόνη είναι η αρχέγονη κοσμική ενέργεια και έχει δύο μορφές, τη «θετική» OR ή POR και την «αρνητική» DOR, όπου η OR συνδέεται με τη ζωή, ενώ η DOR με την ερημωτικη εξελιξη και το θάνατο. Τη «θετική» οργόνη (OR) τη συναντάμε και με τα ονόματα Ενέργεια της Ζωής, Chi ή Ki ή Qi, Πράνα, Αιθέρας, Βιοενέργεια, Πέμπτο Στοιχείο κ.λπ. Συνήθως όταν αναφερόμαστε στην οργόνη, εννοούμε τη «θετική» οργόνη (OR).
Ένας οργανισμός, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα θετικό πεδίο είναι πιο υγιής και έχει περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ένα χώρο. Ένας θετικός χώρος μας ξεκουράζει, μας εμπνέει, μας ενεργοποιεί, ενώ αντίστοιχα ένας αρνητικός μας εκνευρίζει, μας κουράζει, μας αρρωσταίνει, μας δημιουργεί νωθρότητα κ.λπ.
Οι οργονίτες είναι μια απλή λύση για να διορθώσετε τις ενέργειες του χώρου σας, του σώματός σας και εκτενέστερα του κόσμου σας. Η βασική τους λειτουργία είναι να προσλαμβάνουν οποιουδήποτε τύπου αρνητική ενέργεια, η οποία μετατρέπεται σε χαώδη μορφή και αναδομείται ισόποσα σε θετική. Έτσι λοιπόν μπορούν άνετα να τοποθετηθούν σε αρνητικά σημεία ενός χώρου (όπως είναι τα πεδία Hartman και Curry) δηλαδη το ΓΕΩΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ, όπου θα εξουδετερώσουν το αρνητικό πεδίο μετασχηματίζοντάς το σε θετικό, φέρνοντας έτσι εκ πρώτης μια ισορροπία στο χώρο. Αντίστοιχα βέβαια μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα θετικό σημείο για να το ενεργοποιήσουν ακόμη περισσότερο. Το σχήμα της κατασκευής δίνει μερική κατεύθυνση, ενώ η σπείρα όπου υπαρχει επαυξάνει την ένταση του πεδίου.
Στις μέρες μας παρατηρείται μια αύξηση κατασκευής τέτοιου τύπου συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο με άμεσο κίνητρο την καταπολέμηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης.
Οι οργονίτες κατασκευάζονται από ένα μίγμα ρητίνης και ρινίσματος μετάλλου και περιέχουν κρυστάλλους ή ημιπολύτιμους λίθους. Λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους είναι μοναδικοί, ενώ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ανάλογα με τον τρόπο που θέλουμε να τους χρησιμοποιήσουμε (π.χ. για προσωπική χρήση, για συγκεκριμένο χώρο, για συγκεκριμένο πεδίο, για συγκεκριμένο αποτέλεσμα κ.λπ.).
Δεν χρειάζονται «καθάρισμα» όπως οι κρύσταλλοι, ενώ μπορείτε να «καθαρίσετε» έναν κρύσταλλο τοποθετώντας τον πάνω ή δίπλα σ’ έναν οργονίτη.
Δεν θεωρούνται θεραπευτικές συσκευές και δεν αντικαθιστούν ή υποκαθιστούν τις ιατρικές συμβουλές ή τις φαρμακευτικές αγωγές.
ΣΧΟΛΙΟ απο http://www.orgonite.gr/

How to Make an Orgonite Orgone CloudBuster 1

SenseiDennis

Το είδαμε εδώ