.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ολοταχώς για αιματοχυσία οδεύει
η Τουρκία;;;

Ο γνωστός από την εμπλοκή του στην υπόθεση Οτζαλάν, και εξαιρετικός γνώστης των τεκταινομένων στην Τουρκία, Σάββας Καλεντερίδης, δημοσίευσε στον διαδικτυακό κόμβο που διατηρεί, τον «ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝΑ», μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση – εκτίμηση για το μέλλον της Τουρκίας σε περίπτωση που επανεκλεγεί, όπως όλα.... δείχνουν, το Ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η ανάλυση – σενάριο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί απλά ως «σενάριο», δεδομένης της βαθιάς γνώσης του συγγραφέα, αλλά και διότι στηρίζεται σε πραγματικές υποθέσεις, όχι κάτι το οποίο ΘΑ συμβεί και είναι μακριά από την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα.
Αναδημοσιεύουμε το άρθρο, αφού έρχεται κυριολεκτικά ως συνέχεια της σημερινής μας ανάρτησης για το εκλογικό «άδειασμα» του Ερντογάν από τους Κούρδους. Η κατάσταση στην Τουρκία είναι εξαιρετικά περίπλοκη και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την εικόνα του δυναμισμού που με εμφανές άγχος προσπαθεί να περάσει η Τουρκία διεθνώς.
Ακολουθεί το άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη, το οποίο μπορεί κανείς να το διαβάσει ΕΔΩ και ΕΔΩ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ
ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΑΣ.


Το είδαμε εδώ