Μυστηριώδης ασθένεια σκοτώνει
104 άτομα στην Υεμένη
104 άτομα στην Υεμένη

Η ασθένεια σκοτώνει όσους προσβάλλει μέσα σε δύο ημέρες μόνο και τα συμπτώματά της είναι οξεία αιμορραγία, ραγδαία νεφρική ανεπάρκεια και υψηλός πυρετός.
Μέσα σε ένα 24ωρο ο ασθενής πέφτει σε κόμμα και μετά επέρχεται ο θάνατος. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε η ασθένεια εμφανίστηκε.... πρώτη φορά αλλά μέχρι και σήμερα έχει σκοτώσει 104 άτομα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ένωσης ιατρών και φαρμακοποιών της χώρας Najib Malhi.
Yemen-Al Hudaydah

Πριν από δύο εβδομάδες το υπουργικό συμβούλιο της Υεμένης είχε ανακοινώσει ότι στην επαρχία Al-Hudaydah είχει εμφανιστεί μια μυστηριώδης ασθένεια, εξουσιοδοτώντας τον υπουργό υγείας της χώρας Abdulkarim Rasa να ανακαλύψει τη φύση της ασθένειας και τρόπους για την καταπολέμησή της.
πηγη