.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝ - ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!



Θυμηθείτε ποιοι είστε, από που κατάγεστε, από πότε πατάτε το χώμα αυτού του πλανήτη, τι προσφέρατε σ’ αυτόν, τι περάσατε σ΄ αυτόν!!!
Θυμηθείτε και υπερασπιστείτε ό,τι είστε!
Αντιτάξτε αυτή την κληρονομιά, αυτή σας την ταυτότητα στο κράτος, σ’ όποια μορφή και αν έχει.
Γιατί; θα αντιληφθείτε παρακάτω τον λόγο.
Πως θα γίνει αυτό;
Εν – θυμούμενοι !!
Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω σ’ αυτό.
Αιολείς και Δωριείς, Ίωνες και Αχαιοί! Σας λένε κάτι αυτές οι λέξεις; Συνηχούν.... μέσα σας αυτές οι δονήσεις; Σημειοδοτουν κάτι στο προσωπικό και το συλλογικό σας ασυνείδητο; Στις καρδιές και το πνεύμα σας; Ακόμα και αν δεν ξέρετε ακριβώς, τι; Σίγουρα ΝΑΙ !

Θα προσπαθήσω μόνο να σας θυμίσω , με λόγια τι είναι αυτά για σας, για μας, για όλους μας.

Ο Αίολος και ο Δώρος είναι οι δυο, από τους τρεις, γιους του ΕΛΛΗΝΑ. Ο Ίωνας και ο Αχαιός, οι εγγονοί του από τον τρίτο του γιο!

Ο Έλληνας, λοιπόν, είναι αυτός από τον οποίο καταγόμαστε όλοι. Από κει και πέρα ΟΛΟΙ ονομαστήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ, το έθνος των ΕΛΛΗΝΩΝ (και όχι «Ελληναράδων» όπως υποτιμητικά ακούμε παντού γύρω μας).

Το όνομα του, Έλλην, δείχνει ότι ήταν βασιλικός αναπληρωτής της ιέρειας της Έλλης ή Έλληνος ή Σελήνης, ( αλήθεια δεν μοιάζει με σελήνη το σχήμα της χώρας; τώρα μισοφέγγαρο και όταν μας «άνηκε» γεωγραφικά η Μικρά Ασία-Ιωνία, είχε σχήμα πανσελήνου). Ο Έλλην ήταν γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, οι οποίοι μετά τον κατακλυσμό που επέφερε τότε η οργή του Δια, σώθηκαν αλλά δεν αρκέστηκαν σ’ αυτό, προσευχήθηκαν ικετεύοντας τον θεό για την αναβίωση του ανθρωπίνου είδους. Ο Δίας δέχτηκε τις προσευχές τους και έτσι ξαναεμφανίσθηκε ο άνθρωπος στη Γη.

Ο Δευκαλίωνας ήταν γιος του Προμηθέα. Ποιος ήταν ο Προμηθέας; ήταν αυτός που έδωσε στο άνθρωπο, τον λόγο, τα γράμματα, τους αριθμούς, τις τέχνες, την φωτιά, την φωτιά της γνώσης της μάθησης της δημιουργίας. ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ!

Θυμηθείτε το και ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ!!


Δημιουργήστε, γνωρίστε, υπερασπισθείτε, αγαπήστε, τον εαυτό σας, την χώρα σας, τον άνθρωπο την πλάση.

Γίνετε θεράποντες, όλων αυτών, γίνετε «άνθρωποι».

Τι ήταν ο «θεράπων»; ήταν ο «υπηρετών» δηλ. ο ασχολούμενος με ζήλο σε κάτι. Θεραπεία σημαίνει υπηρετώ, λατρεύω, σέβομαι, τιμώ! Τους θεράποντες ονόμαζαν τότε, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η λέξη άνθρωπος έχει τη ρίζα της , στο αναθρέω, αναδρώπτω, αναθέροψ, οι οποίες σημαίνουν αντίστοιχα, « βλέπω προς τα πάνω», «τινάζομαι προς τα πάνω», «χτυπάω- διευθύνω την όψη μου προς τα πάνω». Η φυσική τάση, λοιπόν, του ανθρώπου, είναι να’ ανυψώνεται!

Οπότε Έλληνες, γιοι και κόρες του Έλληνα, εγγονοί και εγγονές του Προμηθέα, ανυψωθείτε, υπηρετήστε ασχολούμενοι με ζήλο, λατρεύοντας σεβόμενοι και τιμώντας τον εαυτό σας, τον τόπο και τον πλανήτη σας .

Σας είπαν ότι δεν υπήρξατε ποτέ, ότι υπήρξατε μόνο αποκύημα της φαντασίας ξένων, που τότε τους συνέφερε να σας πουν Έλληνες χωρίς να είστε. Σας βασάνισαν και σας βασανίζουν, υποτιμώντας μας ασταμάτητα, ποδοπατώντας την τιμή και την αξιοπρέπειας σας, δημιουργώντας σας φόβο, τρόμο, ανασφάλεια και θυμό.

Αλλά όχι πια, αυτό σταματάει τώρα!
Αυτό θα το σταματήσετε εσείς, ΤΩΡΑ!


Πως;;; θα εν- θυμηθείτε ποιοι είστε και θα αντιταχθείτε στο «κράτος».

Γιατί το λέω αυτό;.

« Μια φορά και έναν καιρό, ο Δίας είχε δυο τερατόμορφους υπηρέτες, τον Κράτος και την Βία. Αυτοί οι δυο κάρφωσαν στο βράχο, τον φιλάνθρωπο Προμηθέα.»

Aρχίζεται να καταλαβαίνετε τον συσχετισμό;

Συνεχίζω για να βρούμε την ρίζα του κράτους! Η ρίζα του είναι το _κρα_ , απ όπου και ο Κρόνος, ο δόλιος γιος του Ουρανού, ο λοξά σκεφτόμενος, ο πανούργος, ο φοβερότερους απ’ όλους τους γιους, ο οποίος εχθρεύεται τον Ουρανό πατέρα. Κρόνος και κράτος λοιπόν, έχουν την ίδια ρίζα. Στην αρχαία μας γλώσσα, το κράτος, αδερφός της βίας και γιος της Στυγός ( απ’ όπου όλα το στυγερά), ήταν λέξη απεχθής, είναι η πηγή ή η ρίζα της απέχθειας.

Τον Κράτο (κράτος), δεν τον θέλει κανείς, γι’ αυτό τον περιορίζει και τον ελέγχει, με διάφορους μηχανισμούς και δικλείδες, ο αρχαίος δήμος με το πολίτευμα της δημοκρατίας!

Με την δημοκρατία, ο δήμος συγκρατεί το ασυγκράτητο, το στυγερό απ΄την φύση του κράτος και την αδερφή του την ολέθρια Βία. Ο Κράτος (το κράτος) είναι η πηγή του μίσους που την έχει στο αίμα του και στη σάρκα του ο Κρόνος, σαν από την ίδια θυσία γεννημένος, γι΄αυτό και τρώει τα παιδιά του.

Αντιταχθείτε λοιπόν σ’ αυτό το στυγερό κράτος και θέστε το σε περιορισμό, συγκρατήστε το μέσω της δημο-κρατιας.

Πολεμείστε το!

Εδώ και πάλι οι σοφοί πρόγονοι μας έχουν δυο σημασίες για τον πόλεμο.

1) την έννοια που έχει και σήμερα με την μάχη, την ένοπλη αιματηρή σύγκρουση και

2) αυτή που έχει τώρα ξεχαστεί, αλλά πρέπει να εν- θυμηθούμε, που πόλεμος σημαίνει, ενέργεια, κοσμική ενέργεια, αυτή που συνέχει το σύμπαν.

Για την δεύτερη, λοιπόν, μορφή του πολέμου σας μιλώ, γι αυτή της ενέργειας, που θέτει σε κίνηση, πάλλει, κινεί, σείει, κάνει κάτι να τρέμει.

Θέστε λοιπόν την ενέργεια σας σε κίνηση, για την υπεράσπιση της ύπαρξης και ταυτότητας σας για το σεβασμό και την τιμή την δικιά σας και της χώρας σας.

Βρέστε τη θέση σας, βρέστε τα δικά σας όρια, και πιστέψτε το, όταν βρίσκουμε τα όρια μας δεν χρειάζεται καν να το δηλώσουμε στο άλλον. Εισπράττει πολύ καθαρά μέχρι « που τον παίρνει» και παρότι βεβαίως θα προσπαθήσει να τα παραβιάσει, να τα σπάσει , τίποτα δεν θα καταφέρει γιατί πολύ απλά όπως λέμε « δεν σε παίρνει φίλε»!

Γι αυτό Εν – θυμηθείτε και χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη και όχι απλά το θυμηθείτε, γιατί το θυμάμαι είναι σε επίπεδο νόησης, μυαλού, το εν- θυμούμαι είναι βαθύτερο επίπεδο ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Καλή συνεχεία !!

πηγη