.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Άγρια επεισόδια χθες στην.... Πάτρα!!!

ΠΑΤΡΑ: ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΧΘΕΣ (16/12/2010)
ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Αγρια επεισόδια στην Πάτρα με τραυματίες. Πεδίο μάχης η Πάτρα.
Πετροπόλεμος χθες στην οδό Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, οι οποίοι συγκρούεντο τις με Αστυνομικές δυνάμεις.


Αρχικά οι δυνάμεις της Αστυνομίας δεν ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να πάρουν έκταση. Κατόπιν, επί τόπου έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου....
να ελεγχθεί η κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου ένας τραυματίας με χτύπημα στο κεφάλι.

Αργότερα, άλλοι δύο τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.Η κατάσταση αυτή ήταν εκρηκτική διότι είχαν βγεί στους δρόμους και κάτοικοι της Πάτρας οι οποίοι διαμαρτυρόταν για την κατάσταση που πλέον έχει ξεφύγει, με τους λαθρομετανάστες στην περιοχή. Η περιοχή είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία και υπήρχαν πολλές ζημιές σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα .

Η περιοχή του αμαξοστασίου είχε γεμίσει από πέτρες, ενώ οι αστυνομικοί έριξαν πολλά χημικά στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την κατάσταση. Η περιοχή εθύμιζε πεδίο μάχης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον 200 άτομα εμπλέκονται, κάποιοι είχαν οχυρωθεί στο αμαξοστάσιο, ενώ άλλες ομάδες κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Πάτρας ανεβαίνοντας στην οδό Καρόλου προς την οδό Κορίνθου. Μια ομάδα 50 περίπου λαθρομεταναστών, όλοι οπλισμένοι εβρίσκοντο στην πλατεία Πυροσβεστείου.

Αφρικανοί, Ασιατικής καταγωγής, Αφγανοί και Πλαιαστίνιοι εμπλέκονται στα επεισόδια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες. Τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχοντο ενώ οι κάτοικοι έντρομοι είχαν κλειστεί στα σπίτια τους. Στις οδομαχίες είχαν επιστρατευθεί σιδηρολοστοί, όπλα,
γκλομπς, πέτρες και μαχαίρια. Έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς είχε ανάψει φωτιά στην πλατεία Δροσοπούλου στον Άγιο Διονύσιο.

Αργότερα αγρίευψαν τα επεισόδια στην Πάτρα

Στην παραλιακή της Πάτρας εσυνεχίζοντο τα επεισόδια μεταξύ ΛΑΘΡΟμεταναστών μέχρι αργά. Περίπου 300 άτομα αλλοδαποί εξεσπασαν στις βιτρίνες καταστημάτων επί της παραλιακής και έσπασαν όποιο αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο. Κάποιοι απο αυτούς είχαν ταμπουρωθεί στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΕ. Έβαλαν φωτιά σε κιόσκι του Δήμου και ενώ η Πυροσβεστική προσπαθούσε να πλησιάσει να την σβήσει οι καταστροφές και η μάχη εσυνεχίζετο.Ο αριθμός των τραυματιών ήταν μεγάλος και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση η οποία διήρκεσαι όλο το βράδυ.

thebestportal


Ε-ΡΟΔΙΟΣ: ΕΥΛΟΓΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;;

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;;;

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;;

Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ;;;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ(;) ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

"ΕΣΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ"

ΠΗΓΗ