.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Στην Ελληνική μυθολογία, ο Φόβος είναι η προσωποποίηση του φόβου. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον θεωρούσαν γιο του Άρη και της Αφροδίτης. Μαζί με τον αδελφό του Δείμο, που ήταν η προσωποποίηση του τρόμου, συνόδευε τον πατέρα του στους πολέμους. Για τον λόγο αυτό του προσφέρονταν θυσίες στα πεδία των μαχών.

Κατά ένα τρόπο λοιπόν, ακόμη και σήμερα, οι σύγχρονοι στρατηγοί φροντίζουν να του αποτείνουν τα σέβη τους. Τα μέσα ενημέρωσης, τα πολιτικά κόμματα και σύσσωμο το σύστημα φροντίζει να σπέρνει.... παντού τον Φόβο.

Ο φόβος για την Eθνική χρεοκοπία, ο φόβος για τη μείωση των μισθών, ο φόβος για την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία, ο φόβος για τη μέρα που θα ξημερώσει αύριο, μεταδίδονται απευθείας κάθε βράδυ από τα δελτία των 9...


Είναι εύκολο να επενδύεις στο ένστικτο αυτοσυντήρησης των μαζών για να μπορέσεις να τις καταστήσεις άβουλες, φοβικές και τελικά υποταγμένες στον καναπέ τους. Η επιπόλαιη αυτή μέθοδος ελέγχου της συλλογικής συνείδησης ενός λαού, όποτε εφαρμόστηκε, είχε καταστροφικές συνέπειες. Επειδή ο φόβος φέρνει το μίσος, το οποίο εκδηλώνεται με διάφορες μορφές σε μια κοινωνία.

Ενδείκνυνται λίγη περισσότερη υπευθυνότητα από τους κρατούντες και λίγη περισσότερη κριτική διάθεση και εγρήγορση από όλους μας, απέναντι σε αυτά που μας "σερβίρουν" καθημερινά, αν πραγματικά θέλουμε να βάλουμε τέλος στην Εποχή του Φόβου... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://clopyandpaste.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ μην φοβάστε. Το αντίδοτο κατά του ΦΟΒΟΥ είναι η πληροφόρηση. Όσο πιο καλά είσαι πληροφορημένος τόσο πιο πολύ θα γελάς με τα μηνύματα φόβου που σε βομβαρδίζουν καθημερινά. Ψάξε και βρες την αλήθεια για κάθε τι που σου πλασάρουν με την απειλή του φόβου.

Έλληνα στάσου στα πόδια σου ξανά σήκωσε το κεφάλι και μην φοβάσαι. Έχεις μέσα σου το γονίδιο του πολυμήχανου Οδυσσέα και βρές λύσεις στα προβλήματα-εμπόδια που σου προβάλουν. Μην φοβάσαι να αντιταχθείς στις αδικίες που σου επιβάλουν, μην φοβάσαι να υψώσεις την φωνή σου σε οτιδήποτε προσπαθούν να σου επιβάλουν με το ζόρι και ανεξέλεχτα.


Οι μέρες τους είναι λιγοστές και είναι αυτοί που φοβούνται περισσότερο. Φοβούνται τον νεοΈΛΛΗΝΑ μην τυχόν και καταλάβει το "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ" και τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφθούν. Ενωμένοι, χωρίς πολιτικές, θρησκευτικές, ταξικές, υλικές και οτιδήποτε άλλες διαφορές μας επέβαλαν, μιά γροθιά όλοι μαζί, είναι ο τρόπος άμυνας και επίθεσης εναντίων τους.


Προς το παρόν το "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" που μας έχουν επιβάλει έχουν κάνει τον Έλληνα να έχει χάσει την επαφή του από τον συνΕΛΛΗΝΑ του.


Σε φοβούνται γι' αυτό βιάζονται. Βιάζονται να αλλάξουν την σύνθεση του πληθυσμού της Ελλάδος δημιουργώντας μία αλλοεθνή 5η Φάλαγγα. Βιάζονται να διαλύσουν οικονομικά το κράτος , βιάζονται να αυξήσουν τις πολιτικές γνώμες αυξάνοντας τα πολιτικά κόμματα, βιάζονται να καταργήσουν, την ιστορία, την γλώσσα σου, τα ήθη και έθιμα, την σημαία σου. Βιάζονται να καταλύσουν οτιδήποτε ένωνε παλιότερα τον Έλληνα. Γέμισε με Θρησκείες η Ελλάδα, και τα Θρησκευτικά πάθη δημιουργούν πόλεμο και διχόνοια Τώρα χωρίζουν τον Έλληνα σε κρατίδια-επαρχίες οριοθετώντας τον πληθυσμό ανάλογα με τις συνθήκες διαβίωσής του.

ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΙΡΟΥΝ.


Ήδη σε 6 από τις 13 αυτές επαρχίες υπάρχουν φωνές ανεξαρτησίας τους από την κεντρική Ελλάδα με δικαιολογία ότι για χρόνια ένιωθαν την αδιαφορία του Αθηνοκεντρικού κράτους. ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ, να προσηλυτίζουν άτομα παντί τρόπω, για περαιτέρω διαίρεση των Ελλήνων και απομάκρυνσή του ενός από τον άλλο, με αποτέλεσμα τον κατακερματισμό και διάλυση του Ελληνικού Έθνους.

ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,
Με το θράσος τους πάνε να καλύψουν τον φόβο τους . Αυτοί φοβούνται περισσότερο. Φοβούνται την μεγαθυμία σου και τον ιδεαλισμό σου, την λεβεντιά σου και το παρελθόν σου. Ακούγοντας κάποιοι την φωνή σου θα σου συμπαρασταθούν. Ναι υπάρχει πολύς κόσμος που σε συμπαθεί Έλληνα, παρ' όλη τη λάσπη που σου έχουν ρίξει για δεκαετίες εξ αιτίας των ανθελλήνων και διεφθαρμένων πολιτικών σου. Ενημερώσου για τον εχθρό σου και η μάχη είναι δική σου.


Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ.
ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ.
ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ.
ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ.
ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΉΝΕΙ.


ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Ε-ΡΟΔΙΟΣ