.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Απόβαση Ρώσων Δημοσιογράφων στα νησιά της Δωδεκανήσου

Στελέχη και δημοσιογράφους Ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού, που απευθύνεται κυρίως στους νέους, και μιας εφημερίδας με κυκλοφορία εκατομμυρίων φύλλων στη χώρα, δέχθηκε στις 21/9/2010 ο αντινομάρχης Δωδεκανησου Φώτης Χατζηδιάκος.

Από τους δημοσιογράφους εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν ειδικά αφιερώματα για τα νησιά της Δωδεκανήσου, όπου.... επί δεκαήμερο θα καταγράψουν εικόνες από τις φυσικές τους ομορφιές και την καθημερινότητα των κατοίκων.
Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται κυρίως στην προώθηση ειδικών μορφών θαλάσσιου τουρισμού, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητες του νομού μας.

Ο κ. Χατζηδιάκος τόνισε τη σημασία προβολής των νησιών μας και το αμοιβαίο συμφέρον από τέτοιες πρωτοβουλίες, κάνοντας ειδική μνεία στο μεγάλο κύκλο επαφών και συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στη Νομαρχία Δωδεκανήσου και τη Ρωσία.
Πρόσθεσε μάλιστα πως οι αρμόδιοι παράγοντες και φορείς της Νομαρχίας θα είναι στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της δημοσιογραφικής έρευνας.

Πηγή :
http://www.verena.gr/

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ: http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com