.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ WINDSOR


H Christine Fitzgerald, έμπιστη φίλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της Ουαλίας, ισχυρίζεται ότι η Νταϊάνα της εκμυστηρεύτηκε ότι η βασιλική οικογένεια προέρχεται από ένα εξωγήϊνο ερπετό και ότι θα μπορούσαν να είναι εξωγήϊνοι, όλα τα μέλη της.

Ο David Icke, ρεπόρτερ του BBC, υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα είναι πραγματικά υπό τον έλεγχο.... δεινοσαύρων, οι οποίοι πρέπει να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα, για να διατηρήσουν την ανθρώπινη εμφάνισή και υπόστασή τους.

Η «απόδειξη» προέρχεται από τα δισκία Sumerian που περιγράφει το "Anunnaki" (το οποίο μεταφράζεται ως "εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό στη γη"), το οποίο αναφέρεται στο φίδι του βιβλικού Κήπου της Εδέμ, στην κακοποίηση των παιδιών, τη φθορίωση, και τις γενεαλογικές συνδέσεις μεταξύ του οικογενειακού δένδρου των Windsor.

Η θεωρία αναφέρει, επίσης, πως οι reptilians ήρθαν εδώ από τον αστερισμό του Δράκοντα. Όπως και οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας, είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτές από έναν κοινό νου, αλλά ο Icke συνεχίζει να πωλεί τα βιβλία του και να δίνει ομιλίες, που βασίζονται σε έννοιες που κυμαίνονται γύρω από τη Νέα Εποχή και τις πολιτικές απόψεις του.

liako.gr