Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑ


Σας αναδιαβιβάζω, ένα πολύ ενδιαφέρον και ουσιαστικό μήνυμα.

Δεν έχει σημασία το ότι το προωθεί ένας πολιτικός (σέβομαι τον συντάκτη και την καλή του πρόθεση, γι 'αυτό διατήρησα την προέλευση του μηνύματος - ενώ θα μπορούσα να το στείλω ανώνυμο).


Γι' αυτό επικεντρωθείτε στην ουσία του μηνύματος, καθώς και στο ουσιαστικό αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει .


Όντως έχει αξία, ιδιαίτερα όταν η καθ'εαυτού πρόταση είναι από τους εν Ελλάδι Πολωνούς. Μία εθνότητα με ιστορία και αξιοπρέπεια και που δύσκολα εντάσσονται στην Ελληνική κοινωνία. Όμως είναι ανοικτόμυαλοι - μας κάνουν....
ουσιαστικό μάθημα και προτείνουν να εφαρμόσουμε μία εφικτή και απόλυτα λογική εκστρατεία.
Σε εμάς - ατομικά και χωρίς να λογοδοτούμε σε κανένα - αναπόκεινται οι επόμενες επιλογές και αποφάσεις στην καθημερινή μας κατανάλωση.

Καλή μας τύχη



Όπως ίσως ξέρετε έχω μόλις ξεκινήσει μια προσπάθεια κατά της ακρίβειας. Και ξαφνικά, μου έρχεται μια πρόταση με ενδιαφέρον. Με θέμα την ακρίβεια στην Ελλάδα. Από... Πολωνούς! Συγκεκριμένα, η Ένωση των Πολωνών στην Ελλάδα «ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΙΕΣΖΚΟ» προτείνει για τις αγορές μας να προτιμάμε προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, ακόμα κι αν είναι ακριβότερα, επειδή τελικά... μας συμφέρει.
Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή ανακοίνωση που μου κοινοποιήθηκε και σας διαβιβάζω. Ακόμα και αν δεν συμφωνήσετε σε όλα τα σημεία της, θα έχετε συμβάλλει στην επικοινωνία των καταναλωτών μεταξύ μας. Βήμα σημαντικό για την συγκρότηση ενός κινήματος κατά της ακρίβειας που μας είναι σήμερα απολύτως απαραίτητο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παντελής Οικονόμου



Παντελής Οικονόμου
Βουλευτής Α Αθήνας, Μέλος Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Βουκουρεστίου 40, 10673 Αθήνα.
Τηλέφωνο: 210 3634156-7 Fax: 210 3601610
www.poikonomou.gr

Από: Γιώργος από τη Μεγίστη