Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Έλληνας ο Νικητής στον διαγωνισμό φωτογραφίας της ISAF - NATO.


Ο Βορειοελλαδίτης υπαξιωματικός Ανδρέας Ζαπουνίδης πρώτευσε στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το ΝΑΤΟ με γενικό τίτλο «Γιατί έχει σημασία το Αφγανιστάν»!

Μια σπουδαία διάκριση για τον Ελληνικό Στρατό και τη χώρα μας.
Η φωτογραφία του , με τον έμπορο χαλιών στο παζάρι της Καμπούλ να κρατάει περήφανος Γαλανόλευκη σημαία με τον Μέγα Αλέξανδρο , ήταν η νικήτρια στον διαγωνισμό.


Η διατράνωση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μέσα στον σκληρό πυρήνα μιας δύναμης, της ISAF, η οποία συνδιαμορφώνει τον παγκόσμιο χάρτη είναι σίγουρα μεγάλο κατόρθωμα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Έλληνα Υπαξιωματικό.

Ο Ανδρέας Ζαπουνίδης αφού ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν , Έλληνες και μη , δεν παρέλειψε να δηλώσει:

«Πριν από 2.500 χρόνια, η Περσική αυτοκρατορία “έπεσε” από έναν τριαντάχρονο Έλληνα, τον Βασιλιά Αλέξανδρο Γ’, βασιλιά της Μακεδονίας. Η Ελληνική γλώσσα και ο Ελληνικός πολιτισμός λάμπουν ακόμη σε όλη την Ασία από τότε. Δεν είναι δύσκολο να τα δει και να τα μάθει ο ταξιδευτής. Η μοίρα των Ελλήνων είναι σκληρή αλλά και άγια. Η μοίρα του κόσμου οδήγησε και πάλι τους Έλληνες στρατιώτες στους μακρινούς τους “συγγενείς”.

Σχόλιο: Ο Ανδρέας Ζαπουνίδης έστειλε το μήνυμα σε Σκοπιανούς και μη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας . Την ώρα που κάποιοι άλλοι δίνουν “ γη και ύδωρ” από την Ελλάδα , ο Έλληνας στρατιώτης όπου και αν βρίσκεται , στην πατρίδα του η μακριά , μάχεται με κάθε τρόπο για την περηφάνια της Ελλάδος , ο Ανδρέας Ζαπουνίδης είναι ένα τρανό παράδειγμα!!!

ΠΗΓΕΣ:http://www.elliniki-grothia.com http://contest.afghanistanmatters.com/
http://www.espressonews.gr