.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!


Σε αποκλεισμό η 133 Σμηναρχία Μάχης !
Τελικά σε αυτή τη χώρα ζούμε την απόλυτη δημοκρατία. Ο καθένας ότι του καπνίσει κάνει. Ούτε την Εθνική Άμυνα δεν σέβονται.

Αξιωματικοί και μεταξύ αυτών οι Ιπτάμενοι και οι Τεχνικοί που υποστηρίζουν τις πτήσεις αεροσκαφών που ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΥΝ τα Τουρκικά καθημερινά στο Αιγαίο παραμένουν αποκλεισμένοι και μάλιστα απειλούμενοι ότι μέσα στο βράδυ θα εισβάλουν και θα τους καταλάβουν συμπολίτες τους. Σκηνές απείρου κάλους στην πρώτη τη τάξη Σμηναρχία της Ελλάδας 133 Σμηναρχία Μάχης η οποία τελεί υπό ομηρία για τέταρτο συνεχόμενο βράδυ από πολίτες του Καστελίου.

Οι διαμαρτυρόμενοι για τον Καλλικράτη κάτοικοι του Καστελλίου, έχουν αποκλείσει όλες τις πύλες, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μπει ή να βγει ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος στη μονάδα. Υπάρχουν ελλείψεις λόγω μη τροφοδοσίας σε τρόφιμα και νερό με 39 βαθμούς στην Κρήτη. Έλεος.. Ο καθένας μπορεί να κάνει κατάληψη στρατιωτικού αεροδρομίου μάχιμου, με τόσες παραβιάσεις καθημερινά στο Αιγαίο;;;"

Κύριε Υπουργέ ΥΠΕΘΑ γιατί δεν παρεμβαίνετε να σώσετε την υπόληψη των αξιωματικών;;;

Κύριε Εισαγγελέα γιατί δεν διατάζεται την σύλληψη όλων των υποκινητών μια και με αυτό που κάνουν επηρεάζουν άμεσα την ασφάλεια των πτήσεων και τον ανεφοδιασμό της μονάδας;;;."


Από http://armyalert.blogspot.com