.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ



Για να μας ανέβει το ηθικό, μετά από την κακομοιριά και την προπαγάνδα "φόβου" που μας λανσάρουν καθημερινά τα ΜΜΕ, για να μας κρατούν ομήρους, οι πολιτικοί μας
και να ψάχνουμε για εθνοσωτήρες μέσα από το γεμάτο ερωτηματικά πολιτικό μας σύστημα, έχει μείνει, κατά πλειοψηφία, άσπιλο ένα μικρό κομμάτι ανθρώπων εξουσίας όπου μπορούμε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας, για να σταματήσει η Εθνική μας κατρακύλα.

Αλλά και αυτοί χρειάζονται την υποστήριξή μας, για να παραμείνουν πιστοί στα ιδανικά τους και να συνεχίσουν τον καθημερινό τους αγώνα ενάντια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς κινδύνους Πατρίδας μας. Η πίστη μας σ' αυτούς είναι η ηθική ανταμοιβή τους. Αυτοί θα κλιθούν να "βγάλουν το φίδι από την τρύπα" εάν τα πράγματα γίνουν ακόμη χειρότερα. Δεν έμεινε πλέον τίποτε σ' αυτό το κράτος που να μην έχει διαβρωθεί.

Δώστε τους την πνευματική δύναμη να συνεχίσουν απτόητοι το σκοπό τους. Μιλάτε γι' αυτούς, δημόσια, με επαινετικούς λόγους. Το χρειάζονται. Τους έχει εγκαταλείψει και αυτούς η πολιτική. Τους έχει απομείνει η αγάπη και υποστήριξη του βασανισμένου Ελληνικού λαού.

Το βιντεάκι κυκλοφορεί στο Ιντερνέτ και έχει το μήνυμά του



Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Το βιντεακι ειναι του: www.filoumenos.com