.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ (βίντεο)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σπάνιο υλικό!

100% πραγματικά Πλάνα διαρρέουν από το εσωτερικό μιας Μασονικής στοάς κατά τη διάρκεια ενός τελετουργικού ή τελετής. Τι στο καλό κάνουνε εκεί μέσα;;;.... Φωνάζουνε και στριπτιζέζ;;
Ρε γερομπιζμπίκιδες τι τα θέλετε αυτά.. σας κάνει ακόμα κούκου.. Βγάλτε την μασέλα μην σας πέσει..

Freemason "Ritual" Leaked Footage 2012 (REAL/RARE-MUST SEE)


TheScariestMovieEver

Το είδαμε εδώ

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ.....ΚΟΥΝΕΛΙΑ!!!!

Γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία γυναίκα στην Ινδία γέννησε 11 παιδιά! Και μάλιστα όλα είναι καλά στην υγεία τους όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για μία σπανιότατη περίπτωση.... εγκυμοσύνης όπως ανέφεραν και οι γιατροί που επέβλεπαν τη γυναίκα καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, καθώς όπως ανέφεραν δεν είναι τόσο το γεγονός ότι συνέλαβε τόσα πολλά έμβρυα, αλλά το γεγονός ότι όλα γεννήθηκαν χωρίς πρόβλημα!

Η κύηση της νεαρής γυναίκας, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς άκρως ικανοποιητική για την περίπτωση, χωρίς κάποια επιπλοκή, που θα έβαζε σε κίνδυνο τα βρέφη.
Συμπέρασμα της ιστορίας; Χαρά στο κουράγιο της τόσο εκείνης, όσο και του συζύγου της!
stoncosmomou.blogspot

Το είδαμε εδώ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟ"

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

Στο Βατικανό ενδιαφέρονται να μελετήσουν την Μυστική βίβλο κατά την οποία «ο Ιησούς προβλέπει τον ερχομό του Προφήτη Μωάμεθ»
Το Βατικανό θέλει να εξετάσει την 1500 χρόνων παλιά Βίβλο που βρήκαν στην Τουρκία:....
Μια 1500 χρόνων παλιά βίβλο που ανακαλύφθηκε από την Τουρκική αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, το 2000.
Το Βατικανό ζήτησε από την Τουρκία να του επιτρέψει να εξετάσει την 1500 χρόνων παλιά βίβλο που ανακαλύφθηκε από την τουρκική αστυνομία κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και μόλις το 2010 την παρέδωσαν στο Μουσείο Εθνογραφίας της Άγκυρας.
Η εφημερίδα είπε ότι η Βίβλος είναι σύμφωνα με πληροφορίες γραμμένη στα αραμαϊκά, τη γλώσσα του Ιησού, και λέγεται ότι αξίζει 40 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Αγία Γραφή πάρθηκε από μια συμμορία λαθρέμπορων κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης στη νότια Τουρκία το 2000 και φέρεται να διατηρεί την πρωτοτυπία της και πολλά ίχνη της περιόδου από όπου λέγεται ότι είναι.
Η συμμορία φέρεται να καταδικάστηκε για λαθρεμπόριο διαφόρων αντικειμένων που κατασχέθηκαν, συμπεριλαμβανομένης και της Αγίας Γραφής, όλα τα αντικείμενα αυτά φυλάσσονται σε ασφαλές μέρος στο Δικαστικό Μέγαρο της Άγκυρας.
Η Βίβλος, η οποία φέρεται να διατηρούνταν στο δικαστήριο για χρόνια, και μόλις πρόσφατα την παρέδωσαν στη φροντίδα του Εθνογραφικού Μουσείου της Άγκυρας.
Η δερματόδετη Αγία Γραφή είναι γραμμένη σε δέρμα γι αυτό τα φύλλα διατηρούνται τόσο καλά και θεωρείται ως ένα πολύτιμο πολιτιστικό αγαθό. Ακόμη και ένα φωτοαντίγραφο των σελίδων από το βιβλίο αναφέρεται να αξίζει 3 με 4.000.000 Ευρώ.
Μια άλλη Τουρκική εφημερίδα η Star, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να είναι ένα αντίγραφο του πολυσυζητημένου Ευαγγελίου του Βαρνάβα, που οι Μουσουλμάνοι λένε ότι είναι το πρωτότυπο Ευαγγέλιο.

Ωστόσο, το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα δεν περιλαμβάνεται στα τέσσερα ευαγγέλια που αποτελούν σήμερα την κανονική Καινή Διαθήκη - Ματθαίου, του Μάρκου, του Λουκά και του Ιωάννη.
Το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα έρχεται σε αντίθεση με την κανονική Καινή Διαθήκη και τον Ιησού, αλλά έχει μεγάλες ομοιότητες με την Ισλαμική άποψη του Ιησού.
Μεγάλο μέρος του περιεχομένου και των θεμάτων της είναι παράλληλα των Ισλαμικών ιδεών και περιλαμβάνει μια πρόβλεψη από τον Ιησού για τον ερχομό του προφήτη Μωάμεθ που θα έρθει στην γη.

Το είδαμε εδώ

ΤΟ ΣΧΕΔΙO BLUE BEAM ΤΗΣ NASA.

Αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ

Ένα φοβερό αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ του συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, όπου βλέπουμε την βήμα - βήμα εξαπάτηση των πληθυσμών της γής με διάφορες μεθόδους ούτως ώστε να οδηγηθούν όλοι.... περί το 2013 να προσκυνήσουν τον αντίχριστο για Χριστό!!!
Αρωγός των σκοτεινών κέντρων θα είναι και η διαστημική τεχνολογία με την προβολή ολογραμμάτων στον ουρανό και την παγκόσμια εκπομπή υποσυνείδητων μηνυμάτων μέσω VLF.

ΤΟ ΣΧΕΔΙO BLUE BEAM ΤΗΣ NASA

KarthaiaTV

Το είδαμε εδώ

Απίστευτα Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ)

Κοντά στο ηφαίστειο του Popocatepetl
(VIDEO)

Απίστευτα Ιπτάμενα Αντικείμενα Κοντά στο ηφαίστειο του Popocatepetl (VIDEO)
Τις τελευταίες ώρες, το σύστημα παρακολούθησης των Popocatepetl ηφαίστειου στο Μεξικό συνοδεύεται από χαμηλού επιπέδου.... εκπομπών ατμού και μικρές δονήσεις και λάμψεις.
Δείτε όμως πάνω από αυτό τα διάφορα απίστευτα ιπτάμενα αντικείμενα που το παρακολουθούν,.

Antonio Cisneros Captures Incredible Flying Objects Near Popocatepetl's Volcano.

yamkin1

Το είδαμε εδώ

ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Μάθημα πολιτικής απο την Αννα Βαγενά
(βίντεο)

Η Αννα Βαγενά μπορεί να μην ειναι απο πολιτικό τζάκι αλλά ο λόγος της χθες στη βουλή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Δείτε το video... και απολαύστε το ξεβράκωμα που τους έκανε....

ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

enikosgr

Το είδαμε εδώ

Η φωτογραφία με την Καρυάτιδα

που συγκινεί όλους τους Έλληνες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με την κλεμμένη Καρυάτιδα που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο που φαίνεται να ζητά να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Η φωτογραφία έχει μέχρι στιγμής εκατοντάδες κοινοποιήσεις και όλο γίνεται.... γνωστότερη, ενώ συγκινητικό είναι το μήνυμα που αναγράφεται δεξιά και αριστερά από το άγαλμα της Καρυάτιδας.
Στην φωτογραφία η Καρυάτιδα απεικονίζεται να λέει:

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα. Οι αδερφές μου είναι εκεί. Είμαι Ελληνίδα και θέλω να πάω στην πατρίδα μου».

Το είδαμε εδώ

Σφοδρή αντίδραση της Ρωσίας στο ΔΝΤ...

για το νέο μας δάνειο

Σφοδρή κόντρα στο Ευρωπαϊκό μπλοκ του ΔΝΤ από την ομάδα των BRICS με προεξάρχουσα την Ρωσία, αλλά και σύμμαχο των BRICS την Ελβετία, είχαμε σήμερα για το θέμα της χρηματοδότησης των δανειακών αναγκών της Ελλάδας. Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας.... εξέφρασε σφοδρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα θα ευεργετήσει την Ελλάδα και όχι απλά τις τράπεζες που έχουν δανείσει την Ελλάδα κια τώρα θέλουν να εισπράξουν τους τόκους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον λόγο πήραν εικοσιδύο από τα εικοσιτέσσερα μέλη της διοίκησης, με το μπλοκ των Ευρωπαίων να παραμένει αρραγές υπέρ της χρηματοδότησης των δανείων. Παρέμβαση υπέρ της εξόφλησης των τραπεζών έκανε ο άτυπος υπουργός Εθνικής Οικονομίας της Ελλάδας και εκπροσώπος του ΔΝΤ Ποόουλ Τόμσεν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προβληματισμός της Τρόικας εστιάζεται στην επιτυχή έκβαση του PSI - η αναδιάρθρωση του χρέους θεωρείται ως προαπαιτούμενη ενέργεια για το νέο οικονομικό πρόγραμμα - αλλά και, κυρίως, στα μέτρα δημοσιονομικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα που εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν τον Ιούνιο και υπολογίζεται ότι είναι της τάξης των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το είδαμε εδώ

Χημικός ευνουχισμός των παιδόφιλων...

αποφασίστηκε στη Ρωσία!

Στα σοβαρά κράτη, τα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρό τρόπο. Έτσι και στη Ρωσία αποφασίστηκε η ριζική αντιμετώπιση των παιδοφίλων: Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα ένα νόμο που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων.... που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών. Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου.
Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.
Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν. Τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση". Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Το είδαμε εδώ

NASA: "Αστεροειδής ισχύος πρόσκρουσης 30.000 ΜΤ

κατευθύνεται προς τη Γη"!

Η NASA επιβεβαίωσε ότι έχει εντοπίσει ένα νέο αστεροειδή, με διάμετρο περίπου 140 μέτρα, ο οποίος έχει σοβαρές πιθανότητες για τα δεδομένα του διαστημικού χάους να προσκρούσει στη Γη σε μόλις 28 περίπου χρόνια από σήμερα, χωρίς να αποκλείεται πολύ ενωρίτερα, το 2023 να κινδυνεύσει σοβαρά η Γη....
Το δυνητικά επικίνδυνο ουράνιο σώμα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ, που ανακάλυψε την έκθεση της NASA, απασχολεί την αρμόδιας ομάδας δράσης των Ηνωμένων Εθνών για τα εγγύς στη Γη αντικείμενα, η οποία άρχισε ήδη να μελετά τρόπους αντιμετώπισης του κινδύνου, αν αυτός μεγαλώσει στην πορεία, σε περίπτωση δηλαδή που οι υπολογισμοί είναι λανθασμένοι ή τροχιά του αλλάξει. Η χρήση πυρηνικών όπλων προσαρμοσμένων σε εξωατμοσφαιρικά βλήματα και άλλων τεχνικών εκτροπής από την πορεία του βρίσκονται υπό εξέταση.
Ο αστεροειδής με το κωδικό όνομα 2011 AG5, που για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε πέρυσι, εκτιμάται ότι σήμερα έχει μια πιθανότητα στις 625, δηλαδή 0,16%, να χτυπήσει τον πλανήτη μας στις 5 Φεβρουαρίου 2040, έχοντας διατρήσει την "ασπίδα" της ατμόσφαιρας κια αφού μεταβληθεί σε πύρινη διαστημική "μπάλα" να πέσει στην επιφάνεια του πλανήτη.
Το 2013 ο αστεροειδής πρόκειται να κάνει ένα πρώτο πιο κοντινό πέρασμα από τον πλανήτη μας σε απόσταση περίπου 147 εκατ. χλμ., κατά τη NASA, κάτι που θα επαναλάβει το 2023, όταν θα πλησιάσει τον πλανήτη μας μόλις στα 1,9 εκατ. χλμ. ποσό που για τα διαστημικά δεδομένα είναι "μία τρίχα".
Η ΝΑSA δεν αποκλείει ακόμα και το 2023 να υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας του πλανήτη αν αλλάξουν τα δεομένα τροχιάς του.
Ένας πολύ μεγαλύτερος αστεροειδής πιστεύεται ότι εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από περίπου 65 εκατ. χρόνια. Αν ο 2011 AG5 έπεφτε πράγματι στη Γη, θα προκαλούσε μεγάλες υλικές απώλειες και εκατομμύρια θανάτους, αλλά η ανθρωπότητα θα επιβίωνε από την πρόσκρουση. Εξαρτάται βέβαια που θα έπεφτε. αν έπεφτε στον ωκεανό η ισχύς της πρόσκρουσης θα ισοδυναμούσε με 1500 πυρηνικά όπλα των 20 ΜΤ!
Η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο εκτείνεται έως πέρα από τον Άρη, αλλά ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί με μεγάλη ακρίβεια και αυτό είναι που ανησυχεί τους επιστήμονες της ΝΑSΑ. Ότι μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά οι πιθανότητες είτε προς τα πάνω, είτε, προς τα κάτω!
Ήδη συστήθηκε ειδική επιστημονική ομάδα που θα μελετήσει την πορεί του μέρχρι το τέλο του 2016 και θα πρέπει να προσκομιστούν λύσεις αντιμετώπισής του. Ο 2011 ΑG5 είναι από τα 8.744 εγγύς στη Γη αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν συνολικά περίπου 19.000 τέτοια μεσαίου μεγέθους ουράνια σώματα σε απόσταση έως 200 εκατ. χλμ. από τη Γη (συνεπώς πολλές χιλιάδες ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί), τα οποία έχουν πλάτος 100 έως 1.000 μέτρων και τη δυνατότητα να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη.
Βέβαια υπάρχει και η δεδομένη απειλή του αστεροειδή "Άποφι" που έχει μέγεθος περίπου δυόμισι ποδοσφαιρικών γηπέδων και προβλέπεται να περάσει κοντά από τη Γη το 2036, τόσο κοντά (σε απόσταση έως 30.000 χιλιομέτρων), που θα είναι ορατός από την Ευρώπη και άλλα μέρη του πλανήτη, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα αλλάξει πορεία και θα έρθει εγγύτερα στη Γη.

Το είδαμε εδώ

Αφιέρωμα στον παγκόσμιο Έλληνα...

«Αίσωπο» της Μελβούρνης

Πρόκειται για τον Διονύση Παφήτη, στον οποίο η εφημερίδα «The Age» είχε την Πέμπτη εκτενέστατο αφιέρωμα, σημειώνοντας ότι οι εξαγωγές των καλλυντικών του φέρνουν και πολύτιμο συνάλλαγμα στην Αυστραλία....
Μοναχογιός Ελληνικής οικογένειας της Μελβούρνης, ο Διονύσης αναμενόταν να γίνει γιατρός ή δικηγόρος, ή, (αν γινόταν), και τα δυο ταυτόχρονα. Ξεκινώντας από το κουρείο του πατέρα του, τα βήματα του οποίου ακολούθησε, ο Διονύσης σήμερα είναι ιδιοκτήτης της πιο γνωστής Αυστραλιανής μάρκας καλλυντικών για μαλλιά και δέρμα.
Τα προϊόντα του «Aesop» (Αίσωπος) συνδυάζουν τα οφέλη των καλλυντικών και της ιατρικής.
Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’80, όταν ο Διονύσης περνούσε τις μέρες του στο αεροπλάνο, κάνοντας τη διαδρομή μεταξύ Παρισιού και Ιταλίας, όπου εκπαιδευόταν, και του St. Albans της Μελβούρνης, όπου βρισκόταν το μαγαζί του πατέρα του.
Το 1987, ξεκίνησε να παρασκευάζει και να διαθέτει τα προϊόντα «Aesop». Καθώς αναπτυσσόταν η επιχείρηση, ο Διονύσης αφιερώθηκε στην έρευνα και την ανάπτυξη των βοτανικών συστατικών για χρήση στο δέρμα και τα μαλλιά. Για 20 χρόνια κατεύθυνε τους μεγαλύτερους χημικούς, μικροβιολόγους και επιστήμονες του κόσμου στην επιδίωξη των εξαιρετικών καλλυντικών προϊόντων, που σήμερα έχουν τους λάτρεις τους σ’ όλο το κόσμο.
Όπως δηλώνει ο ίδιος τα προϊόντα του στηρίζονται στην επιστήμη και την βοτανική, και στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συστατικά της φύσης.
Σήμερα λειτουργούν 43 καταστήματα «Aesop» σε όλο τον κόσμο και προγραμματίζει να ανοίξει άλλα δέκα σε Μελβούρνη, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το περίπτερο του «Aesop» στον κεντρικό σταθμό του μετρό της Νέας Υόρκης «χτίστηκε» από 1.800 φύλλα εφημερίδας «New York Times». Σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες του «Aesop», με αυτόν τον τρόπο δείχνει τον σεβασμό του για τον γραπτό λόγο αλλά και για την ιστορία της πόλης.
neoskosmos.com

Το είδαμε εδώ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νότια του Καστελόριζου έδωσε άδειες ερευνών

για πετρέλαιο-φυσικό αέριο, η Άγκυρα

Φωτιά στην Α. Μεσόγειο βάζει η Τουρκία με την απόφασή της να προχωρήσει σε έρευνες καθαρά εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός της δυνητικής Ελληνικής ΑΟΖ σε σχετική συμφωνία με την εταιρεία Shell.... Στο χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές στις οποίες η Τουρκία θα προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Τι προτίθεται να πράξει η Αθήνα;
Η ιστορία των Τουρκικών γεωτρήσεων ξεκινά από το Νοέμβριο του 2011 - και πιο συγκεκριμένα στις 16/11 - όταν ανακοινώθηκε η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και της Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίων Τουρκίας (TPAO) και των εταιρειών Shell και Exxon, για την έναρξη δοκιμαστικών γεωτρήσεων σε περιοχές οι οποίες χωρίζονται σε 7 ζώνες, εκ των οποίων οι 3 θα ανήκουν στη Shell και οι 4 στην Exxon.
Από δημοσιεύματα μάλιστα του τούρκικου Τύπου έχει γίνει πως οι έρευνες θα ξεκινήσουν αρχικά στα ανοιχτά της Αττάλειας, όπου η θάλασσα έχει βάθος 2.500 μέτρων, και ότι τα έξοδα και την πλατφόρμα θα τα αναλάβει η εταιρεία Shell. Σε περίπτωση που βρεθεί πετρέλαιο ή φυσικό αέριο οι σχετικές επενδύσεις, ύψους περίπου ενός δις δολαρίων θα καλυφθούν από την ίδια εταιρεία, ενώ το πετρέλαιο θα μοιραστεί σε ποσοστό 50-50 μεταξύ της Shell και της Τουρκίας.
Όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη εκτός από τις περιοχές των πεδίων της κυπριακής ΑΟΖ που επικαλύπτονται από τις τουρκικές επιδιώξεις (4,5,6, και μέρος του 7) η έρευνες της Τουρκίας θα επεκταθούν και προς δυτικά περνώντας από τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και φτάνοντας σχεδόν στα όρια Ρόδου και Καρπάθου(!) καταπατώντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Η Ελλάδα , που για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ότι τα φοβικά της σύνδρομα την οδηγούν σε μια νέα ήττα –ενεργειακή αυτή τη φορά- καθώς όταν έπρεπε δεν διανοήθηκε καν να προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τουρκική ενέργεια που θα της στερήσει κρίσιμα ενεργειακά πεδία, σε μια εποχή όπου ερευνούνται απεγνωσμένα τρόποι οι οποίοι θα πρόσθεταν στο εθνικό της εισόδημα. Πλην ενός: Αυτών που έχουν να κάνουν με την ΑΟΖ και τις έρευνες σε περιοχές που θα μπορούσαν να «εκνευρίσουν» την «Υψηλή Πύλη».
Μια Ελλάδα που παραπαίει κάτω από το βάρος της οικονομικής της κρίσης και φοβούμενη και την ανάσα ακόμη της Τουρκίας, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν καταφέρει να ορθώσει το εθνικό της ανάστημα στη νέα αυτή τουρκική «επέλαση» προς τα δυτικά.

Το είδαμε εδώ

ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΣ: ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ

ellhngreek

Το είδαμε εδώ

Η πραγματική δύναμη των συναισθημάτων μας...

Η φύση της πραγματικότητας
(βίντεο)

Ο εκπληκτικός Gregg Braden δίνει την δική του ερμηνεία για το πώς γίνονται τα θαύματα (απόσπασμα από ομιλία του στην Ιταλία το 2007). Πάρα πολύ σημαντικό βίντεο, με απίστευτες προεκτάσεις αναφορικά με τη φύση.... της πραγματικότητας, τη σωστή χρήση των συναισθημάτων και τις εκπληκτικές ικανότητες που όλοι κρύβουμε μέσα μας για δημιουργία και αυτοΐαση, από αυτά που έχουν την ικανότητα να αλλάξουν τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας (το ανακάλυψε και μας το πρότεινε η φίλη και συνεργάτιδα Βιολέττα Στάμου)...

Η πραγματική δύναμη των συναισθημάτων μας...


aitherovamones

Το είδαμε εδώ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: SIEMENS ΚΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ
28.2.2012

ellhngreek

Το είδαμε εδώ

Π.Α.Ν.Ο.: Το νέο κόμμα της...Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Π.Α.Ν.Ο. (Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων
και Οικολόγων Ελλάδος).

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κρατά τις υποσχέσεις της! Είπε ότι θα φτιάξει κόμμα και το έκανε! Πλέον ίδρυσε το δικό της κόμμα και είναι απολύτως έτοιμη να κατέβει στις εκλογές....
Η πρώτη φορά που αποκάλυψε τις σκέψεις της για να ιδρύσει νέο κόμμα ήταν όταν η Τζούλια είχε πάει σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου.
Συγκεκριμένα η Τζούλια είχε δηλώσει στο onlycy:
«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες... Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει... και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει.
Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις
».

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;

Το είδαμε εδώ

Γερμανίδα βουλευτής από το βήμα της Γερμ. Βουλής:

«Είμαστε όλοι Έλληνες»! (βίντεο)

Τα κόμματα της αριστεράς για μια ακόμη φορά έδειξαν αλληλέγγυα προς την Ελλάδα σε αντίθεση με φωνές από το συνασπισμό της Μέρκελ, που φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν ξανά ειρωνικές εκφράσεις για την Ελλάδα....
Η Αριστερά (Die Linke) είχε προαναγγείλει ότι θα καταψηφίσει το σχέδιο, όπως και έκανε, ζητώντας άλλο δρόμο για την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό η Γερμανίδα βουλευτής Heike Hänsel είπε από το βήμα της Βουλής με σπαστά Ελληνικά: «Είμαστε όλοι Έλληνες», θέλοντας έτσι να δηλώσει τη συμπαράσταση της στον Ελληνικό λαό.
Η Χάικε Χάνσελ, επείσης τόνισε πως ντρέπεται που η Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
Σε άλλο σημείο μάλιστα σχολίασε το γεγονός πως... ο 86χρονος πλέον Μίκης Θεοδωράκης κατεβαίνει και αγωνίζεται ακόμα και τώρα στους δρόμους για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων.

Heike Hänsel: Wir sind alle Griechen! Είμαστε όλοι Έλληνες!


91hardcandy

Το είδαμε εδώ

Ο Ελληνας, που σχεδιάζει διαστημική πτήση

σε άλλο αστρικό σύστημα!

<= Αλ.Τζιόλας: Η ανθρωπότητα έχει κάνει κάποια βήματα προόδου εντός του ηλιακού μας συστήματος, όσον αφορά τα πιο κοντινά διαστημικά ταξίδια που δεν είναι επανδρωμένα με αστροναύτες, όμως τα μακρινά διαστρικά ταξίδια σε άλλους ήλιους και σε άλλα αστρικά συστήματα, πέρα από το δικό μας, παραμένουν ένα άπιαστο όνειρο και αποκλειστικό πεδίο της επιστημονικής φαντασίας.... Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους και σίγουρα όχι για τον Αλέξανδρο Τζιόλα, τον Ελληνικής καταγωγής επιστήμονα, που ηγείται του φιλόδοξου διεθνούς ''Σχεδίου Ίκαρος'', το οποίο έχει θέσει ως στόχο να εκπληρώσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις, ίσως και έως το 2100, για την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε ένα διαστημόπλοιο και την πραγματοποίηση, πιθανώς εντός του επόμενου αιώνα, ενός διαστρικού ταξιδιού που θα διαρκέσει λιγότερο από 100 χρόνια.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτός είναι ένας στόχος που ξεπερνά το προσδόκιμο ζωής μιας γενιάς ανθρώπων και συνιστά ένα διαγενεακό εγχείρημα μακράς πνοής. Αυτό το όραμα παρουσίασε ο Τζιόλας σε εκτενή συνέντευξή του σε ένα από τα μεγαλύτερου κύρους αμερικανικά περιοδικά, το "The Atlantic". Όπως λέει, από μικρός, όταν ζούσε ακόμα στην Ελλάδα, ξυπνούσε νωρίς-νωρίς τις Κυριακές για να παρακολουθήσει στην τηλεόραση τη σειρά ''Πόλεμος των Άστρων''. Δεν έχασε ποτέ ένα επεισόδιο και από τότε κιόλας κατάλαβε με τι θα έπρεπε να ασχοληθεί όταν θα μεγάλωνε. Και αυτό ακριβώς έκανε και συνεχίζει να κάνει εδώ και 25 χρόνια.
Αφού έκανε μεταπτυχιακά στη Φυσική του Διαστήματος, εργάστηκε ως ερευνητής στο εργαστήριο JPL της NASA, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορες διαστημικές αποστολές, όπως του "Galileo" στο Δία, του "Mars Pathfinder" και του "Mars Polar Lander" στον Άρη, καθώς και του διαστημικού τηλεσκοπίου "Hubble". Στη συνέχεια πήρε το διδακτορικό του στην κοσμολογία από το πανεπιστήμιο Baylor του Τέξας, έγινε επικεφαλής επιστήμονας της εταιρίας Variance Dynamical Corp., ενώ μετακόμισε στο Ανκορατζ, την πρωτεύουσα της Αλάσκας, όπου ζει και διδάσκει στο τοπικό πανεπιστήμιο. Όμως η βασική του εργασία είναι ακόμα πιο ''εξωτική'', καθώς είναι επικεφαλής (ως project leader) του ''Σχεδίου Ίκαρος'', μιας εθελοντικής πολυεθνικής ομάδας επιστημόνων, οι οποίοι έχουν βαλθεί να θέσουν τα θεμέλια της μελλοντικής διαστημικής πτήσης σε ένα άλλο αστρικό σύστημα, σε απόσταση πολλών ετών φωτός από τη Γη.
Στα ίχνη του ''Δαίδαλου''
Το πενταετές ''Σχέδιο Ίκαρος'' ξεκίνησε επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου 2009, στο Λονδίνο, με πρωτοβουλία της Βρετανικής Διαπλανητικής Εταιρείας, της ίδιας που μεταξύ 1973-1978 είχε πραγματοποιήσει τον πρόδρομο του ''Ίκαρου'', το ''Σχέδιο Δαίδαλος''. Το πρώτο αυτό παγκοσμίως σχέδιο, με επικεφαλής τον δρα Άλεν Μποντ, είχε θέσει το ερώτημα αν είναι τεχνικά εφικτό να κατασκευασθεί ένα διαστρικό διαστημόπλοιο και είχε τελικά απαντήσει καταφατικά, παρόλο που αναγνώρισε τις μεγάλες τεχνικές δυσκολίες.
Στόχος του ''Ίκαρου'', που διευθύνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Icarus Interstellar Inc., είναι να προχωρήσει παραπέρα από τον ''Δαίδαλο'', καταλήγοντας πλέον σε συγκεκριμένες θεωρητικές και κυρίως τεχνικές προτάσεις για το πώς μπορεί να γίνει αυτό το ταξίδι και ποιες τεχνολογίες, ιδίως στον κρίσιμο τομέα της προώθησης, θα χρειαστεί ένα τέτοιο μη επανδρωμένο σούπερ-διαστημόπλοιο. Παράλληλα, το σχέδιο αποσκοπεί στο να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει μια νέα γενιά επιστημόνων που θα έχουν κίνητρα να σχεδιάσουν μακρινές διαστημικές αποστολές, αλλά και να προκαλέσει το ενδιαφέρον του ευρύτερου κοινού στο γιατί είναι εφικτό αλλά και αναγκαίο για την επιβίωση της ανθρωπότητας ένα τέτοιο ταξίδι, έστω και αν αυτό θα πραγματοποιηθεί τον 22ο αιώνα ή και αργότερα.
Στην ερευνητική ομάδα του ''Ίκαρου'', που περιλαμβάνει επιστήμονες από κυβερνητικούς φορείς, εταιρίες και πανεπιστήμια, υπό τον συντονισμό του Τζιόλα, συμμετέχουν δύο ακόμα Έλληνες ως σχεδιαστές, ο Δήμος Χωματάς και ο Κώστας Κωνσταντινίδης. Ο Χωματάς, που και αυτός από μικρός ήταν μανιακός με την επιστημονική φαντασία, έχει ειδικευτεί στην πληροφορική, τις επικοινωνίες, τον αυτοματισμό και τη ρομποτική. Ο Κωνσταντινίδης αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 2010, έκανε μεταπτυχιακά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και είναι ερευνητής στο Εργαστήριο Ατμοσφαιρικής και Διαστημικής Φυσικής στο Κολοράντο των ΗΠΑ.
Όπως αναφέρει ο Τζιόλας στη συνέντευξή του, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα να σχηματισθεί γύρω από τον ''Ίκαρο'' μια επιστημονική κοινότητα αφοσιωμένων μηχανικών και άλλων ερευνητών, που θα εστιασθούν στην πρόκληση ενός διαστρικού ταξιδιού, έστω και αν αυτό δεν θα γίνει στη διάρκεια της δικής τους ζωής. Όπως τονίζει, η ανθρωπότητα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους στον πλανήτη μας, θα πρέπει να φροντίσει να κάνει ''μπακ-απ'' του πολιτισμού της σε άλλα άστρα, ώστε να διασφαλίσει την επιβίωσή της. Παράλληλα, όπως επισημαίνει, ο σχεδιασμός ενός διαστρικού ταξιδιού θα αυξήσει σημαντικά τις τεχνολογικές μας γνώσεις, με πολλαπλά παράπλευρα οφέλη για την κοινωνία.
Σε αναζήτηση μιας νέας Εδέμ
Αν και ο αρχικός στόχος είναι ένα ταξίδι στο διπλό άστρο Άλφα του Κενταύρου σε απόσταση 4,4 ετών φωτός από τη Γη, παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Τζιόλα, αν στο μεταξύ ανακαλυφθεί ένας σχετικά κοντινός εξωπλανήτης παρόμοιος με τον δικό μας (κυρίως με ύπαρξη νερού), τότε θα αλλάξει ο στόχος του ''Ίκαρου'', έστω κι αν η απόσταση είναι αρκετά μεγαλύτερη, π.χ. 22 έτη φωτός. Όπως τονίζει, καθώς ανακαλύπτονται ολοένα περισσότεροι εξωπλανήτες, το βασικό κριτήριο -και ο προορισμός- για ένα μακρινό διαστημικό ταξίδι θα είναι κατά πόσο αυτός ο εξωπλανήτης, γύρω από κάποιο άλλο μητρικό άστρο, φαίνεται φιλόξενος για τη ανάπτυξη και διατήρηση της ζωής.
''Από τη στιγμή που θα βρούμε μια άλλη Εδέμ, ένα όμορφο μέρος στην αστρική γειτονιά μας, οι άνθρωποι θα θέλουν να πάμε εκεί. Θα δοθεί τότε ώθηση για μια διαστρική αποστολή και η ελπίδα μας είναι ότι το Σχέδιο Ίκαρος θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί, όταν κάτι τέτοιο συμβεί'', ανέφερε ο έλληνας επιστήμονας, προσθέτοντας ότι, στο μεταξύ, καταβάλλεται προσπάθεια, να κινηθεί το ενδιαφέρον των ειδικών και του απλού κόσμου για τέτοια μακρινά ταξίδια.
Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ άλλων, ο Τζιόλας, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την προπαγάνδιση του όλου εγχειρήματος διεθνώς, προωθεί, μεταξύ άλλων, μαθήματα διαστρικής μηχανικής σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά προγράμματα αεροδιαστημικής στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ (τα πρώτα θα αρχίσουν φέτος το φθινόπωρο). Παράλληλα, ξεκίνησε τη δημιουργία ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών βιντεοπαιχνιδιών (του τύπου ''φτιάξτε το διαστημόπλοιό σας και πετάξτε στον Άλφα του Κενταύρου''), ώστε να εξαφθεί το ενδιαφέρον κάθε ενδιαφερόμενου για τα μακρινά διαστημικά ταξίδια.
''Χρειαζόμαστε ανθρώπους να πιστέψουν ότι το διαστρικό ταξίδι είναι μια πραγματικότητα, ώστε να το ενστερνισθούν ως το επόμενο μεγάλο εγχείρημα εξερεύνησης του διαστήματος, το οποίο πρόκειται να αναλάβει η ανθρωπότητα. Και για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε μια πολιτισμική μεταβολή στον τρόπο που σκεπτόμαστε για το διάστημα και το σύμπαν'', τονίζει ο Τζιόλας.
Και επειδή μπορεί μια μακρινή αποστολή να πέσει πάνω σε εξωγήινους πολιτισμούς, ήδη οι ερευνητές του ''Ίκαρου'' δεν σχεδιάζουν μόνο νέου τύπου προωθητικές μηχανές και καλύτερα καύσιμα, αλλά και τι είδους μήνυμα θα πρέπει να μεταφέρει το διαστημόπλοιο εκ μέρους όλης της ανθρωπότητας. Προς το παρόν έχουν συμφωνήσει ότι χρειάζονται κοινωνιολόγοι και ανθρωπολόγοι για να το δημιουργήσουν και όχι φυσικοί και μηχανικοί, αν και, όπως παραδέχεται ο Τζιόλας, ''η πιθανότητα να το βρει ένας εξωγήινος και να το διαβάσει, είναι μικρότερη και από το να ψάχνει κανείς για ψύλλους στα άχυρα''.
Ο ''δάχτυλος'' της DARPA
Πάντως ο ''Ίκαρος'' έχει ήδη βρει ένα ισχυρό σύμμαχο στην υπηρεσία DΑRPA (Defence Advanced Research Projects Agency) του Πενταγώνου των ΗΠΑ, την ίδια που έθεσε τα θεμέλια του παγκόσμιου διαδικτύου και η οποία προτίθεται να δώσει χορηγία 500.000 δολαρίων στην πρώην αστροναύτη Ντόροθι Τζέμισον, ώστε το προσωπικό της Ίδρυμα να συνεργαστεί με τον ''Ίκαρο'', στο πλαίσιο του προγράμματος "The 100 Year Starship Study". Ο στόχος που έθεσε η DARPA, σε συνεργασία με τη NASA, από πέρυσι το Σεπτέμβριο, είναι ''η ανάπτυξη και ωρίμανση μιας ομάδας τεχνολογιών, που θα επιτρέψουν την μακρινών αποστάσεων επανδρωμένη διαστημική πτήση σε ένα αιώνα από τώρα'', σύμφωνα με τους Τάιμς της Ν.Υόρκης.
Είναι ενδεικτικό ότι η DARPA ανεβάζει τον πήχη κάνοντας πλέον λόγο όχι απλώς για μη επανδρωμένη, αλλά για πτήση με συμμετοχή αστροναυτών. Η νέα πρωτοβουλία, στην οποία αναμένεται να εμπλακεί και το ''Σχέδιο Ίκαρος'', αφορά την μελέτη όχι μόνο των αναγκαίων τεχνολογιών, αλλά και των άλλων προϋποθέσεων (οργανωτικών, νομικών, κοινωνιολογικών, φιλοσοφικών, ηθικών κ.α.), που τίθενται ως προαπαιτούμενες για την μετανάστευση των ανθρώπων στα άστρα.
Φυσικά, κατά τους ειδικούς, μια επανδρωμένη διαστρική πτήση -αν στο μεταξύ δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή θεωρητική και τεχνική πρόοδος- εκτιμάται ότι θα ήθελε γύρω στους δύο αιώνες προετοιμασίας από σήμερα και, στην καλύτερη περίπτωση, άλλους τόσους για να φθάσει στο στόχο της. Όμως η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, έστω κι αν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό το ταξίδι είτε δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω στη Γη, είτε θα έχουν πεθάνει πολύ πριν δουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται.
Παύλος Δρακόπουλος/ΑΜΠΕ

Το είδαμε εδώ

Παράξενη συμπεριφορά από εκατονταδες δελφίνια

στην Νότια Καλιφόρνια. Βίντεο.

Κινηματογραφήθηκε κοπάδι απο εκατονταδες δελφίνια κοντά στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνιας την Πέμπτη . Το παράξενο είναι ότι τα περισσότερα που έχουν δει μαζί σε αυτές τις περιοχές είναι καμία δεκαριά και γενικά.... μαζεύονται σε κοπάδια όχι μεγαλύτερα των δώδεκα..
Τι προκαλεί αυτή την παράξενη συμπεριφορά των δελφινιών.
Ακούνε κάποιον ήχο που τα κάνει να μαζευτούν;;;
Κανείς δεν ξέρει.

Thousands Of Dolphins Flee California Coast 2012

ELDIALLEGO100

Το είδαμε εδώ

Μαζικοί θάνατοι ζώων στο County Maury - USA.

Το μυστήριο μεγαλώνει στην επαρχία Maury
(video)

Το μυστήριο μεγαλώνει καθώς περισσότεροι θάνατοι υγιών ζώων συμβαίνουν στην κτηνοτροφία στην επαρχία Maury. Τα άλογα πεθαίνουν και τώρα τα βοοειδή καθώς οι ντετέκτιβ στο Maury County αδυνατούν να εξηγήσουν πώς και γιατί συμβαίνει....
Πρώτον, επτά φαινομενικά υγιείς άλογα εμφανίστηκαν νεκρά την περασμένη εβδομάδα σε ένα αγρόκτημα στο Hampshire County Μόρι. Το κράτος πραγματοποίησε νεκροψία και δημοσίευσε τα αποτελέσματα. "έκρινε ότι είναι απροσδιόριστο. Η αιτία του θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή. Είναι ένα μυστήριο. Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη", δήλωσε ο Τέρι Ντετέκτιβ Τσάντλερ με το Τμήμα Μόρι Σερίφη της Κομητείας.
Τώρα Ντετέκτιβ Τσάντλερ ερευνά περισσότερους θανάτους:
Δύο νεκρές αγελάδες σε ένα αγρόκτημα απέναντι από εκείνο στο οποίο τα επτά άλογα βρέθηκαν. Και αυτός είναι σε διαβούλευση με την αστυνομία και ψάχνει σε πιο μυστηριώδεις θανάτους άλογων σε Dickson και Giles.
Ο Chandler ειπε οτι δεν υπάρχει καμία απόδειξη οτι κάποιος βλάπτει σκοπίμως τα ζώα.

MASS ANIMAL DIE-OFF: Mystery Grows As More Livestock Dies In Maury County?!

TheAlienProject

Το είδαμε εδώ

Ανάρπαστα έγιναν λαγάνες, φασολάδα και χαλβάς...

στο λόφο του Φιλοπάππου

Μέσα σε λίγη ώρα εξαντλήθηκαν 3.000 λαγάνες, 300 κιλά φασολάδα και 150 κιλά χαλβά που διέθεσε ο Δήμος Αθηναίων στους πολίτες που αψήφησαν την κακοκαιρία και ανηφόρισαν στο λόφο του Φιλοπάππου για να γιορτάσουν τα Κούλουμα. Χρόνια πολλά.... ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. "Είμαστε εδώ με τους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Ο καιρός βέβαια μας τα έχει χαλάσει λίγο, αλλά είναι γνωστό ότι είμαστε για τα δύσκολα, δεν το βάζουμε κάτω και θα διασκεδάσουμε με πολύ καλό φαγητό", επισήμανε ο κ. Καμίνης μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Οι πολίτες που παραβρέθηκαν στο λόφο του Φιλοπάππου έφαγαν παραδοσιακή φασολάδα, χαλβά, λαγάνα και ελιές. Λίγοι ήταν εκείνοι που χόρεψαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής και ακόμα λιγότεροι όσοι επιχείρησαν να πετάξουν χαρταετό.
Ωστόσο, λόγω της κακοκαιρίας ακυρώθηκε η εμφάνιση του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, με αποτέλεσμα να προλάβει να παίξει μόνο για λίγη ώρα η Φιλαρμονική του δήμου.

Το είδαμε εδώ

Μας πάνε και για ολική χρεοκοπία στην ISDA!

- "Αναμενόμενο" και αυτό; -

Άρχισαν τα όργανα: Ερώτημα που σχετίζεται με την Ελλάδα και ειδικότερα το αν η αναδρομική εισαγωγή της ρήτρας συλλογικής δράσης (CACs) στα Ελληνικά κρατικά ομόλογα αποτελεί πιστωτικό γεγονός, κατατέθηκε.... στην Διεθνή Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) που αποφασίζει ποιες χώρες τελούν εν χρεοκοπία ή όχι, προκειμένου να ενεργοποιηθούν τα CDS (ασφάλιστρα κινδύνου).
Μετά την χρεοκοπία (επιλεκτική) στην οποία κήρυξε το βράδυ η S&P το Ελληνικό κράτος λίγες ώρες μετά η ISDA ανέφερε ότι θα αποφασίσει την Τετάρτη για το αν θα εξετάσει περαιτέρω το αίτημα. Πληροφορίες οικονομικών κύκλων από το City του Λονδίνου αναφέρουν ότι αναφέρουν ότι:
«Οπωσδήποτε θα εξεταστεί περαιτέρω το αίτημα. Με ανοικτό το θέμα του ποσοστού συμμετοχής στο PSI δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάμε σε συνεδρίαση με ανοικτό το θέμα της κήρυξης σε ολική χρεοκοπία και ας λένε ότι θέλουν στο υπουργείο Οικονομικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κηρυχθούμε σίγουρα σε ολική χρεοκοπία, αλλά η επιλεκτική είναι κλειδωμένη».
Aύριο το βράδυ θα έχουμε την πρώτη απόφαση επί τη βάσει του ερωτήματος, (που μοιάζει περισσότερο με καταφατική απάντηση):
«Η πρόταση της Ελληνικής Βουλής που εγκρίθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και περιλαμβάνει την αναδρομική ψήφιση της ρήτρας συλλογικής δράσης (CACs), σε συνδυασμό με το κούρεμα ύψους 53,5%, παραβιάζει τον όρο 4,7 του 2003 ISDA Credit Derivatives Definitions, περί πιστωτικού γεγονότος;»
Με βάση αυτό, υπήρξαν δύο ερωτήματα:
1) Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες επωφελήθηκαν από την αλλαγή της κατάταξης των κατά προτεραιότητα πληρωμών, ως αποτέλεσμα της κίνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας να τους προσφέρει αποκλειστικά τη δυνατότητα να ανταλλάξουν τα ομόλογα που κατείχαν πριν την ψήφιση των CACs, με αποτέλεσμα να αφήσουν τους υπόλοιπους ομολογιούχους με μη εξασφαλισμένο χρέος στα χέρια τους;
2) Η ανακοίνωση αυτή προκύπτει άμεσα ή έμμεσα από την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Το ερώτημα κατατέθηκε από το επενδυτικό κεφάλαιο Alea Group Holding, που δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ και Ευρώπη και δηλώνει έδρα τις Βερμούδες, δεν συμμετέχει στο «κούρεμα» και «είχε λαμβάνειν» μεγάλο ποσό από ληξιπρόθεσμους τόκους
Σημειώνεται ότι η ISDA έχει καταστήσει σαφές ότι η αναδρομική εισαγωγή της ρήτρας δεν αποτελεί πιστωτικό γεγονός, αν και σε κάθε περίπτωση η απόφαση καθορίζεται από την αρμόδια επιτροπή της Ένωσης. Δηλαδή η ψήφιση από την Βουλή δεν οδηγεί σε πιστωτικό γεγονός αυτόματα. Αλλά όταν εφαρμόζεται η ρήτρα, δηλαδή του «κούρεμα», έχει πει ότι «ίσως» είναι πιστωτικό γεγονός.
Πηγές της αγοράς έχουν προεξοφλήσει ότι σε περίπτωση εφαρμογή της ρήτρας, τότε θα έχουμε πιστωτικό γεγονός και την ενεργοποίηση των CDS επί των ελληνικών κρατικων ομολόγων.
Θεωρείται δεδομένο, έπειτα και από την χθεσινή εξέλιξη ότι αν η ελληνική κυβέρνηση ενεργοποιήσει τις ρήτρες, τότε θα υπάρξει νέο ερώτημα στην ISDA από κάποιον επενδυτή που έχει θέση στα ελληνικά CDS.
Στην κυβέρνηση επιμένουν ότι «δεν υπάρχει πρόβολημα από την ενεργοποίηση της CDS γιατί όλα έχουν προβλεφθεί». Αλλά τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι έχουν προβλέψει «ολική χρεοκοπία»; Γιατί σε αυτή την περίπτωση ενεργοποιούνται τα CDS. Έχουν βάλει την Ελλάδα στην «γυάλα» της Ευρωζώνης, ζουν με το σωληνάκι και δεν τους ενδιαφέρει η χρεοκοπία;
Το «καθαρό» ύψος των Ελληνικών CDS είναι 3,2 δισ. δολάρια περίπου, δηλαδή είναι μάλλον περιορισμένα τα ποσά σε σχέση με το συνολικό χρέος.
Αλλά επειδή η υπόθεση έχει αρχίσει και «μυρίζει δύσοσμα», μήπως θα έπρεπε να μας που υπεύθυνα τι συμβαίνει; Μήπως όλο αυτό έχει γίνει για να πάρουν οι πιστωτές τουλάχιστον ένα μέρος των τόκων και η Ελλάδα αμέσως μετά θα αφεθεί στην άβυσσο της χρεοκοπίας; Γιατί σε αυτή την τραγωδία που βιώνει ο τόπος από τον Οκτώβριο του 2009, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ψεύδονται οι κυβερνώντες. Και σίγουρα όχι η τελευταία…
Ποιοι αποφασίζουν για το πιστωτικό γεγονός
Η αρμόδια επιτροπή (Determination Committee) που θα κρίνει αν υπάρχει ή υπάρξει στο άμεσο μέλλον πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα, αποτελείται από τους τους εκπροσώπους των εξής τραπεζών:
Μέλη με δικαίωμα ψήφου
Bank of America/Merrill Lynch
Barclays
BNP Paribas
Credit Suisse
Deutsche Bank
Goldman Sachs
JPMorgan Chase Bank, N.A.
Morgan Stanley
Societe Generale
UBS
Σύμβουλοι
Citibank
The Royal Bank of Scotland
Μέλη χωρίς δικαίωμα ψήφου
BlueMountain Capital (Second Term Non-dealer)
Citadel LLC(First Term Non-dealer)
D.E. Shaw Group (First Term Non-dealer)
Elliott Management Corporation (Third Term Non-dealer)
Pacific Investment Management Co., LLC (Second Term Non-dealer)

Το είδαμε εδώ

Τα έβαλε με τη δικαιοσύνη...

η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ρόδο!

Όσα σκέφτονται οι πολίτες για τον τρόπο αντιμετώπισης επικίνδυνων κακοποιών από την δικαιοσύνη, τα έγραψε σε μια επιστολή ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου Γιώργος Φραγκουλάνδης! Σε αυτήν εκφράζει την έκπληξη και την.... απογοήτευσή του για την αποφυλάκιση 17 Ελλήνων και Αλβανών διακινητών μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, που είχαν προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο 2011 μετά από έρευνες πέντε μηνών.
«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε;» ρωτά ο αξιωματικός το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου και επισημαίνει ότι οι αποδείξεις για την συμμετοχή των 17 κατηγορουμένων περιέχονται λεπτομερώς στην δικογραφία που αποτελούνταν από 4.000 σελίδες!
Ο διοικητής εκφράζει τις αντιρρήσεις του στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου που, παρά την αντίθετη πρόταση της αντεισαγγέλεως Πλημμελειοδικών Ρόδου, έκρινε τους κατηγορούμενους… τοξικομανείς και αποφάσισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους!
«Η τοξικομανία δεν αποδεικνύεται με απλά έγγραφα του δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου ή του Ο.ΚΑ.ΝΑ., που περιγράφουν ένα απλό κρυολόγημα. Ο Νόμος 3459/2006 καθορίζει αυστηρές προϋποθέσεις για την ύπαρξη τοξικομανίας, που οι υπηρεσίες της Ρόδου δεν τις πληρούν…» προσθέτει ο κ Φραγκουλάνδης
Ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου επισημαίνει ότι δεν σκοπεύει με την επιστολή του να υποδείξει στην δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της και καταλήγει:
«Αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και για αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι, αλλά αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνο οι τοξικομανείς - έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν»!
protothema.gr

Διαβάστε την επιστολή του διοικητή


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
1. Εκ μέρους του υπογράφοντα και όλου του προσωπικού, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα:
2. Παραφράζοντας τον Πλάτωνα, «η πιο πικρή απογοήτευση που νιώθεις είναι όταν προσφέρεις καλό στην κοινωνία και σου την ανταποδίδουν με αδικία, αδιαφορία και αχαριστία».
3. Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση, λάβαμε γνώση, πριν λίγες ημέρες, της απόφασης του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, που αποφυλάκισε, πριν δικαστούν ενώπιον του ακροατήριου, 17 άτομα, ημεδαπούς και αλλοδαπούς (υπηκόους Αλβανίας), οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί (Φεβρουάριος 2011) και κριθεί ως προσωρινά κρατούμενοι, για εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν, κατ΄ επανάληψη και κατά συνήθεια, στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ΗΡΩΙΝΗΣ.
4. Θυμίζουμε, για όσους ξέχασαν ή δεν ανάγνωσαν σωστά, ότι η συγκεκριμένη δικογραφία, που σχηματίστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, αποτελούνταν, από περίπου, τέσσερις χιλιάδες (4.000) σελίδες, οι οποίες, περιέγραφαν ανάγλυφα, την εγκληματική δραστηριότητα ( εμπορία ηρωίνης ), των αποφυλακισθέντων, πλέον, κατηγορουμένων. Επιπλέον, στην δικογραφία, περιλαμβάνονται και 25 καταθέσεις άλλων κατηγορουμένων, που κατονομάζουν τους αποφυλακισθέντες, ως εμπόρους ναρκωτικών.
5. Διαβάσαμε, στο σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, ότι οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, αποφυλακίζονται, παρόλο την αντίθετη γνώμη-πρόταση, της κυρίας Αντεισαγγέλεως Πλημ/κων Ρόδου, διότι κρίθηκαν τοξικομανείς και διότι, δεν συντρέχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, για να παραταθεί η προσωρινή κράτηση, πέραν του έτους.
6. Αναρωτιόμαστε, ποιες ήταν εκείνες, οι εξαιρετικές περιπτώσεις, που συνέτρεχαν και παράτειναν, την προσωρινή κράτηση, έως και 18 μήνες, των κατηγορουμένων ( σε άλλη υπόθεση ναρκωτικών - περίπτωση Κάλυμνος - Κως), που καταδικάστηκαν, (15 από 39 κατηγορουμένους), σε ισόβια κάθειρξη, από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου, το Μάιο του 2011. Όσο για το αν, οι κατηγορούμενοι είναι τοξικομανείς ή έμποροι ναρκωτικών, επιτρέψτε μας, αυτό να το γνωρίζουμε, καλύτερα από τον καθένα, εμείς που υπηρετούμε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και βιώνουμε καθημερινά το πρόβλημα, της εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών. Θυμίζουμε και πάλι ότι, εκτός από εμάς, στοιχειοθετούν, το αδίκημα της εμπορίας ναρκωτικών, που διέπρατταν οι ανωτέρω αποφυλακισθέντες κατηγορούμενοι και αυτές οι λιγοστές 4.000 σελίδες, δικογραφίας. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι η τοξικομανία ατόμου, δεν αποδεικνύεται με απλά έγγραφα του δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδου ή του Ο.ΚΑ.ΝΑ., που όταν τα αναγινώσκουμε, μας θυμίζουν, γνωματεύσεις ιατρών, που περιγράφουν ένα απλό κρυολόγημα. Ο Νόμος 3459/2006, καθορίζει αυστηρές προϋποθέσεις, για την ύπαρξη τοξικομανίας, που οι Υπηρεσίες της Ρόδου, δεν τις πληρούν. Εκτός και αν γίνονται αναλύσεις αίματος και ούρων ή υπάρχουν ειδικοί ψυχιατρικοί πραγματογνώμονες, στη Ρόδο και δεν το γνωρίζουμε. Ή εκτός και αν υπάρχουν μόνο τοξικομανείς και μόνο έμποροι ναρκωτικών και έχει εκλείψει αυτό, το «σπάνιο φαινόμενο» του εμπόρου-χρήστη ναρκωτικών.
7. Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, για την ίδια ως άνω αναφερόμενη υπόθεση, αποφυλακίστηκαν, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κων Ρόδου, άλλοι δυο κατηγορούμενοι. Στο σκεπτικό της τότε απόφασης του Συμβουλίου, για τον ένα εκ των κατηγορουμένων, αναφερόταν ότι δεν υπάρχει, αμετάκλητη σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, παραβλέποντας το ποινικό του μητρώο, που ανέφερε το αντίθετο ( ότι υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση).
8. Λένε, ότι ο καλύτερος κριτής είναι η ίδια η κοινωνία. Συγκεκριμένα, η κοινωνία της Ρόδου, εδώ και πολλά χρόνια, κατήγγελλε, καθημερινά στις διωκτικές και δικαστικές αρχές, όλους τους ανωτέρω κατηγορουμένους, που αποφυλακιστήκαν, ως εμπόρους ναρκωτικών, που σκόρπιζαν το θάνατο. Για αυτό και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 και περατώθηκε τον Φεβρουάριο του 2011, προκειμένου να τους συλλάβει και να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ως προσωρινά κρατούμενοι. Τους συλλάβαμε, τους παραπέμψαμε, αλλά τελικά θα δικαστούν, ως προσωρινά ελεύθεροι.
9. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί, που θα υποδείξουμε στην δικαιοσύνη, πως θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και για αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε.
10. Η πρόληψη και η καταπολέμηση, του προβλήματος των ναρκωτικών, που μαστίζει έντονα, την κοινωνία της Ρόδου, δεν είναι μόνο ευθύνη της Δίωξης Ναρκωτικών και της Αστυνομίας γενικότερα. Είναι ευθύνη ΟΛΩΝ ΜΑΣ και κυρίως αυτών που έχουν και ασκούν εξουσία. Είναι ευθύνη, του ιερέα, του εκπαιδευτικού, του δημάρχου, του νομάρχη, των πολιτικών-βουλευτών, των δικηγόρων, των γονέων, των δικαστικών λειτουργών και του καθενός πολίτη. Μάλιστα, ειδικά στον τομέα πρόληψης, η Αστυνομία φέρει την μικρότερη ευθύνη, αφού έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί, από την ίδια την πολιτεία, κυρίως στην καταστολή, του συγκεκριμένου αδικήματος.
11. Οι Αστυνομικοί, σας θυμίζουμε ότι, δεν είμαστε «ρομποκοπ», δεν είμαστε αναλώσιμες μηχανές. Είμαστε και εμείς άνθρωποι, με συναισθήματα, με συγκεκριμένα όρια ψυχικής και σωματικής αντοχής. Βρισκόμαστε, καθημερινά στην πρώτη γραμμή, για την καταπολέμηση του εγκλήματος, με κίνδυνο της ίδιας μας, της ζωής. Το έγκλημα, γίνεται ολοένα και πιο σύγχρονο, περίπλοκο και επικίνδυνο. Και η πολιτεία, αντί να θεσπίζει νόμους, που να διευκολύνουν, το έργο των διωκτικών αρχών, καταρτίζει νόμους - τροχοπέδη, στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, ψηφίζει νόμους, για πρόωρες αποφυλακίσεις και για την ισχυρότερη προάσπιση, των ολοένα και περισσότερων δικαιωμάτων των κατηγορουμένων.
12. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Ρόδο, είχαμε τέσσερις θανάτους, από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε, να μην υπάρξουν άλλοι, αλλά αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνο οι τοξικομανείς - έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία, να αποφασίζουν.
Υ.Γ. 1: Παρακαλούνται όσοι πολίτες, θέλουν, από τώρα και στο εξής, να προβαίνουν, σε καταγγελίες, για θέματα ναρκωτικών, που εμπλέκονται οι ανωτέρω αποφυλακισθέντες κατηγορούμενοι, να απευθύνονται αποκλειστικά, σε αυτούς που τους αποφυλάκισαν.
Υ.Γ. 2: Όσοι, από τους ανωτέρω, αποφυλακισθέντες ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ κατηγορουμένους, επιθυμούν συμπαράσταση και συμβουλές, προκειμένου να αποθεραπευτούν, μπορούν να προσέλθουν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, για άμεσα αποτελέσματα.
Ρόδος, 25 Φεβρουαρίου 2012
Ο Διοικητής
του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου
ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗΣ Γεώργιος
Αστυνόμος Β΄
enwtheite.blogspot


Το είδαμε εδώ

Οι Ιταλοί είπαν όχι στα φάρμακα-δολοφόνους!

Εμείς οι Ελληνες;

Οι τροϊκανοί είναι τόσο αδίστακτοι, που για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ξένων πολυεθνικών, επιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα ρύθμιση η οποία ήδη έχει κριθεί παράνομη στην Ιταλία....
Όταν η δικαιοσύνη άλλης χώρας - μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει απορρίψει τη συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία - και, μάλιστα, βασιζόμενη σε κοινοτική οδηγία! - πώς είναι δυνατόν να μας «σερβίρουν» την παράνομη ρύθμιση στην Ελλάδα;
Τελικά, υπάρχει κοινοτικό δίκαιο ή όχι; Ή, μήπως, το δίκαιο ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από «τα κορόιδα τους Ελληνες», που -προφανώς- δε τους νοιάζει αν θα ψοφάμε σαν τα ποντίκια, με τα φάρμακα - δολοφόνους (made in India, Pakistan, Bangladesh) τα οποία θα μας ταΐζουν;
Όταν η Ιταλική κυβέρνηση προσπάθησε να περάσει μια παρόμοια ρύθμιση για τα φάρμακα με αυτήν που προωθείται σ’ εμάς τώρα από την τρόικα, σκόνταψε πάνω στην δικαιοσύνη της χώρας.
Μια παλαιότερη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έκανε σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στο φάρμακο και την δραστική ουσία την έκανε να αποσύρει την διαβόητη διάταξη. Τα «τυχαία» φάρμακα κρίθηκαν παράνομα στην Ιταλία.
Στην Ελλάδα τώρα προωθείται η ίδια διάταξη.
Αυτό που απέτυχαν να κάνουν αλλού οι ξένες πολυεθνικές του φαρμάκου, το επιβάλουν εδώ, τώρα που η χώρα μας είναι στα γόνατα και μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει. Με την διάταξη περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας, στο νέο νομοσχέδιο για την Υγεία, οι φαρμακοποιοί θα χορηγούν όχι το καταλληλότερο, αλλά το φθηνότερο φάρμακο που θα περιέχει την «δραστική ουσία» που θα γράφει ο γιατρός.
Οι ξένες φαρμακευτικές μπορούν εύκολα να εισάγουν τεράστιες ποσότητες από φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου.
Αυτό που δεν πέρασε στην Ιταλία θα περάσει εδώ;
ksipnistere.blogspot

Το είδαμε εδώ

ALIENS UFO: βρέθηκαν αδιάσειστες αποδείξεις ...

και παρουσιάζονται από επιστήμονες
(βίντεο)

Τα ευρήματα ανακαλύφθηκαν πριν από 55 χρόνια από μια φυλή στο κεντρικό Μεξικό και χρησιμοποιούσαν πολλά από αυτά τα αντικείμενα για το λαιμό τους, ως περιδέραια και για διακοσμήσεις γύρω από το λαιμό τους, κλπ.... Ξανα-ανακαλύφθηκαν για τον Κόσμο το 2011! Οι επιστήμονες, Dr Nassim Haramein Φυσικός και το ESC (EUROPEAN SCIENTIFIC CONFERENCE), τα παρουσίασαν. Με έρευνα αποκαλύφθηκε ότι προηγούνται ηλικιακά της εποχής των Μάγια...
Ένα ντοκιμαντέρ, σχετικά με τα ευρήματα πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις Μεξικανικές Αρχές στις αρχές του επόμενου Δεκέμβρη.. Τα αντικείμενα θα δείχνουν επίσης έναν διάδρομο προσγείωσης που έχει βρεθεί μέσα στη ζούγκλα και πολλά άλλα..
Που και που προσέξτε και τους.... διακοσμητικούς Μαιάνδρους και στην τρίτη εικόνα και τον ισόπλευρο Ελληνικό σταυρό του Μίνωα



ALIENS UFO: IRREFUTABLE EVIDENCE FOUND & PRESENTED BY SCIENTISTS


AZAZEL8867

Το είδαμε εδώ

Η Σεξουαλική Προπαγάνδα. (βίντεο)

SEX: Φυσιολογικό και αναγκαίο

Αυτό το βίντεο δείχνει πως το σεξ για διασκέδαση προβάλλεται στις μέρες μας ως φυσιολογικό και αναγκαίο Επίσης, εξηγεί την προπαγάνδα με τους ομοφυλόφιλους Δείτε το βίντεο....

Σεξουαλική Προπαγάνδα

KoutJim

thesecretrealtruth.blogspot

Το είδαμε εδώ

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΠΛΕΟΝ "ΠΡΟ-ΠΟ"...

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ"

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπουτσής από υπουργός και θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Παραιτήθηκε από την θέση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, προκειμένου να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.... Με επιστολή του στον πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο, ο Χ.Παπουτσής, επικαλείται το ασυμβίβαστο των δύο ιδιοτήτων.
Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η παραίτηση γίνεται για να συμπαρασύρει στην ίδια κίνηση και τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος αναβάλει συνεχώς την δική τους παραίτηση και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι εκμεταλλεύεται την θέση του για να προωθήσει την υποψηφιότητά του.

Το είδαμε εδώ

ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;;;
(βίντεο)

Εννέα άτομα παγιδευμένα στα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από έκρηξη στη Ρωσία. Εννέα άτομα πιστεύεται πως βρίσκονται εγκλωβισμένα στα ερείπια κτιρίου το οποίο κατέρρευσε ύστερα από έκρηξη η οποία.... αποδίδεται σε διαρροή φυσικού αερίου.
Ακόμη 17 άτομα διασώθηκαν από τα σωστικά συνεργεία. Το δυστύχημα έγινε στη ρωσική πόλη Astrakhan και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin διέταξε έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης. Παρόλα αυτά οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν αποκλείσει την πιθανότητα της τρομοκρατικής επίθεσης και οι έρευνες στρέφονται και προς αυτή την κατεύθυνση.

Взрыв дома в Астрахани. Момент обрушения

vasiljok12

Το είδαμε εδώ
H Toυρκία έκλεισε τον εναέριο χώρο της
για τις Ισραηλινές αερομεταφορές!

Mε μία κίνηση κλιμάκωσης που οδηγεί στην περαιτέρω διατάραξη των Τουρκοϊσραηλινών σχέσεων, η Άγκυρα πρακτικά έκλεισε τον Τουρκικό εναέριο χώρο για τα πολιτικά αεροσκάφη του Ισραήλ με την δικαιολογία ότι.... «μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία τα οποία δεν δηλώνονται και πιθανή πτώση τους εντός της τουρκικής επικράτειας θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον»!
Το κλείσιμο του τουρκικού εναέριου χώρου ήρθε με την απαίτηση από τις δύο ισραηλινές εταιρείες αερομεταφορών, El-Al και CAL, να ενημερώνουν την τουρκική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας «10 μέρες πριν» από κάθε πτήση για να εξετάζουν το κάθε αίτημα ξεχωριστά!
Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον να εφαρμοστεί γιατί προβλέπει και ακριβείς ώρες άφιξης στο Τουρκικό FIR, που είναι πρακτικά αδύνατον να τηρηθούν.
Ακόμα και ένα λεπτό να καθυστερήσουν απαιτείται νέα άδεια! Το ερώτημα είναι « τι εννοούν οι Τούρκοι όταν λένε «επικίνδυνα φορτία»: Τα Ισραηλινά αρώματα που πωλούνται μέσα στα αεροσκάφη, τα Ισραηλινά … κρασιά κλπ.
Πάντως η κίνηση της Άγκυρας έχει ήδη προβληματίσει το Τελ Αβίβ για καθαρά πρακτικούς λόγους: Οι πτήσεις από Ρωσία και Ουκρανία, όπου ζουν πολλοί Εβραίοι που ταξιδεύουν από και προς το Ισραήλ, περνούν όλες μέσα από την Τουρκία.
Μία παράκαμψη της Τουρκίας θα ήταν ιδιαίτερα υψηλού κόστους και ήδη υπολογίζεται η ζημιά σε αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ήδη υπήρξε από Ισραηλινής πλευράς διαμαρτυρία στην ΙΑΤΑ και υπάρχουν σκέψεις για επιβολή ανάλογου εμπάργκο στις Τουρκικές εταιρείες, οι οποίες όμως έχουν πολύ λίγα δρομολόγια που περνούν μέσα από το Ισραηλινό FIR!

Το είδαμε εδώ

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δυτικές υπηρεσίες και Τουρκία εμπλέκονται

στην απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν

«Χοντραίνει» η υπόθεση του σχεδίου δολοφονίαςς του Ρώσου πρωθυπουργού κι επικρατέστερου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου Βλάντιμιρ Πούτιν, με τις πληροφορίες από την Ρωσική πρωτεύουσα να αναφέρουν ότι.... «Υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή δυτική μυστικής υπηρεσίας στην ομάδα που είχε σταλεί για να δολοφονήσει τον Β.Πούτιν»!
Xωρίς να αποκλείουν και την εμπλοκή ακόμα και της Τουρκίας, η οποία αποτελεί σύνηθες καταφύγιο των ισλαμιστών τρομοκρατών του Καυκάσου. Πρόσφατα, άλλωστε, ηγετικά στελέχη του "Εμιράτου του Καυκάσου" εξοντώθηκαν σε ειδική επιχείρηση, προφανώς των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έξω από ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, όπου διαβούσαν πολυτελώς κια οργάνωναν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Μόσχα.
Όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής πρωτεύουσας η ομάδα στήθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με κεφάλαια των οποίων η προέλευση είναι πολύ πιθανόν να ήταν «δυτική μυστική υπηρεσία η οποία δεν κατονομάζεται. Η οποία χρησιμοποίησε αραβικό κανάλι για να χρηματοδοτήσει τους τρομοκράτες και να τους προωθήσει μέσω Τουρκίας στην Ουκρανία.
Εκεί θα έρχονταν σε επαφή με μία άλλη ομάδα η οποία θα τους εφοδίαζε τα απαραίτητα εκρηκτικά για να δολοφονήσουν με την αποστολή βομβιστή αυτοκτονίας τον Β.Πούτιν, τον οποίο θα πλησίαζαν μετά τις εκλογές της 4ης Μαρτίου σε ανοικτή εκδήλωση, όπου θα ευχαριστούσε τους συμπολίτες του για την επικείμενη εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ελέγχονται πλήρως από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες και εκεί βρίσκουν συχνά καταφύγιο οι τρομοκράτες Τσετσένοι της οργάνωσης του Ντίκου Ουμάνοφ που έχει ιδρύσει το «εμιράτο του Καυκάσου».
Οι τρεις άνδρες στρατολογήθηκαν στο Καύκασο από «πράκτορες» (χωρίς να προσδιορίζεται η εθνικότητα και η υπηρεσία τους) και εστάλησαν αρχικά μέσω Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Τουρκία. Μετά από μία στάση (πιθανόν στην Κωνσταντινούπολη) αναχώρησαν για Οδησσό για το προτελευταίο σκέλος του ταξιδιού τους.
Εκεί, ενώ ετοίμαζαν τα γιλέκα με τα εκρηκτικά, έγινε κάποιο λάθος στην κατασκευή τους, τα γιλέκα εξερράγησαν και σκότωσαν τον έναν τρομοκράτη. Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν αμέσως και συνέλαβαν και τους άλλους δύο ισλαμιστές τρομοκράτες, ένας εκ των οποίων ο Ιλβι Πιανζίν, «έσπασε» σχεδόν αμέσως και ομολόγησε ολόκληρο το σχέδιο.
Από την στιγμή που όντως έχουν εμπλακεί δυτικές ή δυτική υπηρεσία πληροφοριών (ή στελέχη τους που λειτουργούν σε εσωτερικό κύκλο αυτών των υπηρεσιών, καθώς η δομή είναι δαιδαλώδης και πολλές φορές ακόμα και οι επικεφαλείς που ελέγχονται από επιτροπές Κοινοβουλίων κλπ αγνοούν τις «μαύρες επιχειρήσεις
»), τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν άγνωστο πόλεμο, που μόλις άρχισε.
Ευκολο είναι να φανταστούμε το χάος που θα δημιουργείτο στην ευρασιατική περιφέρεια από μία δολοφονία του Β.Πούτιν και πόσο πίσω θα πήγαινε ο εκσυγχρονισμός της Ρωσίας και ειδικά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Γιατί το βέβαιο είναι ότι η Μόσχα θα αντιδράσει. Και αν δεν πειστεί ότι «Δεν υπάρχει επίσημη κάλυψη» θα αντιδράσει βίαια. Όπως η Ρωσία έχει μάθει να αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις…

Το είδαμε εδώ

100 εκατ. ευρώ έβγαλαν από την Ελλάδα...

οι Αλβανοί της Ρόδου

Εντυπωσιακά νούμερα προκύπτουν για την εκροή συναλλάγματος από τους αλλοδαπούς που ζούν και εργάζονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από το νησί της Ρόδου οι Αλβανοί μετανάστες που ζούν στο νησί.... μετέφεραν σε Αλβανικές τράπεζες 100 εκατ. ευρώ το 2011 λόγω του φόβου ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει.
Εάν δε συνυπολογισθούν και τα ποσά που έστειλαν στην πατρίδα τους στα καλά χρόνια που δούλευαν πολύ εντατικά στη Ρόδο, τότε τα ποσά γίνονται μυθικά!
Από αυτή την πληροφορία η οποία προέρχεται από ένα νησί των 120.000 κατοίκων αντιλαμβάνεται κανείς πόσα χρήματα φεύγουν κάθε χρόνο από την Ελλάδα στο εξωτερικό από τους 1,5 εκατ. μετανάστες που ζούν και εργάζονται στην Ελλάδα αφαιρώντας από την εσωτερική ζήτηση ένα σημαντικό ποσό συμβάλλοντας στην επιδείνωση του προβλήματος ρευστότητας που κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά.

Το είδαμε εδώ