.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αποχαρακτηρισμός ΑΤΙΑ και Εξωγήινων, Σατανισμός-Βατικανό

Άνθρωποι στα Μαύρα
Αλκυόν Πλειάδες 63
Είναι πολύ σημαντικό να εξηγηθεί ότι έρχεται η ώρα να βγει στο φως η αλήθεια ενός συνόλου μυστικού υλικού που συνδέονται τόσο....
με το φαινόμενο των ΑΤΙΑ όσο και με τα πλήρωματά τους.

Oμοίως για τις σκοτεινές επιχειρήσεις και τα μυστικά προγράμματα που αποκρύπτονται από τις κυβερνήσεις, μεγάλης βαρύτητας για την παγκόσμια κοινωνία.

Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός αποδείξεων που καταγράφεται σε όλο τον πλανήτη, των σκαφών κοσμικής προέλευσης σε σχέση με τον άνθρωπο, και αυτό συνέβη τόσο θετικά όσο και ένα άλλο πολύ παραπλανητικό και σκοτεινό που άλλαξε το πεπρωμένο αυτού του πολιτισμού...

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το σκοτάδι με μεγάλη πονηριά εκμεταλλεύτηκε αυτή την μυστικότητα και κάτω από μια απόκρυψη έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους, και από την αρχαία Σουμέρια καμουφλαρίστηκαν και πονηρά διείσδυσαν δίπλα στους Αννουνάκη, Νιμπιρουανούς, Νεφίλιμ, Τουράνιους , Φιλισταίους, Χετίτες... πριν εισέλθουν στις ίδιες τις κυβερνήσεις μέχρι σήμερα.

Με αυτόν τον εκφυλισμό σε όλα τα πεδία ενσωματώθηκαν και οι σκοτεινές καταχρηστικές και ανήθικες δυνάμεις κυβερνώντες από χιλιετίες, πάντα τρέφονταν από το κακό, δημιουργώντας σε όλους τους ανθρώπους τα λεγόμενα εγώ-μιάσματα και το πραγματοποίησαν ακρωτηριάζοντας τις δώδεκα έλικες του DNA που είχαμε.

Ωστόσο, τα φωτόνια φως καταφθάνουν με περισσότερη ένταση και συνέχεια στο Ηλιακό Σύστημα και στη Γη για να αποκαταστήσουν αυτή τη χαμένη συνείδηση... και αυτή η λεπτή συχνότητα είναι για το σκοτάδι μια ενέργεια που δεν μπορούν να αντέξουν, γι 'αυτό αγωνίζονται με όλα τα μέσα για να τελειώσουν με αυτόν τον πολιτισμό... είτε δηλητηριάζοντας τα τρόφιμα, μολύνοντας τα ύδατα, με ραδιενεργές διαρροές, εμβόλια, ασθένειες... σε μια μεγάλη συνωμοσία εναντίον αυτού του πολιτισμού.

Δεδομένου ότι πρόκειται για εξωγήινους που ήρθαν από το διάστημα για να καταλάβουν έναν πλανήτη που δεν τους ανήκει... και από το τέλος του 2012 και λόγω αναπόφευκτων δεσμεύσεων με την Αστρική Συνομοσπονδία θα πρέπει να αποχαρακτηρίσουν ό,τι έχουν κάνει σε αυτόν τον πλανήτη, κατά τη διάρκεια της αχάριστης και καταχρηστικής παρουσία τους στη Γη μέχρι τώρα.

Αλλά θα τα αποχαρακτηρίσουν όλα, ή θα θελήσουν να το πραγματοποιήσουν με μερικό τρόπο, όπως κάνουν σήμερα έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσουν να εκτεθούν;


Αλκυόν Πλειάδες

Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε