.

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Νεφελίμ Βουάλ: Ο Μέγας Μύστης

Εκ του γένους Καχρέχ (σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου), ασχολήθηκε και ασχολείται με τον έλεγχο του νου και την κορυφαία....
επιστήμη του ελέγχου της συμπεριφοράς των λαϊκών μαζών.

Αυτός έκανε για πρώτη φορά τους Εβρέ (οι άνθρωποι που συνειδητά έχουν εστερνιστεί τον κρόνιο τρόπο σκέψης) και τους Ραν (οι απόγονοι της ένωσης των Νεφελίμ και των ανθρώπων) λάτρεις και συμμάχους των Νεφελίμ.

Μέλος της Λευκής Αδελφότητας και της Ίκα ( Συμβούλιο που αποφασίζει για κάθε διεκδίκηση των Νεφελίμ και των δαιμόνων εις βάρος των ανθρώπων). Είναι υπεύθυνος στην Μαχ Τανέ για τις προτάσεις και τα σχέδια νόμου των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Αμερικής (σ.σ. Τζωρτζ Σόρος), που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των «δημοκρατικών πολιτευμάτων».

Αυτά τα προσχέδια νόμων, αφού ετοιμαστούν λεπτομερώς στην Μαχ Τανέ και εγκριθούν, προωθούνται στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις των ΗΠΑ που με τη σειρά τους τα προωθούν στα κοινοβούλια των κρατών, αλλά και στο κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στους διεθνείς οργανισμούς. Και όλοι αυτοί με τη σειρά τους τα προωθούν σαν δικά τους προς εφαρμογή για το «καλό» βέβαια πάντα των λαών.

Το 1817 από το γραφείο του Βασιλέα Νεφελίμ Βουάλ παρεδόθη το κείμενο με τις «αρχές της πολιτικής οικονομίας και φορολόγησης». Ανατέθηκε στον νεαρό Σεφαραδίτη Εβραίο Δαβίδ Ρικάρντο να το φέρει στον κόσμο, λέγοντας ότι δήθεν είναι δικό του έργο. Ο άλλος, ο Ασκεναζί ο Μαρντοχάϊ Μαρξ Λεβί, κατά κόσμον Καρλ Μαρξ, απλά αντέγραψε το κείμενο του βασιλέα Βουάλ και εισήγαγε τον κομμουνισμό στον κόσμο. Το 1818 Ο Ασκεναζί Χαζάρος Μαρντοχάϊ Λευί, γνωστός σαν Karl Heinrich Marx γεννήθηκε στις 5 Μαΐου και έζησε έως τις 14 Μαρτίου του 1883.

Επίσης του παραδόθηκε η θεωρία του βασιλέα Νεφελίμ Βουάλ για να παρουσιαστεί σαν το κομμουνιστικό μανιφέστο και σαν δική του δήθεν ιδέα το 1848, ενώ και κατά κόσμον πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Δαβίδ Ρικάρντο.

ΠΗΓΕΣ:
Δημοσθένης Λιακόπουλος, Βιβλία Γιατί και πως Ζουν Ανάμεσά Μας:
Τόμος 3 ΝΕΦΕΛΙΜ-Τομος 14 Ο Πλανήτης της Σιωπής,- Τόμος 0 Εναντίων Θεών και Δαιμόνων


Το είδαμε εδώ

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε