.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Θυσίες παιδιών στα υψηλά κλιμάκια της παγκόσμιας κυβέρνησης - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία μεγάλο-τραπεζίτη με δάκρυα στα μάτια
Πολλές φορές, αρκετοί δημοσιογράφοι σε Ευρώπη και Αμερική έχουν προειδοποιήσει πως στους κύκλους των πολιτικών, θρησκευτικών και οικονομικών....
ελίτ της Νέας Τάξης τελούνται σατανιστικές τελετές στο όνομα του Γιαχβέ - Αλλάχ - Σαμαέλ, τον οποίο πολλοί θέλουν να δουν ακόμα και κυβερνήτη του πλανήτη.

Περιγράφοντας τις εμπειρίες του στον τραπεζικό και οικονομικό τομέα, ο Ολλανδός τραπεζίτης, Ronald Bernard, νιλώντας στο Vrije Media TV μοιράστηκε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από αυτές τις τελετές που ενδεχόμενα είναι δύσκολο για πολλούς να τις πιστέψουν.

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ χρησιμοποιεί ακόμη και θυσίες παιδιών!

«Εκπαιδεύθηκα να γίνω ψυχοπαθής και απέτυχα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Υποτιμούσαμε τους ανθρώπους, τους χλευάζαμε. Ήταν απλώς ένα προϊόν, απόβλητα, όλα ήταν άχρηστα σκουπίδια», αναφέρει σε σχέση με τις οικονομικές κρίσεις που τεχνηέντως δημιουργούνται, προκειμένου να φτωχοποιούνται χώρες μέσω δανείων.

Σε σχέση με την θρησκεία της ελίτ, η οποία ελέγχεται από τους Ιλλουμινάτι, δήλωσε:

«Οι περισσότεροι άνθρωποι ακολούθησαν μια θρησκεία που δεν είναι πολύ συνηθισμένη. Αυτοί οι άνθρωποι, οι περισσότεροι από αυτούς, ήταν Λουσιφεριανοί. Και τότε μπορείς να πεις, η θρησκεία είναι ένα παραμύθι, ο Θεός δεν υπάρχει, τίποτα από αυτά δεν είναι πραγματικό. Λοιπόν για αυτούς τους ανθρώπους είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, και εξυπηρετούσαν κάτι άυλο που ονόμαζαν Λούσιφερ (Εωσφόρος - Σαμαέλ)».

«Και ήμουν σε επαφή και με αυτούς τους κύκλους, γελούσα, μιας και για μένα ήταν απλώς πελάτες. Πήγα σε μέρη που ονομάζονται Εκκλησίες του Σατανά. Επισκέφτηκα αυτά τα μέρη. Τελούσαν την Λειτουργία τους με γυμνές γυναίκες και αλκοολούχα ποτά. Με διασκέδαζε. Δεν πίστευα σε κανένα από αυτά τα πράγματα και ήμουν μακριά από την πεποίθηση ότι κάτι τέτοιο ήταν πραγματικό. Πίστευα πως το σκοτάδι και το κακό είναι μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο. Δεν είχα κάνει τη σύνδεση ακόμα.

Επομένως ήμουν απλά ένας φιλοξενούμενος σ και με διασκέδαζε πολύ να βλέπω όλες αυτές τις γυμνές γυναίκες και τα άλλα πράγματα. Ήταν ωραία. Ωστόσο, στην συνέχεια με κάλεσαν να συμμετάσχω σε θυσίες στο εξωτερικό. Αυτό ήταν το οριακό σημείο. Παιδιά.», ανέφερε ο Ronald και σε αυτό το σημείο έσπασε όπως θα δείτε στο βίντεο (24.43)!

«Σου ζητήθηκε να το κάνεις αυτό;

Ναι, και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

Τα σχόλια δικά σας!

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη με αγγλικούς υπότιτλους. Από το 23.52 διηγείται την εμπειρία του στις Εκκλησίες του Σατανά και τις θυσίες παιδιών:

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Ολλανδικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας


banjo234

[Πηγή] 

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε