.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εντολή Πουτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσιπρα!

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει το ζήτημα της Ελλάδας στον Πουτιν! Και αυτό οφείλεται κυρίως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ....
( κυρίως με την διγλωσσία Τσιπρα, και τις πολιτικές του πράξεις! )

Την μια λεει στον Ελληνικο Λαο οτι υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χρεοκοπήσουμε - φωτογραφιζοντας βοηθεια απο την Ρωσια!

Αλλα απο την αλλη, ποτε δεν ζητησε ανεξηγητα οικονομικη βοηθεια απο τον Πουτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο!

Μαλιστα πολλα Ελληνικα και Ξενα ΜΜΕ, να μιλουν για οικονομικη αδυναμια της Ρωσιας, να συνδραμει με βοηθεια την Ελλαδα;

Προβοκάροντας τον Ελληνικο Λαο, οτι αλλη εναλλακτικη λυση δεν υπαρχει, και μια συμπορευση της Ελλαδα με την Ρωσια, θα οδηγουσε μοιραια την Ελλαδα στα χναρια μιας νεας Β.Κορεας της Ευρωπης! Αυτα φυσικα ειναι Γελοιοτητες, ποιος δεν εχει χρημα; Η Ρωσια; Που με την επεμβαση των Ρωσικων δυναμεων στην Συρια θα τις κοστιζει ενα σωρο δις!

Πολλα δημοσιευματα κανουν λογο οτι «Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο» Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δτης εν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.

Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.

Ομως,ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλα απροσδοκητα και ποιος να το πιστευε, η πρωτη Αριστερη Κυβερνηση του Τσιπρα! Γιατι; Είναι ολοφάνερο,επελεξες την πλευρα του ΝΑΤΟ - ΕΕ = ΗΠΑ!
Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα;

Συμφωνα παντα απο διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια μιας Ελληνικης προσχώρησης στην Συμμαχια με την Ρωσια! Ξεπερνώντας τις πολιτικες αναταραξεις που θα υπαρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ!

Απο στρατιωτικους κυκλους εισηγουνται στον Πουτιν,οτι θα ηταν ευκολο να γινει κατι τετοιο, στην περιπτωση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας… με την βοηθεια ξενου δακτυλου… συγκεκριμένα-Ρωσικου!

Με αφορμη τι Αλλο;Μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχομενο το απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν λεγοντας

«Εγω θελω μια Ελλαδα ισχυρο Σύμμαχο της Ρωσιας, και οχι να την Διαλυσω!»

Η Αποψη μου!

Το προβλημα ειναι ολα τα Ελληνικα Κομματα, που ειναι διεφθαρμενα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι εμετικο!

Δεν υπαρχει ενας πραγματικος ηγετης για την Ελλαδα! Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απιστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα;

Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια! Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας παίρνουν! Ειναι λυση αυτη ομως;

Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα… Ποτε περιμενεις να αντιδρασεις, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατιας) για να επαναστατησεις!

Εκτος και ειμαι τοσο λαθος, και ειμαστε Βολεμενοι!

Αρθρο: Σπυρος Πριφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

triklopodia.gr

[Πηγή]

Οι απόψεις του ιστολογίου μας δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύουμε