.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Έρχεται "κύμα" Τούρκων μεταναστών...

Τα πρόσφατα γεγονότα στην Τουρκία επέδειξαν ότι η ασφάλεια και η ευρυθμία της χώρας "κρέμονται" από μια κλωστή....

Η αυταρχική πολιτική του Ερντογάν θα έχει ως αποτέλεσμα οι πολίτες να τον εγκαταλείψουν, και αυτοί που τον επευφημούσαν το βράδυ της προσπάθειας του πραξικοπήματος, θα συνειδητοποιήσουν ότι ο ο ηγέτης τους καταστρέφει σιγά σιγά τη χώρα τους.

Προς το παρόν, ο λαός είναι ακόμα μουδιασμένος από τα γεγονότα και τον ακολουθεί αλλά οι τακτικές που χρησιμοποιεί ο Ερντογάν, θα "γονατίσουν" σύντομα τη γείτονα, ενώ οι επεκτάσεις της χιτλερικής πολιτικής του θα απομονώσουν τη χώρα.

Όλα αυτά που θα συμβούν με υπαίτιο τον Τούρκο πρόεδρο, συν ο φόβος για τρομοκρατικά χτυπήματα, θα οδηγήσουν τον Τουρκικό λαό να επιλέξει μία λύση, τη μετανάστευση.

Και που θα κατευθυνθεί;

Σύμφωνα με τους μελετητές, στις αρχές του 2017 η κατάσταση στην Τουρκία θα είναι τόσο αφόρητη, που υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 Τούρκοι θα "πνίξουν" τη χώρα μας.

Το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει τρομακτικό και η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να το εντάξει στα μελλοντικά της σχέδια προς αντιμετώπιση.

Ε-ΡΟΔΙΟΣ: Τελικά τα Τουρκομπαρόκ σήριαλ που μας πρόβαλαν και προβάλουν, για αρκετά χρόνια, τα κανάλια της "συμφοράς" θα φανούν χρήσιμα σε όσους έμαθαν την γλώσσα των γειτόνων...

[Πηγή]