.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βάζουν ΦΩΤΙΑ στα Βαλκάνια! Έρχεται πόλεμος;;;...

Ο Αλβανικός εθνικισμός, εκτός από την Ελλάδα, έχει τώρα ως στόχο και τη Σερβία. Μία ομάδα χάκερς , στα χνάρια των γνωστών Anonymous, με....
την ονομασία «Ανώνυμοι Αλβανοί» -«Anonymous Shqiptarë»-, έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο-μήνυμα προς τους Σέρβους.

Σε αυτό κάνουν αναφορά σε βιαιοπραγίες που φέρεται να διέπραξαν οι Σέρβοι κατά των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

RedAnons Albania

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βίντεο είναι το εξής : «Γεια σας Σέρβοι, θα αναρωτηθείτε για βλέπετε αυτό στις ιστοσελίδες σας. Το κάναμε αυτό και θα το συνεχίσουμε. Είναι πολλοί αυτοί που είναι θυμωμένοι μαζί σας, αφού χώσατε τη μύτη σας εκεί που δεν σας ανήκει. Χώσατε τη μύτη σας σε μια ξένη χώρα.

Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι Σερβία! Δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ τι κάνατε στους ανθρώπους μας. Σκοτώσατε πάνω από 14.000 ανθρώπους και βιάσατε περίπου 20 χιλιάδες γυναίκες και διώξατε χιλιάδες κατοίκους. Εμείς δεν το ξεχνάμε αυτό. Είμαστε οι ‘Αλβανοί Ανώνυμοι’, δεν ξεχνούμε, δεν συγχωρούμε».

Είναι προφανές πως ο Αλβανικός εθνικισμός, που απαιτεί τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, δε θα σταματούσε μόνο στα ελληνικά εδάφη. Η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων παίρνει φωτιά. Όλες οι μικρές χώρες προσπαθούν να αποκτήσου υπόσταση, και για λόγους εσωτερικής τους κατανάλωσης, εις βάρος των άλλων χωρών.

Το Υπουργείο Εξωτερικών οφείλει να είναι σε εγρήγορση.

[Πηγή]