.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ψυχοτρονικά όπλα – Έλεγχος του νου εξ’ αποστάσεως

Πολλοί φοβούνται στην σκέψη ότι η ελίτ που έχει την εξουσία μπορεί ή θα μπορέσει στο μέλλον να διαβάζει τις σκέψεις τους....

Αυτό που δεν σκέφτονται, όμως, είναι ότι η σκοτεινή ελίτ έχει την τεχνολογία όχι μόνο να διαβάσει αλλά και να δημιουργήσει σκέψεις στα κεφάλια των ανθρώπων μέσω ραδιοκυμάτων.

Ενώ οι νευρικές διασυνδέσεις πρέπει να συνδεθούν απευθείας στον εγκέφαλο ενός ατόμου και απαιτούν εκτεταμένη και επεμβατική χειρουργική επέμβαση, η τεχνολογία που μπορεί να προβάλλει σκέψεις και φωνές στα κεφάλια των ανθρώπων, δεν απαιτεί καμία φυσική επαφή με το πρόσωπο, και μπορεί εύκολα να γίνει εν αγνοία του.

Είναι αλήθεια ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τέτοια τεχνολογία.

Ο όρος «ψυχοτρονικά όπλα» αναφέρεται σε όπλα που επηρεάζουν το μυαλό, κυρίως μέσα από ραδιοκύματα (από τα οποία προστατεύει το χαλκοΰφασμα) και εκτός από το να ακτινοβολούν φωνές ή υποσυνείδητα μηνύματα στα κεφάλια των ανθρώπων, μπορούν να επηρεάσουν τις διαθέσεις και την ικανότητα συγκέντρωσης και μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες (επηρεάζοντας όργανα, όπως η καρδιά) ή ακόμα και θάνατο!

Ο συνταγματάρχης των ΗΠΑ, Michael Aquino, συνέγραψε το 1980 ένα έγγραφο με τίτλο “From PSYOP to Mind War”, όπου πρότεινε την χρήση ψυχοτρονικών όπλων στους Αμερικανούς πολίτες, ώστε να αλλάξουν τα εγκεφαλικά κύματα του κοινού σε μαζική κλίμακα, αλλοιώνοντας έτσι την διάθεσή τους. 

Θα μπορούσε δηλαδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Aquino, να χτυπήσει τους Αμερικανούς πολίτες με ραδιοκύματα, είτε για να τους αναγκάσει να αγχώνονται ή για να πέφτουν σε λήθαργο, ανάλογα με τους στόχους της εξουσίας κατά εκείνη την χρονική στιγμή.

Είναι, επομένως, εφικτό για την σκοτεινή ελίτ, να μπορεί να ελέγξει μεγάλες πληθυσμιακές μάζες προκαλώντας άγχος, τρόμο, λήθαργο, τεμπελιά, επιληπτικές κρίσεις, πυρετούς, ακόμα και να δημιουργεί φωνές στα κεφάλια των ανθρώπων, ανάλογα με το τι θέλει να επιτύχει την δεδομένη στιγμή.

Αρκετοί ερευνητές τονίζουν ότι το HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), είναι σε θέση να μεταδίδει τέτοια κύματα σε μαζική κλίμακα, και είναι σε θέση να εστιάσει σε μια συγκεκριμένη θέση. Επίσημα, υπάρχει κατηγορηματική άρνηση των ΗΠΑ για μια τέτοια χρήση του HAARP που όμως δεν έχει πείσει.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν πέσει θύματα αυτής της τεχνολογίας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο, διάρκειας μιας ώρας και 40 λεπτών, στο οποίο παρουσιάζονται μαρτυρίες θυμάτων από ψυχοτρονικά όπλα.

Για υπότιτλους: Γραναζάκι ~ Υπότιτλοι ~ Αγγλικά ~ Υπότιτλοι ~ Αυτόματη μετάφραση ~ Επιλογή γλώσσας

helenkurdin

Όσοι νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι και κυρίαρχοι των πράξεων και των ζωών τους, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. Τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια μας, αρκεί να είναι κανείς διατεθειμένος να ψάξει.

[Πηγή]


Το είδαμε εδώ