.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ των ΟΛΥΜΠΙΩΝ από το ΔΙΑΣΤΗΜΑ;;; (video)

Δεκαετίες, τώρα, ο πλανήτης μας περιβάλλεται από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Όσο περνά ο καιρός οι θεάσεις αυτών πυκνώνουν ολοένα....
και περισσότερο. Υπάρχει μία κορύφωση…

Πλέον, η ύπαρξη των ΑΤΙΑ μέσα, έξω, γύρω από την Γη και κοντά στην Ήλιο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν παρά μόνο από όσους έχουν λόγους να τα αποκρύπτουν και να τα αποσιωπούν.

Ο πλανήτης μας παρακολουθείτε στενά από αυτούς που οδηγούν και κινούν τα οχήματα. Σαν νοήμονες οντότητες που φαίνεται να είναι, αντιλαμβάνονται ότι τους παρακολουθούμε κι εμείς οι γήινοι -είτε ως ερασιτέχνες ερευνητές, είτε ως οργανωμένες υπηρεσίες, όπως η NASA.

Γνωρίζοντας αυτό, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα να έχουν κάποιες ιδιαίτερες επαφές με τους αεροδιαστημικούς οργανισμούς ή ακόμα και με κάποιες κυβερνήσεις.

Όμως, εκεί που εστιάζουμε την προσοχή μας, είναι στην πιθανότητα κάποιοι πιλότοι των αστροσκαφών να προσπαθούν να επικοινωνήσουν και να στείλουν ένα μήνυμα προς όλο τον κόσμο…

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να το κάνουν αυτό θα ήταν να σταθούν ψηλά για να μπορέσουμε να το δούμε όλοι, όπως ένα διαφημιστικό πανό που μεταφέρετε από κάποιο αεροπλάνο. Αν ο επίγειο παρατηρητής σηκώσει το βλέμμα του ψηλά, τότε, βλέπει το μήνυμα.

Στο video, από τον Streetcap1, που ακολουθεί στην συνέχεια, έχουμε μία καταπληκτική εικόνα που καταγράφηκε από το Solar and Heliospheric Observatory (SOHO LASCO C2) της NASA, στις 8/2/2016.

Στην εικόνα υπάρχει κάτι εκπληκτικό: Τρία μεγάλα UFO σε μία μικρή ομάδα τα οποία σχηματίζουν κάτι που άνετα θα μπορούσaν να χαρακτηριστούν ως σύμβολα κάποιου είδους γραφής, όπως π.χ. του Δίσκου της Φαιστού. Αν είναι έτσι, τότε, έχει μεγάλο δίκιο ο Streetcap1 που αναρωτιέται αν πρόκειται για κάποιο μήνυμα…



Μήνυμα Ολύμπιου Δία

Ξεκινώντας από επάνω διακρίνουμε κάτι ακαθόριστο, αλλά θα μπορούσε να είναι το σχήμα κάποιου διαστημόπλοιου. Ακριβώς από κάτω, υπάρχει ένα σχήμα που παραπέμπει σε ανθρώπινη μορφή.

Τέλος, στο κάτω μέρος, υπάρχει ένας ευδιάκριτος κεραυνός. Ένα σημείο που το έχουμε ξαναδεί πολύ πρόσφατα στους διαστημικούς ουρανούς, την προπαραμονή πρωτοχρονιάς του 2016. Ένα αστρόπλοιο στο σχήμα ενός συμβόλου του Δία.

Μπορεί, αυτό το σύμπλεγμα, να είναι ένα μήνυμα από τους Ολύμπιους με την «υπογραφή» του Δία; Κι αν ναι, τι θα μπορούσε να σημαίνει;

Streetcap1

Σπύρος Μακρής

[Πηγή]