.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αφού παραδόθηκε το Αιγαίο, τώρα... όλα καλά στο Eurogroup!

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΝΑΤΟ
Και τώρα που το Αιγαίο παραδόθηκε σε ΝΑΤΟ-Τουρκία ξαφνικά έγιναν όλα καλά και έχουν την καλύτερη γνώμη για την Ελλάδα στο Eurogroup αποδεικνύοντας....
έτσι πως οι λαθρομεταναστευτικές - προσφυγικές ροές χρησιμοποιήθηκαν προς την επίτευξη του στόχου!

"Ελλάς Ελλήνων προσφύγων" στον τόπο τους θα μετατραπούν ως φαίνεται οι κάτοικοι αυτής της χώρας αφού μετά την συμφωνία κατόπιν κοινής (!) προσκλήσεως Ελλάδας - Τουρκίας - Γερμανίας για εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και συνδιαχείριση του Αρχιπελάγους φαίνεται πως επήλθε και συμφωνία για παρακράτηση στην χώρα όσων προσφύγων - λαθρομεταναστών εισρεύσουν τους επόμενους μήνες και να μην επιτρέψουμε να πάνε σε ευρωπαϊκούς προορισμούς μετατρέποντας τον τόπο σε "αποθήκη" ψυχών από την οποία θα προέλθει νομοτελειακά εθνολογική, θρησκευτική και κοινωνική αλλοίωση το πολύ σε μια πενταετία.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως στο σημερινό Eurogroup πριν από λίγο και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει όλοι οι προσερχόμενοι σε αυτό αξιωματούχοι έκαναν στροφή "180 μοιρών" και μιλούν ξαφνικά με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και δηλώνουν μάλιστα ότι η πρώτη αξιολόγηση με βάση και την οποία θα προκύψει και η ελάφρυνση του χρέους θα κλείσει!

Όταν μόλις χθες, μας έλεγαν ότι πάει για το καλοκαίρι, και... αν! Ξαφνικά τα βλέπουν όλα "ρόδινα" με την λεπτομέρεια όμως ότι όλως "τυχαίως" έλαβαν χώρα κάποια γεγονότα:

Πρώτα έγινε πρόσκληση της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ για εμπλοκή στο Αιγαίο επιτρέποντας επί της ουσίας την μελλοντική συνδιαχείριση του Αρχιπελάγους και ικανοποιώντας τις επιδιώξεις Άγκυρας-Βερολίνου (αυτοί πρέπει να λογίζονται ως ένα από τον καιρό των Γότθων και των Ούνων που ζούσαν στις ίδιες πεδιάδες κοντά στα Ουράλια), δια της αμερικανικής... οδού.

Και από χθες, όπως και σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων και υπουργών περί διάχυσης των λάθρο-προσφύγων σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά και τα πέρι ετοιμασίας όλων των δήμων της χώρας για προτάσεις για νέα... hot spots.

Όλη η χώρα θα γίνει ένα μεγάλο και ενιαίο hot spot

Εν ολίγοις αποκαλύπτεται και ο ρόλος των λάθρο-προσφύγων που χρησιμοποιήθηκαν ως "μοχλός" πίεσης για να πραδωθεί εν τέλει το Αιγαίο σε ΝΑΤΟ - Τουρκία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Συν τοις άλλοις δημιουργείται μια πελώρια "αποθήκη" εργατικού δυναμικού υπό συντήρηση από την οποία όλες οι χώρες του Βορά με πρώτη και καλύτερη την Γερμανία, θα επιλέγουν τα "εργατικά χέρια" που τους ενδιαφέρουν, οι υπόλοιποι θα μένουν εδώ ως "δώρο".

Ακολουθούν οι δηλώσεις που αν κάποιος δεν ήξερε ότι αναφέρονται στην Ελλάδα θα νόμιζε ότι μιλούν για την... Ελβετία:

Ο Π.Μοσκοβισί προβλέπει ότι οι δανειστές θα επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα και ακόμη κι ο ανθέλληνας ως επί των πλείστων υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Αλεξάντερ Στουμπ "βλέπουν" πρόοοδο και ανάκτηση εμπιστοσύνη στην Ελλάδα!

«Οι εργασίες προχωράνε καλά. Ο διάλογος είναι εποικοδομητικός», αναφερόμενος στη συζήτηση που θα γίνει στο Eurogroup για την Ελλάδα.

"Η δουλειά σε τεχνικό επίπεδο συνεχίζεται, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι εάν συνεχιστεί η πρόοδος -συγκεκριμένα στις συζητήσεις για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και στα δημοσιονομικά- οι επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψουν σύντομα, μέσα στις επόμενες μέρες."

Ναι, για την Ελλάδα μιλάνε όλοι αυτοί!

Λίγο μετά ακολούθησε και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ που προσερχόμενος στο Eurogroup δήλωσε "αισιόδοξος για την πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος της Ελλάδας"!,

Δεν τελείωσε εδώ, είπε και άλλα: "Η διατήρηση αυτού του ρυθμού θα επιτρέψει και την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.Η ελληνική οικονομία έχει τη δυνατότητα να ανακάμψει κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, υπό την προϋπόθεση ότι συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις και το πρόγραμμα προχωράει".

Και ο λαλίστατος κατά της Ελλάδας Φιλανδός υπουργός Οικονομικών, Αλεξάντερ Στουμπ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, δήλωσε πως "από το περασμένο καλοκαίρι έχει σημειωθεί πρόοδος και έχει ανακτηθεί η εμπιστοσύνη".

Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά για την πρώτη αξιολόγηση αλλά βρισκόμαστε εντός του χρονικού πλαισίου"!

"Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ελπίζω πως θα λάβουμε το πράσινο φως από τους θεσμούς για την πρώτη αξιολόγηση. Δεν θα γίνει αύριο αυτό ούτε την επόμενη εβδομάδα αλλά σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες", ανέφερε ο κ. Στουμπ.

Τις επόμενες εβδομάδες όταν μόλις προχθές έλεγαν στον Ε.Τσακαλώτο τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ ότι "ξεχάστε την αξιολόγηση μέχρι τον Ιούνιο"!

Και εδώ δεν μπορούμε παρά να παραθέσουμε την χθεσινή δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου η οποία περιέγραψε κανονικά τι συμβαίνει για ποιο λόγο έγινε ο πόλεμος στην Συρία, ποιοι τον έκαναν και που αποσκοπούν

Μάλιστα κατηγόρησε ευθέως ότι για τον πόλεμο στην Συρία ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΕ και συνεπακόλουθα η Ουάσιγκτον όπως από την αρχή της σύρραξης πριν 4 χρόνια αναφέραμε

Είπε: «Όλα αυτά τα πράγματα φαίνονται σχεδιασμένα». «Θα έπρεπε όλοι να αναρωτηθούμε γιατί αυτοί οι άνθρωποι άφησαν τη Συρία και πνίγονται στη θάλασσα του Αιγαίου.

Ποιοι φταίνε που έφυγαν; Ποιοι τους βομβάρδισαν; Ποιοι και γιατί κάνουν τον πόλεμο; Κλαίμε όλοι γιατί πνίγηκαν τα παιδιά όταν οι ίδιοι που έκαναν τον πόλεμο βάζουν παλούκια και φτιάχνουν σύνορα για να μην πάνε στις χώρες τους.

Θέλετε μια πρόβλεψη; Θα πάνε επιλεγμένα κάποιοι (μετανάστες) για να γίνουν εργατικά χέρια αυτών που έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια.

Γι’ αυτό επιμένω ότι δεν πρέπει να κλεινόμαστε μόνο στο συναίσθημα. Όσα συμβαίνουν σήμερα είναι σχεδιασμένα για τα επόμενα πενήντα χρόνια».

Eίπε μάλιστα για το ζήτημα των τζαμιών:

«Επί του προκατόχου μου Μακαριστού Χριστόδουλου είχε ληφθεί και απόφαση να γίνει το τζαμί. Μάλιστα η Εκκλησία έδωσε και μια μεγάλη έκταση στο Σκαραμαγκά για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι στις ανάγκες τους. Κι εγώ όταν είχα ερωτηθεί στην αρχή, είχα πει να προχωρήσουμε.

Τώρα όμως μετά απ όλα αυτά που ζούμε και γίνονται οφείλω να πω ότι επιφυλάσσομαι. Δεν πρέπει να βιαστούμε. Διότι σας θέτω για παράδειγμα ένα ερώτημα: σε ποιους θα κάνουμε τζαμί;

Στους Σουνίτες ή στους Σιίτες που σφάζονται μεταξύ τους; Τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Προσευχή ή θα γίνουν τα τζαμιά σχολεία Τζιχαντισμού και φονταμενταλισμού; Και ποιος θα τα ελέγξει αυτά τα πράγματα;»

Όλα έγιναν βάση σχεδίου. Κάποιοι ήθελαν έναν αγωγό φυσικού αερίου από το Κατάρ να βρίσκει δίοδο προς την Ευρώπη. Άλλοι ήθελαν φθηνά και εξειδικευμένα εργατικά χέρια. Άλλοι τέλος ήθελαν την εθνολογική, θρησκευτική και κοινωνική καταστροφή της Ελλάδας για να είναι πιο ελέγξιμη από τα νεοταξικά κέντρα εξουσίας του πλανήτη. Για να ικανοποιηθούν όλοι αυτοί χρειάζονταν ένα "λουτρό αίματος" στη Συρία.

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

[Πηγή]