.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Λύκος την ώρα της αναμπουμπούλας χαίρεται! Αυτό ισχύει για τον Αλέξη Τσιπρα που βρήκε την Μέγα Ευκαιρία να Ξεφορτωθεί από τον Σύριζα τον εκλεκτό του Πούτιν Γαβριήλ Σακελλαρίδη!....

Για τον Τσιπρα, ο Σακελλαρίδης ηταν ενα αγκαθι στα χέρια του, εδω και καιρο μαζι με τους Συμμάχους του (Γερμανία - Μερκελ - ΕΕ) έψαχναν τροπο να τον ξεφορτωθούν χωρις να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση απο μεριάς Ρωσίας!

Την ευκαιρια την βρήκαν με τα προσφατα Τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλια, αλλα και στην Στρατιωτική - απασχόληση της Ρωσιας για την εξαλείψει του ISIS στην Συρια! Το φτωχο τους Μυαλο, πιστεψε οτι θα περάσουν απαρατήρητη μια τετοια ενεργεια, απο την Ρωσια!

Δυστυχώς οι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα κέρδισαν αλλη μια Μαχη στα σημεια με την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη! Και τους λογους εξηγω στο Άρθρο μου με τιτλο: Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια!

Μαχη Ρωσιας ΗΠΑ για τις Στρατιωτικες Βασεις στην Ελλαδα!

Μπαραζ επισκέψεων - επαφων, απο Ρωσους Αξιωματούχους, αλλα και απο την πλευρα των ΗΠΑ , αναμενονται απο τωρα μεχρι τον Μηνα Δεκέμβριο να εχει η Ελληνική Κυβέρνηση!

Η Ελλαδα θα βρεθεί στο επίκεντρο αφόρητων πιεσεων απο Ρωσια, στο να παραχωρήσει η Ελλαδα ενα τουλάχιστον πολεμικο Αεροδρόμιο προσωρινα,και αν χρειαστει,στην περίπτωση χερσαιας στρατιωτικής επιχειρήσεις απο Ρωσια στην Συρια, αλλα εκτος αυτού,θα ζητηθεί απο την Ελλαδα και ενα Λιμάνι, κατα προτίμηση βασει σεναρίων η Ρωσια ζητα αεροδρομιο - λιμανι στην Κρητη!

Στην αντίθετη πλευρά των πιέσεων ειναι οι ΗΠΑ, που ζητούν απο την Ελληνική Κυβέρνηση να απορρίψει τα αιτήματα της Ρωσιας, φοβούμενοι για τα Ρωσικα ανταλλάγματα που θα προσφέρουν στην Ελληνική Κυβέρνηση!

Απο πλευρας των ΗΠΑ θα συζητησουν με την Κυβερνηση να υπαρξει μια οριστική συμφωνία για μια νεα βαση μη επανδρωμενων αεροσκαφών των ΗΠΑ, σε Ελληνικο νησι, βασει σεναριων στην Καρπαθο!

Ρωσικές  Μυστικές Υπηρεσίες Αποκαλύπτουν και Σοκάρουν την Ελλάδα! Είναι θέμα χρόνου να χτυπήσουν και την Ελλάδα η Τζιχαντιστες!

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας και στις μυστικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία.

Η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονται σε εγρήγορση και σε επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες.Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελληνικές αρχές έχουν εντείνει τις παρακολουθήσεις συγκεκριμένων ατόμων στην Αθήνα και αλλού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κλιμάκιο Ρώσων, Γάλλων, ΗΠΑ, ειδικών έχουν φτασει στην Αθήνα, και ήδη συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές αναζητώντας Τζιχαντιστες!

Σύμφωνα με Ρωσικές εκτιμήσεις (Έχουν ενημερώσει εσπευσμένα τον Ρωσο πρόεδρο Βλαντιμιρ Πουτιν) μια επικείμενη Τρομοκρατική ενεργεια των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα, θα ειναι πολυ χειρότερη απο τα Τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλια!

Οι Τζιχαντιστες βασει οργανωμένου σχεδιου φέρονται να εχουν σαν στοχους να χτυπήσουν τα Ελληνικά νησια του Αιγαιου, και συγκεκριμένα την χρονικη περιοδο του καλοκαιριού, που κατακλύζονται τα νησια μας απο αλλοδαπούς τουρίστες!

Οι στοχοι ειναι αρκετα εύκολοι οπως π χ ξενοδοχεία! Ολα οδηγουν σε αυτο το ενδεχομενο βαση των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιων, διοτι μετα τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλια, θα ειναι πολυ δύσκολο πλεον να περάσουν Τζιχαντιστες σαν μετανάστες στην Ευρωπη, μιας και η μια Ευρωπαικη χωρα μετα την αλλη κλεινουν τα συνορα τους!

Πολλοί τζιχαντιστες αναμένεται να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, και να εφαρμόσουν σαν εναλλακτική λύση να χτυπήσουν ξένους Στόχους στην Ελλάδα, και οχι απαραίτητα σε Αστικά κέντρα, αλέα οπού Βρεθούν!

Προσοχή, όλα αυτά που γράφω μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα θεωρώ σενάρια! Μην αρχίσουμε τα φιλοναζιστικα για τους Μετανάστες, δυστυχώς μέσα στα αθώα πρόβατα κρύβεται και ο Μαύρος Λύκος, αυτούς πρέπει να ξετρυπώσουν η Μυστικές Υπηρεσίες!

Σπυρος Πριφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

[Πηγή]

Το είδαμε εδώ