.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αληθινές ΓΟΡΓΟΝΕΣ σε βίντεο του 2015 τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν ξέρουμε αν είναι μοντάζ ή οτιδήποτε άλλο, πάντως το να αποφασίσουν όλοι αυτοί να μας δουλέψουν… μας φαίνεται λίγο απίθανο....

Σίγουρα υπάρχουν ψεύτικα βίντεο, αλλά να έχουν υπόψιν κάποιοι ότι φτιάχνουν επίτηδες ψεύτικα βίντεο όχι τυχαίοι, αλλά Επαγγελματίες για να θολώσουν τα νερά, όπως κάνουν και με ufo ώστε να μην πιστεύει κάνεις!

Eιδικά αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια άπω το ψέμα! και είναι πολλοί, η τακτική έχει αποτέλεσμα! όπως θα βγάλουν και ένα τρελό και όχι ένα αξιωματικό, να πει για τα ufo, όπως και το θέμα περί γοργόνες δεν είναι φαινόμενο τα τελευταία χρονιά, αλλά από την απαρχή της ανθρωπότητας!

Υπενθυμίζεται ότι άνθρωποι ψάρια είναι ζωγραφισμένα σε βραχογραφίες χιλιάδων ετών! επίσης άνθρωποι ψάρια εξωγήινοι κατέβηκαν και έμαθαν αστρονομία αρχαίους λαούς όπως την Αφρική τους Dogon που τους είπαν για τον αστερισμό του Σείριου, πολύ πριν το ανακαλύψουν οι αστρονόμοι! αυτό από μόνο του είναι απόδειξη!

Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου πιθήκου μπορεί να εξήγηση την προέλευση τους! Τέλος για αυτούς που απορρίπτουν χωρίς να ξέρουν η να έχουν ερευνήσει, Η Animal Planet επιμένει πως υπάρχουν γοργόνες!

Το Animal Planet παρουσίασε ένα ακόμα ντοκιμαντέρ με την ονομασία "Γοργόνες" και έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν συμπεράνει ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι.

Οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι γοργόνες ζουν κυρίως στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου. Ο mermaidologist, Marcus Plumkin, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται.

Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και εντυπωσιάστηκε! μια ακόμη απόδειξη είναι ότι έχουν απαγορεύσει την ερευνά για γοργόνες!

Mystery Zone

[Πηγή 1] 

[Πηγή 2]