.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αρχαίος θεραπευτικός ναός Ατλάντων(;) στη Συρία [εικόνες]

Η Ρωσική εκστρατεία των επιστημόνων ανακάλυψε στην Ασία, όχι μόνο νεκρή πόλη χτισμένη ίσως από Άτλαντες, αλλά και αρχαίους ναούς. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αποστολής του καθηγητή Ε Muldasheva, αυτοί οι ναοί αποτελούσαν νοσοκομεία των προγόνων μας....

Ένας από αυτούς - o Samaan(Όρος Συμεών:Το όνομα του βουνού προέρχεται από το όνομα του Αγίου Συμεών ο Στυλίτης , χριστιανός ασκητής του τον 5ο αιώνα, ο οποίος ζούσε σε ένα μοναστήρι στο βουνό.

Η αρχαία ονομασία του βουνού ήταν όρος Nebo, μετά την Μεσοποταμίας θεό NABU . Η λέξη Nebo εξακολουθεί να βρίσκεται στα ονόματα πολλών χωριών στο βουνό (Καφρ Nebbo, Nebbol, κλπ).)

Το όνομα Laylūn είναι κουρδικής καταγωγής.) ναός στη Συρία.

- Από τη μία πλευρά, αυτός ο ναός είναι χαρακτηριστικό των αρχαίων ναών της Συρίας, του Λιβάνου και της Αιγύπτου: απίστευτα χτισμένη η αψίδα στην είσοδο του σπηλαίου, πως έφεραν εδώ τους μονόλιθους πέτρας με ένα άγνωστο γίγαντα;

Αδιανόητος ο τρόπος επεξεργασίας στον βράχο στον οποίο έχει διάφορες μορφές σκαλιστά αυλάκια.


Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτός ο ναός είναι αξιοσημείωτος για το σταυροειδές σχήμα του, και ως εκ τούτου, η κατασκευή του αποδόθηκε στους χριστιανούς.

Και, επίσης, ενδιαφέρον το γεγονός ότι στη μέση του ναού είναι ένα τεράστιο σχήμα αυγού πέτρα σε ένα υψηλό βάθρο, με την οποία, σύμφωνα με το μύθο, ένας μοναχός ερημίτης, αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι.


- Τι σημαίνει αυτό;

- Όλες οι αρχαίες Κινέζικες και οι ινδουιστικές ιατρικές είναι γνωστές ως τον βελονισμό με βάση τα λεγόμενα του «Θιβέτ ο σταυρός" είναι ένα θρυλικό σύμβολο των πέντε στοιχείων - φωτιά, νερό, αέρας, γη, και το πέμπτο στοιχείο.

Για πρώτη φορά, ήταν αναγκασμένοι να δώσουν προσοχή σε αυτό το ζήτημα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας τους στο Θιβέτ το 1999 στην περιοχή του ιερού βουνό Kailash, επειδή στην αρχαία Θιβέτιανα κείμενα γράφτηκαν ότι το συγκρότημα Kailash χτίστηκε με τη δύναμη των πέντε στοιχείων.

Όταν γύρω από το βουνό Kailash, βρήκαν πολλούς πυραμοειδείς σχεδιασμούς και έκαναν ένα διάγραμμα χάρτη, ήταν πολύ παρόμοιος με τη δομή του DNA. Επιπλέον, το συγκρότημα χωρίζεται σε πέντε ζώνες, οι οποίες σύμφωνα με το κείμενο ονομάζεται drevnetibetskimi ζώνες Φωτιά, Νερό, Αέρας, Γη, και το πέμπτο στοιχείο, που ονομάζεται Thikle.

Όταν αυτή η περιοχή είναι στα δυτικά της Φωτιάς, Νερού - στα ανατολικά, του ανέμου - στα βόρεια, η γη - στο νότο, και την περιοχή Thikle - στο κέντρο.


- Ο κοινός άνθρωπος είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο ίδιος δεν έχει εναν, αλλά τέσσερις φορείς- Στοιχεία...

- Η ύπαρξη ενός σώματος του νερού, είμαστε φτιαγμένοι κυρίως από νερό.

Αν μιλάμε για την ύπαρξη του αιθερικού σώματος, πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με την έννοια «πόνο φάντασμα», όταν, μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, πονάει ... το ανύπαρκτο δάχτυλο.

Και χωρίς χρονικό σώμα είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη λειτουργία ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος στο σύνολό του, επειδή κάθε κύτταρο ζει με τον αυστηρό ρυθμό του χρόνου.

Για παράδειγμα, εάν ένα κύτταρο δέρματος ζει λίγες ημέρες, μειώνοντας τη διάρκεια ζωής του θα οδηγήσει σε τροφικά έλκη και την επιτάχυνση του ρυθμού της ζωής του - με τον καρκίνο. Μερικοί ισχυροί μηχανισμοί ρυθμίζουν την πάροδο του χρόνου στο σώμα.

- Θέλετε να πείτε ότι οι Άτλαντες ήταν αντιμετώπιζαν όχι μόνο το πυκνό σώμα, αλλά και το υπόλοιπο σώμα;

- Ναι είμαι. Στη δυτική πτέρυγα του ναού Samaan, όπου υπάρχει καταπληκτική θέση στο βράχο, αντιμετωπίζονται ασθένειες του σώματος των Times(χρονικού σώματος), στα ανατολικά, όπου έχει πολλές κοιλότητες για το νερό - ασθένειες του σώματος του νερού, και ούτω καθεξής, και στην κεντρική πέτρα του ναού ήταν μάλλον το επίκεντρο "αρχείο πέτρα "για ολόκληρο τον οργανισμό.

Εμείς, δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση για την θεραπεία ασθενειών του πυκνού σώματος, οπότε έχουμε τόσο λίγο να ζήσουμε.


Σύμφωνα με τα μέλη της αποστολής, οι Άτλαντες θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν το φάρμακο για να παρατείνουν τη ζωή εδώ και δεκαετίες.

Αλλά δεν εξαφανίσθηκαν ως αποτέλεσμα της εξαφάνισης, αλλά λόγω της καταστροφής, η οποία δημιουργήθηκε από το δικό τους χέρι.

[Πηγή]