.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΦΑΙΡΑ στον ΑΡΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το CURIOSITY Rover (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούμε περίεργα φαινόμενα στην επιφάνεια του Άρη. Και, σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αντικείμενα που έχουν το σχήμα μίας τέλειας σφαίρας. Εκείνο, όμως, που δεν έχει πέσει στην αντιλήψή μας....
είναι η δυνατότητα να αιωρούνται.

Τέλεια σφαίρα έχουμε ξαναδεί από το Jet Propulsion Lab της NASA. Είναι ένα φυσικό φαινόμενο ή κάποιος την δημιούργησε; Απάντηση δεν βρέθηκε και το μυστήριο δεν λύθηκε.

Τώρα, ένα νέο μυστήριο έρχεται να προστεθεί στο προηγούμενο: Μία μυστηριώδη αιωρούμενη σφαίρα στην επιφάνεια του Άρη καταγράφηκε σε φωτογραφία από το Curiosity Rover. Την αυθεντική από την NASA μπορείτε να την δείτε εδώ.


Είναι εύκολο να διαπιστώσουμε ότι το αντικείμενο έχει τέλεια σφαιρικό σχήμα και ότι αιωρείται στον αέρα, αφού βλέπουμε την σκιά του στο έδαφος -χωρίς να υπάρχει δίπλα κάτι άλλο που να την προκαλεί. Επιπλέον με διάφορα φίλτρα -όπως βλέπουμε στο video- μπορούμε να υποθέσουμε πως η σφαίρα είναι ή μοιάζει να είναι μεταλλική.

Αν πράγματι είναι έτσι, τότε μπορούμε να διατυπώσουμε τα εξής ερωτήματα:


Βρίσκεται η σφαίρα σε κάποιο μαγνητικό πεδίο που της επιτρέπει να αιωρείται; Ποιός την δημιούργησε;

Η σφαίρα κινείται αυτόνομα, οπότε είναι κάποιο είδος drone από τον νοήμονα πολιτισμό που την κατασκεύασε η οποία περιφέρεται στην επιφάνεια και παρακολουθεί "κατά πόδας" το Cusiosity Rover. Αν είναι έτσι, τότε, ενδεχομένως και η προηγούμενη σφαίρα που εντοπίστηκε να αποτελεί ένα μέσο παρακολούθησης;


Paranormal Crucible

[Πηγή]