.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πούτιν στην Ελίτ: ΗΡΘΕ η ΩΡΑ σας


Ο Vladimir Putin, εκδίδει μία τελική προειδοποίηση στην ελίτ: ότι ο χρόνος της έχει φτάσει πια στο τέλος της. Ο Πούτιν, θέλει την Ρωσία να απολαμβάνει του σεβασμού που αισθάνεται ότι πρέπει να της αποδίδεται....

Σε ένα λόγο του, έβαλε πολλές προειδοποιήσεις μέσα στο Ρωσικό δόγμα. Είναι φανερό πως σχεδιάζει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και την Αμερική.

Βλέπει τον Ομπάμα και την ΕΕ ως αυτό που είναι και, επιπλέον, πώς οι τραπεζίτες προσπαθούν να αναλάβουν τα ηνία.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία-κλειδιά της ομιλίας του:

Η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο καθ εικόνα και ομοίωσή της, αλλά ούτε και θα επιτρέψει σε κανέναν να την διαμορφώσει.

Η Ρωσία δεν θα μείνει στην απομόνωση, μακριά από τον κόσμο, αλλά όποιος προσπαθήσει να την απομονώσει να είναι σίγουρος ότι θα θερίσει ό,τι έσπειρε.

Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος, δεν θέλει πόλεμο και δεν έχει καμία πρόθεση να αρχίσει έναν.

Ωστόσο, σήμερα η Ρωσία βλέπει το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου ως σχεδόν αναπόφευκτο, αλλά είναι προετοιμασμένη γι΄ αυτό και συνεχίζει να προετοιμάζεται. Η Ρωσία δεν εκτιμά τον πόλεμο, αλλά ούτε τον φοβάται.

Η Ρωσία δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση όσων εξακολουθούν να προσπαθούν να κατασκευάσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέχρι οι προσπάθειές τους να αρχίσουν να προσκρούουν στα βασικά συμφέροντα της Ρωσίας.

Αλλά εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σύρουν τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, αδιαφορόντας για τα συμφέροντα της, θα μάθει το αληθινό νόημα του πόνου.

Iunderstand

[Πηγή]