.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μυστήρια ΣΦΑΙΡΑ ή ΠΛΑΝΗΤΗΣ κάνει ΓΥΡΟ του ΠΛΑΝΗΤΗ (εικόνες + video)

Ο Nibiru [Νέμεσις] πάνω από τις ΗΠΑ και τη Ν.Αφρική;

Μυστηριώδης κοκκινωπή σφαίρα ή κάτι σαν ένας ήλιος στο οπτικό μέγεθος φεγγαριού εμφανίζεται τελευταία στους ουρανούς του πλανήτη μας. Στην συνέχεια εικόνες και βίντεο από τις περιοχές που εμφανίστηκε....

Fremont, Ca
15/6/2015. Σούρουπο γύρω στις 8:16μμ, μετά την γέφυρα Dumbarton στο δρόμο προς Paseo Padre:


Παρατηρήστε ότι το άγνωστο αντικείμενο είναι μισή σφαίρα, δηλαδή, ημικύκλιο. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ήταν και το πραγματικό σχήμα του, αφού πιθανόν κάτι να έκρυβε το υπόλοιπο στην στιγμιαία φωτογραφία που τραβήχτηκε.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, σε άλλη περιοχή, η ίδια(;) σφαίρα εμφανίζεται ληψή αρχικά μέχρι να πάρει ολόκληρο σχήμα.


Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος αντανάκλασης ή lens flares, να προέρχεται από απειροελάχιστους υδρατμούς στον φακό, ή σκόνη; Ο περαστικός που θέλησε να φωτογραφίσει το ηλιοβασίλεμα με το iphone του, επιμένει πως όλα ήταν καθαρά και πως δεν υπάρχει περίπτωση lens flares με μισό κύκλο... (Mufon case 66505)


Νότια Αφρική.
Στις 14/6/2015, το μεγάλο τηλεσκόπιο SALT (Southern Africa Large Telescope) "έπιασε" ένα τεράστιο πορτοκαλί σφαιοειδές αντικείμενο να βγαίνει μέσα από το πουθενά:


vickie2289


wael baseem

[Πηγή 1]

[Πηγή 2]