.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Δέκα σέξι αθλήτριες σε ανδροκρατούμενα αθλήματα [ΦΩΤΟ]

Από την άρση βαρών και την πάλη στο ποδόσφαιρο και
το μπάσκετ

Οι γυναίκες ήταν αναμενόμενο να κυριαρχούν σε αθλήματα όπως το βόλεϊ και το τένις που θεωρούνται ουδέτερα αθλήματα. Ωστόσο κάποιες γυναίκες δε περιορίζονται μόνο σε αυτά καθώς παίζουν πλέον και αθλήματα που στο παρελθόν ήταν κατ΄ εξοχήν....
ανδρικά όπως η πάλη, η άρση βαρών, το μπάσκετ το ποδόσφαιρο και το χόκει.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε δέκα σέξι αθλήτριες που θα μπορούσαν άνετα να είναι μοντέλα

Julia Rohde – Άρση Βαρών


Όταν σκέφτεσαι την άρση βαρών ποτέ δε θα πίστευες ότι μπορεί το συγκεκριμένο άθλημα να το εξασκεί μια τόσο όμορφη κοπέλα. Πρόκειται για τη Γερμανίδα Julia Rohde η οποία έγινε γνωστή μέσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.


Hope Solo – Ποδόσφαιρο
.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην σχολική ομάδα του γυμνασίου όπου φοίτησε. Στην συνέχεια έγινε μία από τις κορυφαίες τερματοφύλακες. Στους Ολυμπιακούς του 2004 κλίθηκε να μπει στην ομάδα αλλά δεν αγωνίστηκε.Το 2008 και 2012 αντιθέτως αγωνίστηκε και κατέκτησε με την ομάδα των ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο. Στους Ολυμπιακούς του 2012 βρέθηκε να χρησιμοποιεί μία απαγορευμένη ουσία την οποία όμως έπαιρνε για προβλήματα υγείας και της χορηγούνταν από γιατρό. Για αυτό και της επιτράπηκε εν τέλει να αγωνιστεί.


Alex Morgan – Ποδόσφαιρο
.

Eίναι από τις πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο και μπορεί με μόνο ένα της βλέμμα να μαγνητίσει τον ανδρικό πληθυσμό, στον οποίο έχει μεγάλο γκελ, αφού οι θαυμαστές της είναι χιλιάδες. Πρόκειται για την αιχμή του δόρατος της αμερικάνικης Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου των γυναικών. Η Άλεξ Μόργκαν στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο ερχόταν συνήθως από τον πάγκο για να δίνει λύσεις. Αλλά με την παρουσία της στη διοργάνωση και το γκολ στον ημιτελικό έδειξε ότι αξίζει κάτι παραπάνω.


Rachel Wray – MMA
.

Κάποτε ήταν μαζορέτα στους Kansas City Chiefs ωστόσο κάποια στιγμή αποφάσισε να βάλει γάντια και να μπει στο ρινγκ.


Skylar Diggins – Μπάσκετ
.

Υπάρχουν πολλές όμορφες κοπέλες που έχουν παίξει στο WNBA κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να κάνουμε αναφορά σε όλες. Μια από αυτές που πρέπει να γράψουμε δυο λόγια είναι η Skylar Diggins η οποία το 2014 ήταν η δεύτερη σκόρερ της λίγκας κάτι που της έδωσε το εισιτήριο να λάβει μέρος για πρώτη φορά στη καριέρα της σε ένα All- Star.

Hilary Knight – Χόκεϊ επί πάγου
.

Ξεκίνησε να παίζει χόκεϊ στην ηλικία των έξι. Αρχικά έπαιξε με τους Wisconsin Badgers. Όσο ήταν στο πανεπιστήμιο η ομάδα της βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα NCAA . Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 ήταν το νεότερο μέλος της ομάδας εκείνη την εποχή.


Michelle Waterson – MMA
.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η πανέμορφη Michelle Waterson ξεκίνησε ως μοντέλο μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο. Με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, άρχισε να παίζει καράτε από δέκα ετών. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Wushu, το Muay Thai και το jiu-jitsu. Το 2007, έκανε το ντεμπούτο της στο ΜΜΑ και το 2015 , υπέγραψε με το UFC. Ο πρώτος της αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12 του Ιουλίου 2015.


Anna Rawson – Golf
.

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν αποτελεί έκπληξη που η Anna Rawson ξεκίνησε ως μοντέλο,ωστόσο ξάφνιασε τους πάντες όταν αποφάσισε το 1999 να ξεκινήσει καριέρα στο γκολφ. Το 2008 κατάφερε να μπει στη πρώτη δεκάδα της LPGA.


Gina Carano – MMA
.
 

Η αναμφισβήτητα πανέμορφη αθλήτρια της πάλης έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη στην ταινία "Haywire", από τότε έχει ξεχάσει τα ρινγκ.


Antonija Misura – Μπάσκετ
.

Η Antonija Misura είναι μία από τις πιο όμορφες αθλήτριες, αλλά έχει αρνηθεί σθεναρά σχεδόν όλες τις προτάσεις από πρακτορεία μοντέλων σε όλο τον κόσμο. Θα σου πει ότι θέλει να κρατήσει την προσοχή της αποκλειστικά στην καριέρα της στο μπάσκετ και στις σπουδές της.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα στην ZKK Vidici Dalmostan το 2005, συνέχισε στην ZKK Jolly JBS το 2007, με την οποία κατάφερε να κερδίσει τόσο το Εθνικό πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο της Κροατίας το 2008, στην πρώτη σεζόν της με νέο σύλλογο της.

Η αμερικανική αθλητική ιστοσελίδα “Bleacher Report”, την ανακήρυξε ως την πιο όμορφη συμμετέχουσα στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, το “American Entertainment and Lifestyle Magazine” την περιέλαβε στη λίστα με τους πιο εκπληκτικούς αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 και η εμφάνισή της στο Λονδίνο έγινε θέμα από πολλά ΜΜΕ της Κροατίας και μη.

[Πηγή]