.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Με φρουρά να τους προστατεύει διεξάγονται τα όργια

Κατάντια στην Κρήτη η "ανταλλαγή συντρόφων" των
Ολλανδών

Οργιάζουν από τις 18 Απριλίου μέχρι σήμερα τα μέλη του Ολλανδικού... swingers club «SDC» (κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων) σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Σταλίδας στην Κρήτη, όπου διοργανώνεται, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15....
ετών λειτουργίας του (προοδευτικού) κλαμπ, ένα μεγάλο πάρτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, το ξενοδοχείο όπου γίνεται το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων έχει μετατραπεί σε φρούριο, με 40 άνδρες ασφαλείας να τους φυλάσσουν νυχθημερόν, αφενός για τους να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους, αφετέρου για να κρατήσουν τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά.

Φυσικά, η είσοδος σε άτομα που δεν έχουν σχέση με το πάρτι απαγορεύεται, ενώ και από το ξενοδοχείο υπάρχει η απαραίτητη εχεμύθεια για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κατά τη διάρκεια της διαμονής των μελών του swingers club.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς δεν μπορεί να περάσει την είσοδο του ξενοδοχείου με αμάξι ή κινητό τηλέφωνο καθώς οι swingers θέλουν να αισθάνονται απελευθερωμένοι ανά πάσα στιγμή.

Τα μέλη του κλαμπ που παίρνουν μέρος στο πάρτι είναι άτομα υψηλού οικονομικού επιπέδου οι οποίοι έφτασαν στην Κρήτη από διάφορα μέρη του κόσμου: Από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή σελίδα του ολλανδικού κλαμπ η εκδρομή βγήκε γρήγορα sold out παρά το υψηλό κόστος που ανέρχεται στα 1.000 το άτομο τη βραδιά.

Για τις ανάγκες του πάρτι έχει διαμορφωθεί αναλόγως και το ξενοδοχείο, με ειδικά glory holes αλλά και στρώματα τοποθετημένα παντού.

Η κατάντια της προοδευτικότητας...


[Πηγή]