.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Το κεραυνείο του Δία ήταν το απόλυτο όπλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Αυτό προσπαθούσαν να βρούν οι ναζί με τα ειδικά τάγματα που είχαν δημιουργήσει,και τη Γκεστάπο, και πήγαιναν ανά την υφήλιο. Επίσης και οι Ρώσοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έψαχναν για αυτό το όπλο μέσο της KGB και άλλων υπηρεσιών....

Για τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τα ξέρουμε όλα και ίσως δεν μπορέσουμε να μάθουμε ποτέ. Δεν ξέρουμε π.χ ότι πήγε μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό απέναντι στην Ιαπωνία.

Υπάρχει μια επιγραφή εκεί που εκβάλλει ο ποταμός Αμούρ γραμμένη στα αρχαία ελληνικά “μέχρι εδώ έφτασε ο βασιλιάς Μέγας Αλέξανδρος και έκρυψε το όπλο” .

Μέχρι και σήμερα υπάρχει σύγχυση για αυτό το όπλο, είναι το κεραυνείο του Δία το οποίο το πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος από την ελληνική υπερβόρεια. Αυτό το όπλο δεν έριχνε κεραυνούς ήταν όπλο πλάσματος γιαυτό και το έψαχναν όλες οι μεγάλες δυνάμεις να το κάνουν δικό τους.

Όταν φανέρωσε ο Αριστοτέλης λίγα πράγματα από τα Καβείρια Μυστήρια ο Μέγας Αλέξανδρος θύμωσε και έστειλε επιστολή στον στον δάσκαλο του. Δεν τον ενδιέφεραν οι νίκες τον μεγάλο στρατηλάτη άλλα πράγματα ζητούσε ο Μέγας Αλέξανδρος.



Ίσως να είναι το κεραυνείο, το όπλο που χρησιμοποίησε ο στρατηλάτης στην εκστρατεία του στο σημερινό Αφγανιστάν. Εκεί πήγε με ένα σκοπό, να κλείσει μέσα στη γη τα βλεδυρά έθνη. Αυτό το κατάφερε με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”.

Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.

Τελειώνοντας γι’ αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επιμελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για αυτές, τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά.

Αναφορές για τα βλεδυρά έθνη έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ. 6, 1-2), αλλά και από τον Άγιος Ανδρέα σε μια προφητεία του.

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ