.

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τέσσερις Αστροπύλες σε μία εβδομάδα; Άνοιξαν οι ουρανοί (εικόνες)


Περίεργες χρωματιστές δίνες ή σπείρες -και όχι μόνο- κατακτούν τους ουρανούς τελευταία και μάλιστα σε διάστημα μόλις επτά ημερών. Δύο από αυτές μόλις σε μία μέρα, σε διαφορετικά μέρη. Τι συμβαίνει στους ουρανούς το τελευταίο καιρό;;;....

Άνοιξαν οι αστροπύλες των ουρανών, ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Αυτοί που τράβηξαν τις φωτογραφίες έμειναν έκπληκτοι με αυτό που αντίκρισαν προσπαθώντας να καταλάβουν αν υπάρχει λάθος στην κάμερά τους.

Όλοι διατείνονται πως όλα λειτουργούν σωστά και πως δεν υπήρξε ούτε σκουπιδάκι, ούτε κάποια σταγόνα νερού ή ιδρώτα, ούτε κάποιο είδος αντανάκλασης που θα μπορούσε να δημιουργήσει αυτό που οι φωτογραφικές τους μηχανές κατέγραψαν.

Szczecin της Πολωνίας, 20/5/2015




Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία 20/5/2015



Florida 15/5/2015.

Στο Τενεσσί, στις 11/5/2015

Μπορούμε όλα αυτά να τα αποδώσουμε σε κάποιο φυσικό φαινόμενο; Είναι κάτι τεχνητό από ανθρώπους, κάποια μυστική κατασκευή ή δέσμη φωτός; Είναι UFO; Είναι αστροπύλες; Κι αν ναι, έρχονται ή φεύγουν κάποιοι;

Όπως είδατε, τέσσερα από αυτά τα περίεργα φαινόμενα καταγράφηκαν και παρατηρήθηκαν, πόσα άλλα μπορεί να συμβαίνουν καθημερινά που δεν έτυχε να καταγραφούν ή να παρατηρηθούν; Άνοιξαν, πράγματι οι αστροπύλες του ουρανού; Όταν είχαμε δώσει αυτόν τον τίτλο σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν περιμέναμε ότι θα ακολουθούσαν δύο ακόμα παρόμοια φαινόμενα στις επόμενες λίγες μέρες... Έλα, όμως, που παρατηρήθηκαν ! ! !

Σχετικά με τις αστροπύλες, ο θεωρητικός φυσικός John Weeler είχε πει μπορούν τόσο να εμφανιστούν ξαφνικά και απρόσμενα, όσο και να εξαφανιστούν το ίδιο ξαφνικά και απρόσμενα.

jmhz71

[Πηγή]