.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Πλανητική ευθυγράμμιση θα δώσει σεισμό 9,8R αυτή την εβδομάδα; [vid]


Διαβάζω ότι ένας σεισμός 9,8R θα χτυπήσει αυτή την εβδομάδα! Τουλάχιστον σύμφωνα με σελίδα στο Facebook, ο Big One υποτίθεται ότι θα χτυπήσει αυτή την Πέμπτη, 28 του Μάη, χάρη σε μια πλανητική ευθυγράμμιση που είχε προβλεφτεί από....
τον Νοστράδαμο και κάποιο τύπο από τις Κάτω Χώρες.

Το βίντεο που ακολουθεί έχει ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές, παρήχθη από την Ditrianum Media στην Ολλανδία, το έχει αναρτήσει κάποιος Φρανκ που είναι γοητευμένος με θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύει ότι το πνεύμα κάποιου είδους μιλάει μαζί του.

Ο αφηγητής εξηγεί ότι μια πλανητική ευθυγράμμιση θα είναι η αιτία αυτής της θεϊκής εκδήλωσης. Πλανητικές ευθυγραμμίσεις δεν μπορεί να προκαλέσουν σεισμούς.


Επισημαίνει ότι ορισμένοι πρόσφατοι μεγάλοι σεισμοί στα Νησιά του Σολομώντος και Τόνγκα είναι απόδειξη ότι κάτι όντως συμβαίνει και επιμένει ότι μια ευθυγράμμιση ανάμεσα στη Γη, τον Άρη και τον Ερμή θα είναι φονική.

Οι μεγάλοι σεισμοί είναι εκπληκτικά συχνό φαινόμενο. Φυσικά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι είδους βίντεο θα δώσει ο Frank το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όταν το Big One δεν χτυπήσει.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι έχουν βάλει εμπρός την ιδέα ότι μια πλανητική ευθυγράμμιση θα προκαλέσει καταστροφικούς σεισμούς.

Το βιβλίο του 1974 '' The Jupiter Effect'', από τον John Gribbin και Stephen Plagemann, προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί το 1982. Και μπορείτε να μαντέψετε πώς η πρόβλεψη έπεσε έξω.

Ditrianum Media

Πηγή: factually.gizmodo.com/

Το είδαμε εδώ