.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

666 KAI ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ 12 [vid]


Ο έχων νουν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς». (Αποκάλυψη). Μία μόνο πρόταση από ένα βιβλίο στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω από τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666....

Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.

Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.

Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, δια του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο δια των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της άσαρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ως 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.

Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως από τη χημεία γνωρίζουμε ότι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται από 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.


Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής :

Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.

Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι, 6 Χ 6 Χ 6 = 216.

Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του «ζωογονικού τριγώνου» διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα «το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών».

Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε «ψυχογονικό κύβο» και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.

artfmradio ΕΛ-ΛΑΣ

Law of 1 - Spirituality

[Πηγή]